- 16 Ocak 2017
- 73
- 55
- 3
- 35
- Konu Sahibi leylapoyraz
-
ama hiç böyle olmaz suan cok kanam olmalıydı normalde ve goguslerımın sonup agrımaması gerekırdı tesekur ederımBnce regl olmuşsunuz. Çok kafaya takmak regl geciktirdiği gibi kanamanın rengini yoğunluğunu bile etkileyebilir.
ya kırmızı olanlarda varmış tabı bende burda hanımlardan bılgı almak ıstedım baktım herkes bırbırıne destek cıkıyor bende gelmek ıstedım inşallah yardımcı olurlar ama yogun degıl kı mesela su an 2 saatı gecmıstr gelmıyor hıc bısey ,Merhabalar kirm8zi kanama malesef gebelikte olmazmiski ama tabi net bilmiyrm ki cok yogunsa bilemem lekelenme olurmus ama adet gibi olan varmi onu bende merak ettim
bende seninle birebir aynı durumu yaşıyorum ve bende ne yapıcamı bilmiyorum benim kanamam tam kırmızı deil koyu baya değişik kıvamıda koyu bilmiyorum değişik bişey oldum bu ay neden anlamadımmerhaba yenı uye oldum uzun suredır takıpteydım benım 1 oğlum var 4 yasında 2, yı ıstıyorum 8, aydan berı nasıp olmadı dun adet oldum dıyodum ama sadece pembe bordo lekelenme oldu gece yıne bıraz kanama olmuş normalde yogun olurum neyse sabah kalktım kanı gorunce moralıum bozuldu ama devamı azar azar geldı halada oyle ama goguslerım hala agrıyor ve sadece vcde gelıyor kan cıldırıcam lutfen yasayan vee bılenler cevap verın lutfen......
Canım bu yıla çıkanlara tavsiyem sürekli test yapmaliri sende şüphe varsa test yapmaktan kan vermek ten çekinme canım tek tavsiyem bu olur su an bende üstüne görmeden şüpheleniyorum ama herkeste bu farklı seyreder
allah razi olsun kizlar sagolun aynn o zmn bi kan testi yaptrrm bn cunku adette pihtili gelir ya bunda az az geliyo su gibi hayrlisi bklm goguslerim agryr halabende seninle birebir aynı durumu yaşıyorum ve bende ne yapıcamı bilmiyorum benim kanamam tam kırmızı deil koyu baya değişik kıvamıda koyu bilmiyorum değişik bişey oldum bu ay neden anlamadım
Ben test yaptırdım 0.1 çıktı en azından rahatladım varmı yok mu düşüncesiyle durmaktan saallah razi olsun kizlar sagolun aynn o zmn bi kan testi yaptrrm bn cunku adette pihtili gelir ya bunda az az geliyo su gibi hayrlisi bklm goguslerim agryr hala
anlasşılan yenı gelenler pek ılgılenmıyorlar burada sagolun
Canım yeni okudum yazdıklarını?bence yerlesme kanaması olabilir.hamile olabilirsin yani.test yaptın mımerhaba yenı uye oldum uzun suredır takıpteydım benım 1 oğlum var 4 yasında 2, yı ıstıyorum 8, aydan berı nasıp olmadı dun adet oldum dıyodum ama sadece pembe bordo lekelenme oldu gece yıne bıraz kanama olmuş normalde yogun olurum neyse sabah kalktım kanı gorunce moralıum bozuldu ama devamı azar azar geldı halada oyle ama goguslerım hala agrıyor ve sadece vcde gelıyor kan cıldırıcam lutfen yasayan vee bılenler cevap verın lutfen......
Nasildi kanaman senn cnmBen test yaptırdım 0.1 çıktı en azından rahatladım varmı yok mu düşüncesiyle durmaktan sa
Anladim cok sagol cnm yarin kan verim bnde bakalim sonuc ne cikacak Enteresan olan adet desem pihtili olmali yani hic yok saskinim gogusum agridigi icin umutluyumCanım biz 4 kardeşiz.
Annem 3 ve 4. Gebeliğinde çok yoğun kanama şeklinde regl olmuş hamilelik hiç aklina dahi gelmemiş haliyle 3. Ayda aşırı mide bulantısı yüzünden doktora götürünce babam orda görmüşler kardeşimi. Tabi herkes şok
Bunu annemden diil başkasından duysaydim belki bende inanmazdim okadar yoğun kanama olmaz abartma lekelenmedir o derdim ama işte...
Kirmizi olamaz dediler yerlesme kanamasi ucin yarin test yapcam cnm bklmkten iyidir degilmiCanım yeni okudum yazdıklarını?bence yerlesme kanaması olabilir.hamile olabilirsin yani.test yaptın mı
merhaba yenı uye oldum uzun suredır takıpteydım benım 1 oğlum var 4 yasında 2, yı ıstıyorum 8, aydan berı nasıp olmadı dun adet oldum dıyodum ama sadece pembe bordo lekelenme oldu gece yıne bıraz kanama olmuş normalde yogun olurum neyse sabah kalktım kanı gorunce moralıum bozuldu ama devamı azar azar geldı halada oyle ama goguslerım hala agrıyor ve sadece vcde gelıyor kan cıldırıcam lutfen yasayan vee bılenler cevap verın lutfen......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?