acıl ustune gorme yasayanlar lutfen :(((((

adetın ılk gunu lekelenme ıkıncı gunu az az olma?

• Ankete Katılan
    15
Adet tarihimden sonra diyosunuz eğer ader olmuşsanız bana bu biraz normal gibi geldi. Bende de olur genelde bitti sanırım ama çok çok az kahve lekelenmem olur bi kaç gün. Adet süreniz herzamanki gibi mi oldu. Üstüne görme de olabilir tabi. Benim görümcem hamile olduğunu bile anlamadı o yüzden.Hatta hamilemisin diyr sorana olamaz adet oldum diyodu. Bence bu kadar sıkıntıya düşmektense bi test al yap derim.

Yok oyle degil bekledigim adet tarihim 25 ocakti olmadim 26sindada kahverengi lekelenmelerim basladi iste adet gibi degil cok azdi hep kahverengiydi 3 gun surdu ilk gun cok azdi diger 2 gundede gunde belki iki kere peceteyle belli oldu

Yok oyle degil bekledigim adet tarihim 25 ocakti olmadim 26sindada kahverengi lekelenmelerim basladi iste adet gibi degil cok azdi hep kahverengiydi 3 gun surdu ilk gun cok azdi diger 2 gundede gunde belki iki kere peceteyle belli oldu
İmplantasyon olabilir :) bemce hemen bi test yapın sonucu buraya da yaIn bende merak ettim. Adetiniz hep dğzenli ve ilk defa böyle bişey oluyorsa gebelik olabilir tabiki. Yinede teat yapmadan fazla umutlanmayalım. :):):)

İmplantasyon olabilir :) bemce hemen bi test yapın sonucu buraya da yaIn bende merak ettim. Adetiniz hep dğzenli ve ilk defa böyle bişey oluyorsa gebelik olabilir tabiki. Yinede teat yapmadan fazla umutlanmayalım. :):):)
Aksam hastanede kanda baktiracagim haber veririm hep duzenlidir ama bakalim bikere kimyasal gebelik yasadim oldukca korkuyorum Allahim hayirlisini versin

Aksam hastanede kanda baktiracagim haber veririm hep duzenlidir ama bakalim bikere kimyasal gebelik yasadim oldukca korkuyorum Allahim hayirlisini versin
Acilde bakmıyolar tabi hastaneden hastaneye değişiklik gösterir ama bana bakmamışlardı.Günün geçtiği için bakarlar belki. Merakla bekliyorum haberini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…