- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi leylapoyraz
-
Tabiki ki canım burda yazılanlara bakma sen. Bordo dedin sonuçta.az gelmesi falan düşündürücü.test yap haber ver mutlaka.Kirmizi olamaz dediler yerlesme kanamasi ucin yarin test yapcam cnm bklmkten iyidir degilmi
Canim suan gunluk ped koyuyorum kucuklerden sadece pembe leke oluyo 2 saat hicbisey gelmiyo sonra 4 5 damla yine geliyo insallah bebistirBenim adetim 2gün geçmişti, 3. gün kahverengi bordo gibi kanama gelmişti biraz, sonra ertesi günde geldi az, sonra kesildi, yani o iki gün ben adet oldum sanmıştım meğer hamileymişim, normalde 6 gün yoğun olduğum için bu işte bi terslik var demiştim, idrar testi yapmıştım ve çift çizgi çıkmıştı, ertesi günde beta 253 çıkmıştı. Yani üzerine görmüştüm, bence kanda bi gebelik baktırın o kesin sonuç veriyor, idrar bazen yanıltabiliyor, Allah gönlünüze göre versin.
Üstüne gorme yaşadım ama kanama bir kucuk pedi bile doldurmayacak kadardımerhaba yenı uye oldum uzun suredır takıpteydım benım 1 oğlum var 4 yasında 2, yı ıstıyorum 8, aydan berı nasıp olmadı dun adet oldum dıyodum ama sadece pembe bordo lekelenme oldu gece yıne bıraz kanama olmuş normalde yogun olurum neyse sabah kalktım kanı gorunce moralıum bozuldu ama devamı azar azar geldı halada oyle ama goguslerım hala agrıyor ve sadece vcde gelıyor kan cıldırıcam lutfen yasayan vee bılenler cevap verın lutfen......
Canim seninki ustune gorme 6ada yerlesme olabilir kirmizi degilse test yap yarin sabah cikar mutlakaMerhaba benımde sorum olacak bebek istıyorum herkes gıbı :) bende 31 aralıkda adet oldum dedım 3gun sadece kahverengı akıntı oldu bıttı . Sonra dün gece kahverengı bır leke gördüm ardından hafif pembe bir kanama ve bıttı kasıklarım agrıyor acaba gebelık mı ?
çok az ve koyu olarak geldi kanamam bu seferNasildi kanaman senn cnm
Naptn cnmçok az ve koyu olarak geldi kanamam bu sefer
Evet cnm regli bncede zatn sonradan acildim bn kastim heraldeCanım bence regl olmussun gıbıme geldı. Lekelenme yasadım kahverengı akıntı seklındeydı. Ve sık sık degıldı cok nadirdi. İlk ıkı gun oyleydı sonradan gectı sukur
hiçbişey yni uumutlarla yola devam..........Naptn cnm
canim benim bu ay soyle oldu adetten once test yaptim silik cikti umitlendim snra adet gunu test yaptim 2,1 cikti bu ay bekle bekle adet gelmedi dr olmazsan sokturucu vercem dedi 4 5gun snra kahverengi akinti olmus hah geliyo dedim sonra kopkoyu kan bole duedukca pedde kahverengi renk aliyo 2 gun bi ped dolusu cok yogun oldu bugun 3. gun bi damla oldu nornalde 6 gun olurum 4 gun fosur fosur olur bu ay bole tuhaf oldun snki adetin sonundaymisim gibi acaba ustune gorme midir yoksa stresten bole bi adet mi olmusturBenim adetim 2gün geçmişti, 3. gün kahverengi bordo gibi kanama gelmişti biraz, sonra ertesi günde geldi az, sonra kesildi, yani o iki gün ben adet oldum sanmıştım meğer hamileymişim, normalde 6 gün yoğun olduğum için bu işte bi terslik var demiştim, idrar testi yapmıştım ve çift çizgi çıkmıştı, ertesi günde beta 253 çıkmıştı. Yani üzerine görmüştüm, bence kanda bi gebelik baktırın o kesin sonuç veriyor, idrar bazen yanıltabiliyor, Allah gönlünüze göre versin.
Canim noldu sonuc bu konuyu arastiriyorumda merak ettimanlasşılan yenı gelenler pek ılgılenmıyorlar burada sagolun
Bana yardimci olabilicekmisiniz bu ustune gormeyle ilgiliSelam kızLarrr nasılsınızz
Sorunuz neydi tam olarakBana yardimci olabilicekmisiniz bu ustune gormeyle ilgili
Adet tarimden bir gun sonra kahverengi cok az kanamam oldu 1 pedi doldurmadi sonra kesildi birden ve sadece peceteyle silince yine kahverengi lekelenme seklinde geliyordu ama surekli degil 4 gun boyle ara ara surdu neden boyle oldu anlayamadim 8 aylik evliyim . Yardimci olurmusunuzSorunuz neydi tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?