acıl ustune gorme yasayanlar lutfen :(((((

adetın ılk gunu lekelenme ıkıncı gunu az az olma?

• Ankete Katılan
    15
Canım insan hamile olabilirsin derken umutlandırmaktan yok hayır adettir o derken üzmekten korkuyor. Burada kimsenin yapacağı bir şey yok ki. Test yap rahatla

Canim suan gunluk ped koyuyorum kucuklerden sadece pembe leke oluyo 2 saat hicbisey gelmiyo sonra 4 5 damla yine geliyo insallah bebistir

Üstüne gorme yaşadım ama kanama bir kucuk pedi bile doldurmayacak kadardı

Merhaba benımde sorum olacak bebek istıyorum herkes gıbı :) bende 31 aralıkda adet oldum dedım 3gun sadece kahverengı akıntı oldu bıttı . Sonra dün gece kahverengı bır leke gördüm ardından hafif pembe bir kanama ve bıttı kasıklarım agrıyor acaba gebelık mı ?

Merhaba benımde sorum olacak bebek istıyorum herkes gıbı :) bende 31 aralıkda adet oldum dedım 3gun sadece kahverengı akıntı oldu bıttı . Sonra dün gece kahverengı bır leke gördüm ardından hafif pembe bir kanama ve bıttı kasıklarım agrıyor acaba gebelık mı ?

Canim seninki ustune gorme 6ada yerlesme olabilir kirmizi degilse test yap yarin sabah cikar mutlaka

Canım bence regl olmussun gıbıme geldı. Lekelenme yasadım kahverengı akıntı seklındeydı. Ve sık sık degıldı cok nadirdi. İlk ıkı gun oyleydı sonradan gectı sukur

canim benim bu ay soyle oldu adetten once test yaptim silik cikti umitlendim snra adet gunu test yaptim 2,1 cikti bu ay bekle bekle adet gelmedi dr olmazsan sokturucu vercem dedi 4 5gun snra kahverengi akinti olmus hah geliyo dedim sonra kopkoyu kan bole duedukca pedde kahverengi renk aliyo 2 gun bi ped dolusu cok yogun oldu bugun 3. gun bi damla oldu nornalde 6 gun olurum 4 gun fosur fosur olur bu ay bole tuhaf oldun snki adetin sonundaymisim gibi acaba ustune gorme midir yoksa stresten bole bi adet mi olmustur

Sorunuz neydi tam olarak
Adet tarimden bir gun sonra kahverengi cok az kanamam oldu 1 pedi doldurmadi sonra kesildi birden ve sadece peceteyle silince yine kahverengi lekelenme seklinde geliyordu ama surekli degil 4 gun boyle ara ara surdu neden boyle oldu anlayamadim 8 aylik evliyim . Yardimci olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…