• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil uyku tulumu

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
127
7
18
30
Merhabalar
Bebegim çok sık üstünü açtığı açtığıniçin bugün uyk tulumu aldım mothercare den 2'5 tog yazıyor içine kolsuz bad giydirdim
Oda 26 derece üstünğ örtmedim
Örtmem gerekir mi
Ya da çokmu terler yanlıs mı aldım yardımcı olurmsuunuz bu gecegiydidm ama aklım kaldı

Hangi şehirdesiniz

Bebek kaç aylık

Bir de sabaha karşı kaç derece oluyor

Bizim odalar şimdi 28 derece açık çıplak yatıyoruz

Oğlum Bebekken de penye battaniye örterdik sadece penye pijamasının üstüne

Ben hiç giydirmedim tulum vs

Üstünü açıyor tabii odayı sıcak tutuyorduk oluyor bitiyor

Hangi şehirdesiniz

Bebek kaç aylık

Bir de sabaha karşı kaç derece oluyor

Bizim odalar şimdi 28 derece açık çıplak yatıyoruz

Oğlum Bebekken de penye battaniye örterdik sadece penye pijamasının üstüne

Ben hiç giydirmedim tulum vs

Üstünü açıyor tabii odayı sıcak tutuyorduk oluyor bitiyor
Oğlum bu ay 1 yaşında
İstanbul da yaşıyoruz
Sabah karsı 23 falan oluyor

kış için bende aldım yiğenime dun gece lvw den uzun kollu indirimdeydi bence açık yatan çocuklar için şart uzun kollu alın ustunu örtmeyin

UsumeZ hava sicak bence terler suna bakin

Eklentiler

• Screenshot_20170910-214531.webp
    Screenshot_20170910-214531.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 627
Ben doğduğundan beri battaniye yerine uyku tulumu kullanıyorum. Küçükken dolanır boğulur gibi manyakça düşüncelere sahiptim şimdi de habire üstünü açıp üşür diye battaniye vs örtmüyorum. Biz Ankara'dayız daha başlamadım uyku tulumuna. Odası yaklaşık 23-24 derece. Uzun kollu penye giydirip öyle yatırıyorum.

bu havada cocuk terler.ayrica ben cocugun terlemesindense usumesinden yanayim.doktorlar terlemenin daha kotu oldugunu soyluyor.bizim oda isisi 27 derece sabaha karsi soguyor ben kizimi acik giydiriyorum.tulum simdiden sicak olur

26 derece için 2.5 tog çok fazla isilik çıkartacaksınız çocuğu. Tabloya göre 0.5 almalıydınız. Hiç araştırmadınız mı?

Eklentiler

• IMG_9755.webp
    IMG_9755.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 2.079
Merhabalar
Bebegim çok sık üstünü açtığı açtığıniçin bugün uyk tulumu aldım mothercare den 2'5 tog yazıyor içine kolsuz bad giydirdim
Oda 26 derece üstünğ örtmedim
Örtmem gerekir mi
Ya da çokmu terler yanlıs mı aldım yardımcı olurmsuunuz bu gecegiydidm ama aklım kaldı
Uyku tulumu için erken hava biraz daha soğusun

Ben Bursa'da zıbınla yatırıyorum hala üstünü örtmeden.
Serin gibiyse altına şort giydiriyorum, kendim örtünme ihtiyacı hissedersem ona da penye battaniye örtüyorum ama açıyor tabii.

Back
X