- 27 Ağustos 2020
- 62
- 119
- 13
- 30
- Konu Sahibi Minimalizkadin
-
Çocuk oyuncağı değil neden acıyorsun Biraz daha hakaret etsin diye mi? Bunu kendine yapmaBiz hic bir konuda anlasamiyoruz evde zaten yabanci gibiyiz ama yinede basimizda ben en sonki hakararetinden dolayi kaldiramadim ama düşünüyorum gidicek yeride yok yalniz kalacak ben onu düşünüyorum yani bilmiyorum boylr olmasa belki hic dusunmezdim ona kizardim hep anlaşamıyoruz tmm ama bilmiyorum mecbur bende kalacak
E ne yapacaksınız? Mahkemeye beraber gidip boşandıktan sonra gelip aynı yaşamaya devam mı edeceksiniz? Hiç konuşmadınız mı bunları? Sonuçta 2 ay önce başvuru yapılmış. Hiç mi yeni bir düzen kurma planınız olmadı?Burda evdeyiz ikimizde
Boşandıktan sonra gelip kalicak çocuklar için demisiniz ben onu diyorumKalicak yeri yok benimde isim yokk suan ben calisana kadar beklicektik ama son tartima sonrası gittik dilekce verdik
Öncelikle sakin olun ve aklınızda ufak bir şüphe de varsa yapmayın .Vazgeçebilirsiniz tabiki .Üzülmeyin olur boyle şeyle
Pazartesi basvurduk 2 gun sadece anlasmali oldugu icinE ne yapacaksınız? Mahkemeye beraber gidip boşandıktan sonra gelip aynı yaşamaya devam mı edeceksiniz? Hiç konuşmadınız mı bunları? Sonuçta 2 ay önce başvuru yapılmış. Hiç mi yeni bir düzen kurma planınız olmadı?
Ben ona üzülüyorum kendimede üzülüyorum kotu evet anlaşamıyoruz ama durumuda ortada çocuklar da uzak kalsin istemiyorum ama ayni evde yabanci gibi de nereye kadar yinede gittigi yere kadar gitseydi diyorumBoşandıktan sonra gelip kalicak çocuklar için demisiniz ben onu diyorum
Gitsin otelde kalsın
Ama siz net değilsiniz kararını da asil sorun bu
Pardon ben onu 2 ay olarak anladım. E tamam o zaman şöyle sorayım bu iki günde oturup bir plan yapmadınız mı?Pazartesi basvurduk 2 gun sadece anlasmali oldugu icin
Nerde kalacağını kendi düşünsün diyeceğim ama siz de çocuklarla yalnız kalmak istemiyorsunuz. Küfür hakaret varsa düzelmez bence. Siz bilirsiniz.Biz hic bir konuda anlasamiyoruz evde zaten yabanci gibiyiz ama yinede basimizda ben en sonki hakararetinden dolayi kaldiramadim ama düşünüyorum gidicek yeride yok yalniz kalacak ben onu düşünüyorum yani bilmiyorum boylr olmasa belki hic dusunmezdim ona kizardim hep anlaşamıyoruz tmm ama bilmiyorum mecbur bende kalacak
Ya esim zaten konusmaz etmez kendine birnolani yok ki bana olsun oylesine yasayan bir adam.ben konuştum dedim.ne olacak sen napcan ben calisana kadar sen bizr destek ol ama nerdenkalcan vs hic düşünmedi bilmiyorum diyor herseye suanda mesela vazgecelim vs diye bir cabasida yok ot gibi kendim actim davayi kendim.vaz gecicem gini bir durum adam cidden üzülüyor mu o bile belli degil elinde telefon video izliyorPardon ben onu 2 ay olarak anladım. E tamam o zaman şöyle sorayım bu iki günde oturup bir plan yapmadınız mı?
Ben ona üzülüyorum kendimede üzülüyorum kotu evet anlaşamıyoruz ama durumuda ortada çocuklar da uzak kalsin istemiyorum ama ayni evde yabanci gibi de nereye kadar yinede gittigi yere kadar gitseydi diyorum
Eğer ikiniz birden gitmezseniz dava düşer , emin değilseniz tekrar düşünün , sanırım kafanız karışmış ne istediğinize tam olarak karar verememiş gibisiniz,Avukat fln yok dilekce verdik attik imzalari anlamali bosanma 2 sonraya gun verdiler yarin 10nda gelin dediler ama ben cok kararsizim 2 tane cocuk var
İkimiz gider vazgectik dersek bosamazlar dimiEğer ikiniz birden gitmezseniz dava düşer , emin değilseniz tekrar düşünün , sanırım kafanız karışmış ne istediğinize tam olarak karar verememiş gibisiniz,
Son bir şans verin birbirinize , olmuyorsa da tekrar dava açmak çok ta zor değil
İnş hakkınızda hayırlısı olur ,
Yani bence de iptal edin bosanmayi yapilabiliyorsa erteleynE ne yapacaksınız? Mahkemeye beraber gidip boşandıktan sonra gelip aynı yaşamaya devam mı edeceksiniz? Hiç konuşmadınız mı bunları? Sonuçta 2 ay önce başvuru yapılmış. Hiç mi yeni bir düzen kurma planınız olmadı?
Bu nasıl evlilik şu adama annelik değil keşke karısı modunda olsaydınızyaBiz hic bir konuda anlasamiyoruz evde zaten yabanci gibiyiz ama yinede basimizda ben en sonki hakararetinden dolayi kaldiramadim ama düşünüyorum gidicek yeride yok yalniz kalacak ben onu düşünüyorum yani bilmiyorum boylr olmasa belki hic dusunmezdim ona kizardim hep anlaşamıyoruz tmm ama bilmiyorum mecbur bende kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?