- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.839
- 798
- 35
- Konu Sahibi Minimalizkadin
-
Canım bence boşanma bu konuyu açtıysan aklında var bitiremediklerin en azından boşanma kendine düşünmek için zaman ver kuzum sağlıklı kararlar alırsın herşey gönlünce olsun İnşAllahYa esim zaten konusmaz etmez kendine birnolani yok ki bana olsun oylesine yasayan bir adam.ben konuştum dedim.ne olacak sen napcan ben calisana kadar sen bizr destek ol ama nerdenkalcan vs hic düşünmedi bilmiyorum diyor herseye suanda mesela vazgecelim vs diye bir cabasida yok ot gibi kendim actim davayi kendim.vaz gecicem gini bir durum adam cidden üzülüyor mu o bile belli degil elinde telefon video izliyor
Vakti gelince yer bulunca gideer diye düşündük ama tabi haddini bilmezse yine ayni seyler olur bitince de suan ikizlerim çok küçük maddi destek olmadan bakamamBoşanınca eşinizin sizi aşağılamaları son mu bulacak?
"Yav aynı evdeyiz ama sonuçta karı-koca değiliz. Artık aşağılamaya hakkım yok, bundan sonra tam bir beyefendi olmalıyım" mı diyecek?
Cok isterim kendine ceki duzen versin cok isterim insan olsun ben ona hala açıyorum ama o şuan buni düşünmüyor bile bir özür bile dilemedi ama ben bosanmasam da biz bir es olamayiz ayni evi paylasiriz sadece galiba vazgececegim yarin sirf cocuklar icin sirf suan isim olmadığı icinEğer ki bu adamla devam etme gibi bir durumunuz olacaksa ( şartlardan dolayı)
Hemen bir aile terapistinden yada psikologdan destek alın kendine çeki düzen versin. Evdeki, iki meleğin önünde küfür edip durmasın..
Adamin ayranı yok içmeye tahtaravalli ile gidiyor sı..aya
Madem boşandıktan sonra gidecek yeri yok o zaman kendisine çeki düzen versin.İnsan Ailesi dağılmasın diye elinden geleni yapar.
Yok olmuyorsa o zaman planını yapar ona göre ayrılacaksa ayrılır.
Gidicek yeri yok nafaka oddicek zaten ben ona acıyorum bunu asamiyorum cocuklar uzak kalsin istemiyorum birde babalarindan cunki esimin cocugu olmaz birdaha tup bebek ile evlat sahibi olduk doymadi bile evet biz es olamıyoruz ama iyi anne babayizAdam evden gitsin.
Çocuklara ve size nafaka ödesin
Tekrar sakince oturup bir konuşsanız onun fikri ne ? Yani en çok siz zor durumda kalacaksınız.Cok isterim kendine ceki duzen versin cok isterim insan olsun ben ona hala açıyorum ama o şuan buni düşünmüyor bile bir özür bile dilemedi ama ben bosanmasam da biz bir es olamayiz ayni evi paylasiriz sadece galiba vazgececegim yarin sirf cocuklar icin sirf suan isim olmadığı icin
Medem eşiniz vazgeçtim desin. Niye siz diyorsunuz ????İcimde cok suphe var 2ncocuk car sonuçta ve hebuz bir isim bile yok onunda kalacak yeri yok ben yarin durusmada vaz gectim diyebilir miyim
Hic konuşmuyor hic kararliyim diye galiba bosanmayalim demiyor dilekce verdikten sonra bana hepsi senin malligin dedi sadece bende dedim hepsi senin. Hala yaptığın sey yuzunden hala hakaret ediyorsun dedim baska bisi konusmadik arada soruyorum nasil olucak nolcak diye sadece bilmiyorum diyo ikametgah nolcak senin diyorum benim ikametgah olmicak diyoTüm mesajlarınızı okumadım ama aklınızda en ufak bir şüphe varsa biraz bekleyin.
Eşiniz ne diyor bu duruma ? O da sizin gibi mi düşünüyor ?
Kimin demesi gerekiyorsa o desin ama suan zmani değil gibi vazgectik deriz karsilikli ama hangisi ne kadar dogruMedem eşiniz vazgeçtim desin. Niye siz diyorsunuz ????
Sizin aldığınız nafaka 2 çocuğa , size ve eve yetmeyecek muhtemelen, eeee kalanla da adam kendine yeni bir ev tutamayacak sanırım.Hic konuşmuyor hic kararliyim diye galiba bosanmayalim demiyor dilekce verdikten sonra bana hepsi senin malligin dedi sadece bende dedim hepsi senin. Hala yaptığın sey yuzunden hala hakaret ediyorsun dedim baska bisi konusmadik arada soruyorum nasil olucak nolcak diye sadece bilmiyorum diyo ikametgah nolcak senin diyorum benim ikametgah olmicak diyo
İkiniz duruşmaya gitmeseniz de yine boşanmazsınız , duruşmaya gidip vazgeçtik demenize bile gerek yokİkimiz gider vazgectik dersek bosamazlar dimi
Eşiniz geri adım atmıyormuş, sizinle konuşmadığını söylüyorsunuz. Hala size hakaret ediyormuş birde dilekçe vermenize rağmen. Eş sizin , hayat sizin ama siz vazgeçtim derseniz daha kötü olacak gibi eşinizin tutumu .. bırakın o size gelsin erteleyelim, vazgeçelim diye.Kimin demesi gerekiyorsa o desin ama suan zmani değil gibi vazgectik deriz karsilikli ama hangisi ne kadar dogru
Ama gelmiyor gururu agir basiyor suclu olmasina ragmen o küfürleri hak ettigini dusunuyor sebebide sadece basini kapatmamam pantolon giymem istediği eş kadın olmamam bu yuzden bana oyle davranıyor suan yuzune bakıyorum acıyorum cunki bir okadar saf konusmasini bilmez kendini ifade edemez yemeyi icmeyi bilmez acıyorum kızıyorum gerçekten bilmiyorum bir çaba gorsem oda yokEşiniz geri adım atmıyormuş, sizinle konuşmadığını söylüyorsunuz. Hala size hakaret ediyormuş birde dilekçe vermenize rağmen. Eş sizin , hayat sizin ama siz vazgeçtim derseniz daha kötü olacak gibi eşinizin tutumu .. bırakın o size gelsin erteleyelim, vazgeçelim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?