Acil ve önemli lütfen birseyler yazin

Suz
Biz hic bir konuda anlasamiyoruz evde zaten yabanci gibiyiz ama yinede basimizda ben en sonki hakararetinden dolayi kaldiramadim ama düşünüyorum gidicek yeride yok yalniz kalacak ben onu düşünüyorum yani bilmiyorum boylr olmasa belki hic dusunmezdim ona kizardim hep anlaşamıyoruz tmm ama bilmiyorum mecbur bende kalacak
Çocuk oyuncağı değil neden acıyorsun Biraz daha hakaret etsin diye mi? Bunu kendine yapma

Eğer ortak kararla değil de sadece siz vazgeçerseniz ve boşanmanız bu yüzden askıya alınırsa eşiniz eskisinden daha beter olacaktır. Taviz tavizi doğurur çünkü... Keşke bu gibi durumlarda kararı,bir anlık öfke ile değil de,artısıyla eksisiyle düşünüp verseniz. Bence durum henüz çok yeni olduğu için yadırgıyorsunuz. Korkmanız da normal. Ancak belki ilerde kendi düzeninizi kurunca keşke daha önce yapmış olsaydım da diyebilirisiniz. Sakin olun ve sadece mantığınızla düşünün. Allah yardımcınız olsun.

Burda evdeyiz ikimizde
E ne yapacaksınız? Mahkemeye beraber gidip boşandıktan sonra gelip aynı yaşamaya devam mı edeceksiniz? Hiç konuşmadınız mı bunları? Sonuçta 2 ay önce başvuru yapılmış. Hiç mi yeni bir düzen kurma planınız olmadı?

Kalicak yeri yok benimde isim yokk suan ben calisana kadar beklicektik ama son tartima sonrası gittik dilekce verdik
Boşandıktan sonra gelip kalicak çocuklar için demisiniz ben onu diyorum

Gitsin otelde kalsın
Ama siz net değilsiniz kararını da asil sorun bu

Boşandıktan sonra gelip kalicak çocuklar için demisiniz ben onu diyorum

Gitsin otelde kalsın
Ama siz net değilsiniz kararını da asil sorun bu
Ben ona üzülüyorum kendimede üzülüyorum kotu evet anlaşamıyoruz ama durumuda ortada çocuklar da uzak kalsin istemiyorum ama ayni evde yabanci gibi de nereye kadar yinede gittigi yere kadar gitseydi diyorum

Biz hic bir konuda anlasamiyoruz evde zaten yabanci gibiyiz ama yinede basimizda ben en sonki hakararetinden dolayi kaldiramadim ama düşünüyorum gidicek yeride yok yalniz kalacak ben onu düşünüyorum yani bilmiyorum boylr olmasa belki hic dusunmezdim ona kizardim hep anlaşamıyoruz tmm ama bilmiyorum mecbur bende kalacak
Nerde kalacağını kendi düşünsün diyeceğim ama siz de çocuklarla yalnız kalmak istemiyorsunuz. Küfür hakaret varsa düzelmez bence. Siz bilirsiniz.

Pardon ben onu 2 ay olarak anladım. E tamam o zaman şöyle sorayım bu iki günde oturup bir plan yapmadınız mı?
Ya esim zaten konusmaz etmez kendine birnolani yok ki bana olsun oylesine yasayan bir adam.ben konuştum dedim.ne olacak sen napcan ben calisana kadar sen bizr destek ol ama nerdenkalcan vs hic düşünmedi bilmiyorum diyor herseye suanda mesela vazgecelim vs diye bir cabasida yok ot gibi kendim actim davayi kendim.vaz gecicem gini bir durum adam cidden üzülüyor mu o bile belli degil elinde telefon video izliyor

Ben ona üzülüyorum kendimede üzülüyorum kotu evet anlaşamıyoruz ama durumuda ortada çocuklar da uzak kalsin istemiyorum ama ayni evde yabanci gibi de nereye kadar yinede gittigi yere kadar gitseydi diyorum

Sabah olucaklarla ilgili eşinle tekrar konuştun mu aldığınız kararı netlestirdiniz mi

Karşılıklı bosanma kararıyla ilgili istişare ettiniz mi

Gerçekten çocuklar için mi bir arada yaşıyorsunuz?Yoksa içinizde bir yerlerden tutunduğunuz noktalar hâlâ var, ama yiprandiniz mi?Neden boşanmak istediğiniz önemli tabi.Eger hiç bir şeyin değişmeyeceğine, kararınızı eminseniz,yatıp kalkıp aklınızda hep boşanma düşüncesi sabit duruyorsa,korkmayın derim.Yaparsiniz bir şekilde ayrı bir düzen de kurulur.Ama yanlış karar diye düşünüyorsanız,yarın dava var ayıp olmasın diye boşanmayin sakın.Vazgecebilirsiniz gayet normal.

Avukat fln yok dilekce verdik attik imzalari anlamali bosanma 2 sonraya gun verdiler yarin 10nda gelin dediler ama ben cok kararsizim 2 tane cocuk var 😭
Eğer ikiniz birden gitmezseniz dava düşer , emin değilseniz tekrar düşünün , sanırım kafanız karışmış ne istediğinize tam olarak karar verememiş gibisiniz,
Son bir şans verin birbirinize , olmuyorsa da tekrar dava açmak çok ta zor değil
İnş hakkınızda hayırlısı olur ,

Eğer ikiniz birden gitmezseniz dava düşer , emin değilseniz tekrar düşünün , sanırım kafanız karışmış ne istediğinize tam olarak karar verememiş gibisiniz,
Son bir şans verin birbirinize , olmuyorsa da tekrar dava açmak çok ta zor değil
İnş hakkınızda hayırlısı olur ,
İkimiz gider vazgectik dersek bosamazlar dimi

Eski konularınızı bilmiyorum ama eğer bir orta yolu bulma durumunuz varsa mutlaka yuvanızı toplayın derim boşanmak ayrılmak çok zor çocuklar için çok daha zor elinizden geleni yapın

Ayrılma kararı aldıysanız eşinizin şuanda kendine bir ev bakıyor olması gerekmez mi? Aynı evde yaşadıktan sonra boşanmanın mantığı ne anlamadim. Bence siz emin değilsiniz, biraz daha düşünün. Ayrilirsaniz pişman olacaksınız gibi geldi

E ne yapacaksınız? Mahkemeye beraber gidip boşandıktan sonra gelip aynı yaşamaya devam mı edeceksiniz? Hiç konuşmadınız mı bunları? Sonuçta 2 ay önce başvuru yapılmış. Hiç mi yeni bir düzen kurma planınız olmadı?
Yani bence de iptal edin bosanmayi yapilabiliyorsa erteleyn

Çok sıkıntılı bir durum ama sizin için.
Çalışma imkanınız yokmuş, adam size bakmaya devam edecek plana göre ama resmi bir bağı olmayan kadına ne kadar süre maddi destek sağlayacak?

Sizi cezalandırmak için bir gece ortadan kaybolmayacağının, iki çocukla ortada kalmayacağınızın garantisi asla yok.

Erkekler boşanınca ak kaşık gb pürü pak temizlenip herşeyden sıyrılıveriyor, iki çocukla bir b planınız var mı peki? Diyelimki kocanız boşanmadan sonra da aynı evde yaşamaya devam edecek, peki nasıl olacak??

Özel ihtiyacınız için Para lazım olsa nasıl isteyeceksiniz? Sonuçta sırf çocuklar için o evde olan bir adam olacak, yani bilmiyorum ama kendinizi çok garip bir duruma sokacaksınız, aynı evde yaşama olayı kesin bir mecburiyetse boşanmayın derim ama önceki muamelelerin çok daha kötüsünü de görebilirsiniz vazgeçerseniz 🙄

Bu nasıl evlilik şu adama annelik değil keşke karısı modunda olsaydınızya

Back
X