Acil ve önemli lütfen birseyler yazin

Tüm mesajlarınızı okumadım ama aklınızda en ufak bir şüphe varsa biraz bekleyin.

Eşiniz ne diyor bu duruma ? O da sizin gibi mi düşünüyor ?

Ya esim zaten konusmaz etmez kendine birnolani yok ki bana olsun oylesine yasayan bir adam.ben konuştum dedim.ne olacak sen napcan ben calisana kadar sen bizr destek ol ama nerdenkalcan vs hic düşünmedi bilmiyorum diyor herseye suanda mesela vazgecelim vs diye bir cabasida yok ot gibi kendim actim davayi kendim.vaz gecicem gini bir durum adam cidden üzülüyor mu o bile belli degil elinde telefon video izliyor
Canım bence boşanma bu konuyu açtıysan aklında var bitiremediklerin en azından boşanma kendine düşünmek için zaman ver kuzum sağlıklı kararlar alırsın herşey gönlünce olsun İnşAllah🌸🙏

Eğer ki bu adamla devam etme gibi bir durumunuz olacaksa ( şartlardan dolayı)

Hemen bir aile terapistinden yada psikologdan destek alın kendine çeki düzen versin. Evdeki, iki meleğin önünde küfür edip durmasın..

Adamin ayranı yok içmeye tahtaravalli ile gidiyor sı..aya

Madem boşandıktan sonra gidecek yeri yok o zaman kendisine çeki düzen versin.İnsan Ailesi dağılmasın diye elinden geleni yapar.

Yok olmuyorsa o zaman planını yapar ona göre ayrılacaksa ayrılır.

Boşanınca eşinizin sizi aşağılamaları son mu bulacak?
"Yav aynı evdeyiz ama sonuçta karı-koca değiliz. Artık aşağılamaya hakkım yok, bundan sonra tam bir beyefendi olmalıyım" mı diyecek?
Vakti gelince yer bulunca gideer diye düşündük ama tabi haddini bilmezse yine ayni seyler olur bitince de suan ikizlerim çok küçük maddi destek olmadan bakamam 😭

Eğer ki bu adamla devam etme gibi bir durumunuz olacaksa ( şartlardan dolayı)

Hemen bir aile terapistinden yada psikologdan destek alın kendine çeki düzen versin. Evdeki, iki meleğin önünde küfür edip durmasın..

Adamin ayranı yok içmeye tahtaravalli ile gidiyor sı..aya

Madem boşandıktan sonra gidecek yeri yok o zaman kendisine çeki düzen versin.İnsan Ailesi dağılmasın diye elinden geleni yapar.

Yok olmuyorsa o zaman planını yapar ona göre ayrılacaksa ayrılır.
Cok isterim kendine ceki duzen versin cok isterim insan olsun ben ona hala açıyorum ama o şuan buni düşünmüyor bile bir özür bile dilemedi ama ben bosanmasam da biz bir es olamayiz ayni evi paylasiriz sadece galiba vazgececegim yarin sirf cocuklar icin sirf suan isim olmadığı icin 😭

Cok isterim kendine ceki duzen versin cok isterim insan olsun ben ona hala açıyorum ama o şuan buni düşünmüyor bile bir özür bile dilemedi ama ben bosanmasam da biz bir es olamayiz ayni evi paylasiriz sadece galiba vazgececegim yarin sirf cocuklar icin sirf suan isim olmadığı icin 😭
Tekrar sakince oturup bir konuşsanız onun fikri ne ? Yani en çok siz zor durumda kalacaksınız.

Bilemedim şimdi 2.5 yaşında iki bebek var ve iş durumunuz sıkıntılı Allah yardımcınız olsun.O bebeklerin yüzü suyuna..

Tüm mesajlarınızı okumadım ama aklınızda en ufak bir şüphe varsa biraz bekleyin.

Eşiniz ne diyor bu duruma ? O da sizin gibi mi düşünüyor ?
Hic konuşmuyor hic kararliyim diye galiba bosanmayalim demiyor dilekce verdikten sonra bana hepsi senin malligin dedi sadece bende dedim hepsi senin. Hala yaptığın sey yuzunden hala hakaret ediyorsun dedim baska bisi konusmadik arada soruyorum nasil olucak nolcak diye sadece bilmiyorum diyo ikametgah nolcak senin diyorum benim ikametgah olmicak diyo

İnat yüzünden mi geldiniz bu duruma ? Ben niye anlayamadım , millet aylarca uğraşıyor , siz nasıl ertesi gün boşanıyorsunuz ?
Eşinizle konuşun , sana son bir şans veriyorum evlatlarımız için deyin . Sanki bir lütufmuş gibi . Belki işe yarar .
Sonrasında biraz daha çocuklar büyür , siz iş bulursunuz , boşanırsınız

Hic konuşmuyor hic kararliyim diye galiba bosanmayalim demiyor dilekce verdikten sonra bana hepsi senin malligin dedi sadece bende dedim hepsi senin. Hala yaptığın sey yuzunden hala hakaret ediyorsun dedim baska bisi konusmadik arada soruyorum nasil olucak nolcak diye sadece bilmiyorum diyo ikametgah nolcak senin diyorum benim ikametgah olmicak diyo
Sizin aldığınız nafaka 2 çocuğa , size ve eve yetmeyecek muhtemelen, eeee kalanla da adam kendine yeni bir ev tutamayacak sanırım.
Siz son bir defa daha konusun eşinizle. En azından ne düşündüğünü bilin ona göre adım atın.

Kimin demesi gerekiyorsa o desin ama suan zmani değil gibi vazgectik deriz karsilikli ama hangisi ne kadar dogru 😭
Eşiniz geri adım atmıyormuş, sizinle konuşmadığını söylüyorsunuz. Hala size hakaret ediyormuş birde dilekçe vermenize rağmen. Eş sizin , hayat sizin ama siz vazgeçtim derseniz daha kötü olacak gibi eşinizin tutumu .. bırakın o size gelsin erteleyelim, vazgeçelim diye.

En ufak bir şüpheniz bile varsa boşanmayın...Ya da ayni evde kalacaksaniz da boşanmayın...eşiniz ne zaman ayrılır evden o zaman tekrar değerlendirilir.

yanlış anlamazsanız, işinizi,kalacağınız yeri vb gibi çok önemli şeyleri ayarlamadan neden boşanmaya giriştiniz?

iyice plan yapmadan,tartıp ölçmeden boşanılır mı?

işiniz yok,boşandığınız adam yine sizinle kalacak,o size bakacak, ne anlamı var ki o zaman?

aynı evde 2 yabancı gibiyiz diyorsunuz, e adam evden gitmedikçe yine aynısı olacak,sadece nikahsız olmuş olacaksınız bu sefer.

size tavsiyem düzeninizi kurun,plan yapın,öyle boşanın.

çünkü çok saçma görünüyor şu anda bilemedim...

Aynı evde yaşamaya devam edecekseniz neden boşanıyorsunuz ki? Boşanmanın amacı kişiyi hayatından çıkarmaktır. Siz çalışmıyorsunuz, o evde kalıp eve bakacak eee resmi olarak neden evli kalmak sorun oldu? Çünkü fiilen hayatınızda bir şey değişmeyecek gibi. Aynı evde yaşayınca ne fark olacak?

Eşiniz geri adım atmıyormuş, sizinle konuşmadığını söylüyorsunuz. Hala size hakaret ediyormuş birde dilekçe vermenize rağmen. Eş sizin , hayat sizin ama siz vazgeçtim derseniz daha kötü olacak gibi eşinizin tutumu .. bırakın o size gelsin erteleyelim, vazgeçelim diye.
Ama gelmiyor gururu agir basiyor suclu olmasina ragmen o küfürleri hak ettigini dusunuyor sebebide sadece basini kapatmamam pantolon giymem istediği eş kadın olmamam bu yuzden bana oyle davranıyor suan yuzune bakıyorum acıyorum cunki bir okadar saf konusmasini bilmez kendini ifade edemez yemeyi icmeyi bilmez acıyorum kızıyorum gerçekten bilmiyorum bir çaba gorsem oda yok

Back
X