ACİL YARDIIIM :(

Ben estetik cerrahi de olmak istiyorum sen hangisinde oldun kusura bakma çok soru soruyorum burun sonuçta çok önemli insan ister istemez strese girip çok şey araştırıyor

Estağfurullah :) bende ilk biraz araştırdım ama sonra sıkıldım birden gittim :) bende estetik cerrahide oldum. kbb ye gittim doktor sadece kemiği alırım hiçbir şekilde şekle müdahale etmeyiz dedi oyüzden estetik cerrahiye oldum daha iyiler sonuçta.

Aynen bende uzun araştırmalar sonucunda kbbnin sadece kemiğe müdahale ettiğini duydum o yüzden tercihim estetik cerrahi senin yeni değil mi yatarken dikkat et o kadar çok şey okudum ki doktorla görüşmeye gittiğimde biliyorum biliyorum diye susturdum adamı:KK45:

4 ay oldu benim de alıştım artık ya :) iki yastıkla hafif yan bir şekilde yatıyorum :) okadar dikkat ediyorum ki bir yere çarpmamak için :) :)

Maşallah darısı başıma inşaallah :) aman dikkat en ufak şeyde bile risk taşıyor yani. Allah yardımcın olsun zaman geçtikçe daha çok memnun olursun inşallah Allaha emanet ol. :)

Bence en mantıklısı hem kbb hem estetik cerrahı ikisinin birlikte girmesi. Benimki öyle oldu. Çünkü estetikciler sadece burnun dışına calısıyolar,bazen içeride delik açmayı falan unutabiliyolar buda ameliyattan sonra nefes sıkıntısı cektiriyor. Benim ameliyatıma 2 doktor girdi. En güzeli.

Bence en mantıklısı hem kbb hem estetik cerrahı ikisinin birlikte girmesi. Benimki öyle oldu. Çünkü estetikciler sadece burnun dışına calısıyolar,bazen içeride delik açmayı falan unutabiliyolar buda ameliyattan sonra nefes sıkıntısı cektiriyor. Benim ameliyatıma 2 doktor girdi. En güzeli.

Peki bunu her hastane yapıyor mu ki

Yok her hastanenin yapacağını sanmam canım şansına denk gelmesi lazım sanırım benimki şansa geldi galiba. Bir arkadasımada böyle denk gelmişti. Bide benim burun etimde vardı ondan kbb'cide girdi ama ameliyat boyuncadq kaldı ameliyatta.

Yok her hastanenin yapacağını sanmam canım şansına denk gelmesi lazım sanırım benimki şansa geldi galiba. Bir arkadasımada böyle denk gelmişti. Bide benim burun etimde vardı ondan kbb'cide girdi ama ameliyat boyuncadq kaldı ameliyatta.

Umarım o şans bana da çıkar

Back
X