Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anlamadım şimdi senin yatak odan üst katta olacak sanırım.
Sen alt kattaki odayımı salon yapmak istiyorsun?
Eger buysa en dogal hakkın tabiki...
Eve yeni gelin geliyor bir salon takımı almaları gerekir. Kaldıki sadece ailen gelmeyecek o eve arkadaşlarınız akrabalarınız falanda sizi ziyarete geleceklerdir.
Bence acık acık konusmalısın karsı tarafında maddi durumunu gözönünde bulundurarak nasıl bilmiyorum ama makul bişeylerle istediğiniz gibi dekore edebilirsin
salon diye yapılmış bir oda ama yatak odası yapıyoruz mecburen=(
diğer küçük odaya hiç abartmıyorum sadece bi koltuk bide tv sığıyor...başkada oda yok mutfak teras banyo var
benim birde ailem kalabalık...
nişanlımın ailesi herseyi yokuşa sürüyor,neden böyleler anlamıyorum...=(
çok korkuyorum ben bu insanların karsna geçp ne dicem...
nişanlım defalarca konuşmuş red cevabı almış,zor durumda kalmışkı birde sen konus bakalım işe yarayacakmı diyor yaa((offf offf=(
Anladım şimdi bana kalırsa sen tek basına konusma ailenle bir arada ol ve onlarla beraber bir aile yemeği içinde konus çünkü nişanlın defalarca konusmasına ragmen hala red cevabı aldıysa bence senin konusman konusmanda cok etkili olmayabilir ama senin ailende bu konu hakkında diretirse olumlu sonuc alabilirsin
unutma ne yaptırabilirsen evlenmeden önce yaptırabilirsin evlendikten sonra çöp bile zor alırsın evine ben 13 yıllık evliyim ne yapıldıysa o zaman yapıldı tamam sonra esya falan değiştirisein belki ama sonuz olarak bu devre cok önemli ve sen dediğim gibi o eve gelin gideceksin bi tek yatak odasııyla evlenilmiyor onu da zaten kız tarafı getiriyor
onlarda ellerini tasın altına koymalı
bir tek gelin beraber oturalım demekle olmuyor o eve gelin gelicek bazı eşyalar tabiki atılacak yada tadilat falan neyse yapılacak dost var düşman var yani bir salon takımı almak onlara neden bukadar zor geliyorki
DEdiğim gibi ama tek basına konusma onlarla senin aielenden büyüklerinden kim varsa annen baban onlarında seni destekleyip konuyu onlarla beraber konusurken senin ailenden birininde yanında olması hatta diretmesi gerekir bana kalırsa anladıgım kadarıyla oglullarının fikirlerini pek önemsemiyorlar tek bekar çocukları diyorsun diğerlerinede aynı seyimi yapmıslar yani hiç bişey yapmamıslarmı?
arkadaşım kayınvalideninde kendine göre bi düzeni var sonuçta ..
Yai olmaz demesi gayet normal..
çatı katlarından hariç evleri olsa onu verirlerdi mutlaka..
Ellerinden gelen bu kadar ve bunu dahi koklatmayan o kadar çok ki
ama siz bu kadar kafaya takıyosanız başka bi ev tutun en baştan
gönlüne göre döşeyin..
Yok kiraya çıkmam diyosanız yapacak bişey yok..
Ailenizde sonuçta bilecek nası bi evde oturduğunuzu
ona göre çok sık gelmezler kiraya çıkana kadra yada idare eder gidersiniz bi şekilde
alt katı sana versinler onlar üst kata taşınsınlar öle olabilirmi??
ne yalan sölyım ailesi bu teklfi yapmş daha önce ama sonra nedense rafa kaldrldı hoş ben nasıl derim siz üste çıkın diye..yarın çok duygusal bir konuşma yapmam lazım bi o kadarda mantıklı...siz olsanız neler söylerdnz ben bu cevabı almak istyorum aslında?
ne yalan sölyım ailesi bu teklfi yapmş daha önce ama sonra nedense rafa kaldrldı hoş ben nasıl derim siz üste çıkın diye..yarın çok duygusal bir konuşma yapmam lazım bi o kadarda mantıklı...siz olsanız neler söylerdnz ben bu cevabı almak istyorum aslında?