Yani yeni gelinsin sonuçta, sende istersin en güzeli olsun ama bence kayınvalidenin evinde salon olmaz..
Evin şekli nasıl bilmiyorum ama biri geldiğinde nasıl ağırlayacaksın? Yukarıda pişirdiklerini aşağımı taşıyacaksın ?
Hem ne ailen ne sen rahat etmezsiniz..
Aslında kayınvalidenin sana önermesi gerekirdi, siz aşağıda oturun biz yukarı çıkarız diye..İki kişi 180 m2 evi ne yapacaklar allah aşkına..
Tamam kimse kimse için rahatını bozmak zorunda değil ama tek erkek çocuk olduğunu düşününce biraz fedakarlık yapması gerektiğini düşünüyorum.. millet illa ev bakmaya gelicek edicek..Çok afedersin bi yerleriyle gülerler..
Tek oğlu var, kirada iki evi var, kendi yaşını başını almış 180 m2 lik evde oturuyor yeni geline düzdüğü eve bak, bir koltuk bir yatak odası derler..
Ortadaki durum abes bir durum bence..
Benim sana önerim daha farklı.Ne kadar büyüklüğü bilmiyorum ama teras var demişsin..Nişanlın ya da ailesi durumları varsa elini cebine atıp, durumları yoksa da az bi kredi çekip o terası kapattırsın..Çok fazla tutmaz..
Yani en azından bi köşe koltukla bi masa sığsa kar kardır..
Ailen falan biraz baskı yapın..Ayıp yaptıkları neymiş eşyalar atılmasın mışş..Çok ayıp, insan o küçücük evi gelinimin evi diye takdim etmeye bile utanır..
Tekrar ekliyorum bu düşüncemde etkili olan, nişanlının evin tek oğlu olması ve kayınvalidenin kocaman evde otururken, 2 adet evininde kiracılı olması..
İmkan olmaz tamam dersin ama içinde bulunduğun durumda imkan var..