ACİL YARDIM ANNEMİ KAYBEDİYORUZ !!!!

apple24

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
430
361
103
Arkadaşlar, daha öncede yazmıştım annem lenfoma bir kere kemoterapi gördü ve hastalığı durdu. Bir ay geçmeden hastalık hızla yeniden yayıldı gözü kocaman şişti kemiğe sıçradı. Doktorlar kemoterapiyi kesti radyoterapi ye başlayacaklar ama doktora sordum bir faydası olmazmış çünkü sadece göz bölgesine uygulanacak. İstanbul Avrupa yakasında oturuyoruz. Cerrahpaşada tedavi görüyoruz. En iyi hastane hangisi ise onu araştırıyorum ama internette özel hastaneler çıkıyor hepsi reklam kokuyor korkuyorum. Allah rızası için yardım edin...

Cok gecmis en iyisi üniversite hastaneleri zaten annenizde orada tedavi goruyormus zaten ozel hastaneler para tuzagi zaten gelismis tum teknolojiler universitelerde kendinizi uzmeyin allah ne dedigse o olur allah acil sifalar versin

çok geçmiş olsun, inşallah bunu da atlatırsınız. Cerrahpaşa iyi bir hastanedir aslında. Yani ne uygulanması gerekiyorsa anneciğine kendi anneleri gibi bakarlar diye düşünüyorum.
Ama daha iyisi varsa tabi neden olmasın.
SSK ile anlaşmalı özel hastaneler var ama bu kadar donanımlı olmayabilir.

Rabbim şifa versin annenize. Cerrahpaşa ya da Çapa yani arkadaşın da dediği gibi üniversite hastaneleri daha iyidir.

Çok geçmiş olsun canım öncelikle..üniversite hastanelerini tercih edin kesinlikle..

Cerrahpaşa fiziksel şartları olmasa da doktorları açısından çok iyi bi hastane. Yine de farklı hastanelere gitmekte fayda var tabii. Medipol hastanesi var bağcılarda o da büyük ve gelişmiş imkanlara sahip bi yer. Maddi imkanınız varsa liv hospital var ulusta vr amerikan hastanesi tabii en ünlü hocalar orda.
Allah annenize şifa versin inşallah atlatır lanet olasıca hastalığı. Bu illet daha kaç can alacak allahım sen şifasını ver

Öncelikle çok geçmiş olsun bildiğim kadarıyla ilaca ve tedaviye en iyi yanıt veren kanser türü lenfomaymış.Arkadaşım da Cerrahpaşa'da şuan bunun üzerine tedavi görüyor en önemli olan doktorların iyi seçilmesi.Her şeyin düzelmesi dileğiyle :)

En iyileri üniversite hastaneleridir. Ben de geçen sene babamı mide kanserinden kaybettim . Çaresizlik insanı yıkar .Geçmiş olsun allah şifa versin .

Cok gecmis olsun,Allah kolayliklar versin. Babam da kolon kanseri oldu ve tavsiye uzerine Vakif Gurebaya goturduk. Erken teshisti ama Vakif Gurebada o servisteki drlar hemsireler cok ilgili ve bilgiliydiler. Surekli takip edildi,ilac tedavisi ve ameliyat oldu. Simdi 3ayda bir kontrole gidiyor. Unv hastanesi de en mantikli secim ama illa baska yere de gosterelim derseniz kesinlikle Vakif Gureba derim.

Cok gecmis olsun
Universite hastanesinde iken aslinda hocalardan birini arastirsaniz biraz fark verip ona gidersiniz islemler gene hastanede yapilir sadece yapilandan emin olursunuz, ogretim gorevlilerinden muayene farki ile randevu aliniyor ya da muayenehanesine giderseniz bence en iyi yol bu devirde

üniversite hastaneleri iyidir de benim tek memnun olmadığım nokta asistanların ve stajer öğrencilerin denekleri haline gelmesi hastaların...
yeni başlayan bilgisiz asistanlar, staj yapan damar bulamayan hemşireler... çok önemli işlemlerin asistanlara yaptırlması. ilgili doktorun gün içinde çok zor bulunması... bunlar da eksileri..

RABBİM şifalar versin anneciğinize , çok üzüldüm.:KK43:
hastane konusunda bilgim yok :KK43: kusura bakmayın sadece duamı yazmak istedim kardeşim.

Allah kalıcı şifalar versin anneciğinize.
Onu size ve sevenlerine bağışlasın..

Cerrahpaşa fiziksel şartları olmasa da doktorları açısından çok iyi bi hastane. Yine de farklı hastanelere gitmekte fayda var tabii. Medipol hastanesi var bağcılarda o da büyük ve gelişmiş imkanlara sahip bi yer. Maddi imkanınız varsa liv hospital var ulusta vr amerikan hastanesi tabii en ünlü hocalar orda.
Allah annenize şifa versin inşallah atlatır lanet olasıca hastalığı. Bu illet daha kaç can alacak allahım sen şifasını ver
Öncelikle çok geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versin inşallah.
Arkadaşa katılıyorum bağcılar medipolü bende tavsiye ederim gerçekten doktorları işinin ehli donanım açısından da mükemmel orayı bir deneyin canım pişman olacağınızı sanmıyorum tekrar çok çok geçmiş olsun..

Cok gecmis olsun
Universite hastanesinde iken aslinda hocalardan birini arastirsaniz biraz fark verip ona gidersiniz islemler gene hastanede yapilir sadece yapilandan emin olursunuz, ogretim gorevlilerinden muayene farki ile randevu aliniyor ya da muayenehanesine giderseniz bence en iyi yol bu devirde
Canım muayenehaneler kapatıldı artık. Ama dediğin gibi fark verip prof.a gidebilirler. Yalnız onlar da ameliyatı dışarda yapmak istiyor sıra olduğunu vsyi bahane ederek. Biz eşime cerrahpaşada bi hocadan tanıdık vasıtasıyla fiyat aldık devlete göre baya pahalıydı. Yine de denemeye değer tabii

Öncelikle çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Özel hastenelerin onkoloji, kardiyoloji, organ nakli üniteleri ve acil servisler tüm hastalara ücretsiz diye biliyorum. Onkolojide deneyimlemedim ama kardiyoloji için acibadem hastanesinde yakınımı tadavi ettirdim ve sgk fiyatlarını ödedik. Bunu bi araştır istersen. Bu arada acıbadem üniversite olduğu için halkalıda açtığı yeni hastanenin SGK anlaşması varmış istersen orayı araştırabilirsin. Birde türkiyenin en pahalı hastanesi amerikan hastanesi ama oranın onkoloji servisini bi arayıp konuşmanda fayda var. Memorialde de onkoloji servisinde sgk hastalarına bakıyorlar. Orayıda aramanı tavsiye ederim.

Öncelikle çok geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versin inşallah.
Arkadaşa katılıyorum bağcılar medipolü bende tavsiye ederim gerçekten doktorları işinin ehli donanım açısından da mükemmel orayı bir deneyin canım pişman olacağınızı sanmıyorum tekrar çok çok geçmiş olsun..

Biz ilk bağcılarda bir özel hastaneye gittik ilk hastalık başlangıcında bir doktor tavsiyesi ile belkide burasıydı tam hatırlamayırum onlarda bizi çapa ya da cerrahpaşa ya gidin diye yönlendirdi.

Biz ilk bağcılarda bir özel hastaneye gittik ilk hastalık başlangıcında bir doktor tavsiyesi ile belkide burasıydı tam hatırlamayırum onlarda bizi çapa ya da cerrahpaşa ya gidin diye yönlendirdi.
canım peki kontrolleri yapılmadı mı da bu kadar hızlı yayılma olmuş?
bir de 2. dönemde gözünün şişmesinden başka ne belirti verdi?

Canım bu hastane olabilir mi bilmiyorum ama burası tam teşekküllü bir üniversite hastanesi özel onkoloji bölümü var ve neredeyse doktorların %70 i prof. bir araştır lütfen..

canım peki kontrolleri yapılmadı mı da bu kadar hızlı yayılma olmuş?
bir de 2. dönemde gözünün şişmesinden başka ne belirti verdi?

Bir ay bil geçmedi aradan 2 haftamı ne gözü şişti gittik hemen onlar bizi kontrole bile çağırmadı. Bize zaten doğru dürüst bilgide vermediler.

Back
X