Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ata lira bile olma ihtimali var kuyumcuya gitMerhaba arkadaşlar,
bir arkadaşıma düğününde altın takacağım ama elimdeki altın yarım mı çeyrek mi anlayamadım. Madeni
50 kuruştan biraz küçük 25 kuruştan biraz büyük bir altın. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Ceyrek gibi görünen yarim :)))
Bana da 25 kuruş büyük geldibana başta çeyrek gibi geldi ama yarım olduğuna bahse girebilirim :)
valla ben altından pek anlamam ama buradakilerden yola çıkıp yarım dedim. elimdeki tek altın altın şeklinde olan parlak sarı kağıtlı çikolatalarBana da 25 kuruş büyük geldi![]()
Gönül isterdi ki gizli yerden bi altın çıkarıp kafa yorayım:) yanı hem altinim olsun hem de unutayim çeyrek mi yarim mi:)valla ben altından pek anlamam ama buradakilerden yola çıkıp yarım dedim. elimdeki tek altın altın şeklinde olan parlak sarı kağıtlı çikolatalar![]()
ben de cok isterdim su an mısırdaki dedemden miras kalsın, gidip kendime bir ev alayım falanGönül isterdi ki gizli yerden bi altın çıkarıp kafa yorayım:) yanı hem altinim olsun hem de unutayim çeyrek mi yarim mi:)