• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım beta hcg

Kizil Deniz

Yiğit anası:)112
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2007
2.264
137
363
40
CADIARZUkızlar benım normal adetıme 2 gun kala kanda test yaptırdım 6.94 cıktı cok sasırdım genelde 0 cıkıyordu ilaç falanda kullanmadım bu ay dınlemedeydık zaten doktor gec döllenme olmustur dıyo ama ben hemen ümitlenmek ıstemıyorum 3 yıldır bebek istıyorum cunku sasırdım sizce ne olabılır şimdiden hepınıze tesekkurler

canım bende 2 gün kala hcg testi yaptırdım 31,22 çıkmıştı ..dr ona bile düşük demişti . 1 hafta sonrada da düşük oldu .. meğer kimyasal gebelikmiş .. adetin gecikirse tekrar birdaha öçtür derim .. 48 saatte bir ikiye katlaması gerek .. yeterince katlanmazsa bi problem vardır ..
inşallah seninki geç döllenmedir .

canım ilaç kullanmadıysan eğer bu güzel sayılır. çünkü 5 in üstü gebeliktir kan testinde ama biraz düşük çıkmış. 2 gün sonra yeniden yaptır derim. eğer değer yükseliyorsa ne ala a.s.

canım bız dınlemedeydık esım klomen kullanıyodu ben 2 aydır ılac kullanmıyorum yarın sabah bı daha baktırıcam offf kafam cok karısık inşaallah yukselır dıyorum inş. tüüm isteyenler anniş olur diyorum :nazar:

canım bız dınlemedeydık esım klomen kullanıyodu ben 2 aydır ılac kullanmıyorum yarın sabah bı daha baktırıcam offf kafam cok karısık inşaallah yukselır dıyorum inş. tüüm isteyenler anniş olur diyorum :nazar:

:teselli: canım benim inşallah sende anne olursun. ama bana hayırlı haberler vereceksin gibi geliyor :teytey::dance::dance::dance:

sıkma canını canım sende biliyosunki bu durumda bizim yapacağımız hiç bir şey yok ..hayırlısı neyse o olsun deyip kendini üzmemeye çalış ..ne kadar endişe etsekte sonuç yine varacağına varır .. takma kafanı oldumu canım .. bi değişiklik olduğunda bize bildir .. öpüyorum canım .a.s. ..

2 günde bir tekrar et testi canım...ama kendini de çok hazırlama olur mu??? baktın 2 ye katlıyo değerlerin ne ala...ama baktın yok üzülme çünkü zaten dinlenmedeymişsiniz....umarım iyi haberlerle gelirsin bizlere.....

kızlar ben dayanamadım bugun baktırdım degerım 10.74 dün 6.94 tü normal aralıkta yükselmş ama hala ümitlenmek istemiyorum hayırlısı bakalım inşaallah gebeyımdır inş. tüm isteyenler gebe kalır heyecanlıyım cokkkkkkkk

canım benimde 3 ay önce değerim yükselmişti böyle sonra adet oldum.kimyasal gebelikti.
değer böyle düşükse pek devamı olmuyor.
üzülme lütfen.Rabbim hayırlısını versin

benimde aynı şekilde olmuştu.değerim 9 çıkmıştı ama sonra adet oldum.ilk aşılamamdı.umarım hepimiz anne oluruz.sevgiler

canim benimde 2 gun kala testimde 31 cikmisti ama bir hafta sonra 617 ye yukseldi korkma derim...bence hamile olabilirsin gec dollenmedir belki....hem iki gun kala 6.94 se her iki gunde bir iki katina ciktigini hesap edersek adet olman gereken gun 14 falan olmali.....olabilir neden olmasin???

ay canım Sen hamişmisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya çok sevindim ben ya değer düşük ama gerçekten hamişmisin ama hamiş olmasan nie değer yükselsin ki :)))

ay canım Sen hamişmisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya çok sevindim ben ya değer düşük ama gerçekten hamişmisin ama hamiş olmasan nie değer yükselsin ki :)))

canim kime diyorsun banami:uhm: ben hamis degilim bana diyorsan bu gecen seneki ilk gebeligimdi ve bebek gelismeyince hapla dusuk yaptim....:çok üzgünüm:

Canim oncelikle insallah hamissindir allah hakkinda hayirlisini versin benimde hersey 7 sonucu ile basladi ve 1500 e kadar yukseldi ama 6 haftalik dusukle sonuclandi o yuzden cok umitlenme bol bol dua et

valla canlarım bılmıyorum ümitlenmek ıstemıyorum ama elımde degıllll yarın tekrar yaptıracam utanmasam şimdi yaptırcam :roflol:

canim kime diyorsun banami:uhm: ben hamis degilim bana diyorsan bu gecen seneki ilk gebeligimdi ve bebek gelismeyince hapla dusuk yaptim....:çok üzgünüm:

mehaycım senın durumunu biliom ben tatlım :(((
kızıldenize dedim hamişmisin dieeee
senın tüpbebek durumu ne durumda...

ALOOOO KIZILDENİZ HAMİŞMİSİN DEĞİLMİSİN BİİZİ ÇATLATMA YA GİT Bİ DOKTORA :sm_cool: :oklava:

canım doktor bekleyelım dıyor ne var dıyebılırım dıyo ne yok dıyebılırım dıyo ama gec yerlesme olabılır dıyo bıde bugun normalde duzeyde arttı hcg sevınsemmıkı ????

CADIARZUkızlar benım normal adetıme 2 gun kala kanda test yaptırdım 6.94 cıktı cok sasırdım genelde 0 cıkıyordu ilaç falanda kullanmadım bu ay dınlemedeydık zaten doktor gec döllenme olmustur dıyo ama ben hemen ümitlenmek ıstemıyorum 3 yıldır bebek istıyorum cunku sasırdım sizce ne olabılır şimdiden hepınıze tesekkurler

:dance::dance:Ayyyy inşallahhhhhhhh, Allah mutluluğunu yarım bırakmasın canım, inşallah hamişsindir a.s. dikkat et kendine

hayırlısı olsun.İnşallah hamişsindir. ilaç kullanmadıysan 5 ve üstü gebelik oluyor bildiğim kadarıyla.

Son düzenleme:
ben ne zaman anlayabılırım kımyasal mı normal gebelık oldugunu kımyasaldada 2 günde deger 2 yemi katlıyor yarın tekrar baktıracam 15 falan ise sevinmelımıyım hepınıze cok tesekkurler ama keske bıran önce ögrenebılsem ne oldugunu :(

Back
X