- Konu Sahibi Kizil Deniz
Sanki ben senin adına senden fazla ümitlendim.Yaa güzel güzel artmış işte daha ne olsun diyesim geliyor.Allah gönlüne göre versin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diamondcum canmım hadı 0 cıksa dıcemkı yok yanı orda bıtecek ama böyle gecelerı uyuyamıyorum psikopat gıbı bişey oldum devamlı netten bişeyler arastırıyorum ınanmak ıstemıyorum ama olmuyo senağlama 3 yıl olacaktı bu temmuz24 de eger bebiş varsa mucizem olacak doktor cunku asılama bıle olmaz demişti((((((((
mehaycım senın durumunu biliom ben tatlım((
kızıldenize dedim hamişmisin dieeee
senın tüpbebek durumu ne durumda...
ALOOOO KIZILDENİZ HAMİŞMİSİN DEĞİLMİSİN BİİZİ ÇATLATMA YA GİT Bİ DOKTORA :sm_cool:klava:
kızlar ben dayanamadım bugun baktırdım degerım 10.74 dün 6.94 tü normal aralıkta yükselmş ama hala ümitlenmek istemiyorum hayırlısı bakalım inşaallah gebeyımdır inş. tüm isteyenler gebe kalır heyecanlıyım cokkkkkkkk
kızlar bugun gene verdım delık deşik oldum yahu :roflol:25.85 nasıl sizceeeeee hala kımyasal gebelık riski varmı bu arada bugun adet olmam gerekıyodu