• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım beta hcg

Sanki ben senin adına senden fazla ümitlendim.Yaa güzel güzel artmış işte daha ne olsun diyesim geliyor.Allah gönlüne göre versin inşallah.

diamondcum canmım hadı 0 cıksa dıcemkı yok yanı orda bıtecek ama böyle gecelerı uyuyamıyorum psikopat gıbı bişey oldum devamlı netten bişeyler arastırıyorum ınanmak ıstemıyorum ama olmuyo senağlama 3 yıl olacaktı bu temmuz24 de eger bebiş varsa mucizem olacak doktor cunku asılama bıle olmaz demişti :(((((((((

diamondcum canmım hadı 0 cıksa dıcemkı yok yanı orda bıtecek ama böyle gecelerı uyuyamıyorum psikopat gıbı bişey oldum devamlı netten bişeyler arastırıyorum ınanmak ıstemıyorum ama olmuyo senağlama 3 yıl olacaktı bu temmuz24 de eger bebiş varsa mucizem olacak doktor cunku asılama bıle olmaz demişti :(((((((((

kan verdin mi bugun yine
bide yam olarak adet gunun nezaman Senın Canımya
ayyy inşallah vardır bebikkkkkkkkkkk :sm_cool:
ya ama bebik olmasa niye yükselsinki Değer dimi...kafamçokkarıştı

kızlar bugun gene verdım delık deşik oldum yahu :roflol:25.85 nasıl sizceeeeee hala kımyasal gebelık riski varmı bu arada bugun adet olmam gerekıyodu

bence değerin çok güzel yükselmiş fıstığııııımmmmm
bence hamilesin ama sen emin olmak için bir hafta sonrayı bekle bu aradada 2 günde 1 tahlil yaptırmaya devam et 50 den yukarısı oldumu hiç korkma çoookk sevindim bitanem inan bana sen ilaç kullanmadığın halde bu kadar yükseliyosa boş değilsin bunu unutma hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz allah yardımcın olsun öptüm

kızlar ben dayanamadım bugun baktırdım degerım 10.74 dün 6.94 tü normal aralıkta yükselmş ama hala ümitlenmek istemiyorum hayırlısı bakalım inşaallah gebeyımdır inş. tüm isteyenler gebe kalır heyecanlıyım cokkkkkkkk

kesin gebesin canım ay çok sevindim kendine dikkat et baksana değer ikiye katlamış bu çok iyi bir gelişme bak sakın kafanı olumsuz düşüncelerle doldurma.. Ben ilk bebeğimi stresten kaybettim... değerin kötü olsa bile üzilmiyceksinki herşey normale dönsün üzülünce normale döneceksede dönmüyor bunu unutma sen hep gül mutlu ol hamileliğin tadını çıkarmaya bak hayatı kendine zindan etme........

kızlar bugun gene verdım delık deşik oldum yahu :roflol:25.85 nasıl sizceeeeee hala kımyasal gebelık riski varmı bu arada bugun adet olmam gerekıyodu

ne kimyasal gebeliği at bunları kafandan aaaaaaaaaaa kızıcaz ama hamişcik rahat ol rahatla ya yemene içmene keyfine bak değerler süper güvensene sen bizeeeeeeeeeeee:sm_cool: sen daha çok beklersin adet olcam diye artık kırmızı yok sanaaaaa yuppiiiiiiii

ben neden ınanamıyorum pekı yaaaa neden karnımda agrı var senağlama allahım sizden razı olsunnn inşaallah hepicigimiz kavusuruz bebişlerimizeeee dınlenmede son ayımdı agustosta asılamaya gececektık eger varsa bana buyuk bır mucize olacakk

değerlerin 2 ye katlamış bu güzel bir durum.Endişe etmene gerek yok bal gibi hamişsin işte.Adet günün kaç gün geçti.1-2 gün falansa değer süper çıkmış.Çünkü ilaç kullanmadın.hayırlı olsun.Yine de 2 gün sonra yine baktır bakalım.

canım beklenen adet günüm bugunduu ama hala ınanasım yok hiç bişey hıssetmıyorum bizde sorun coktu eşimde ılerı hareket 0 sayı 22 mılyon yavas hareket 36 testesteron hormonu düşük prolaktını yuksektı bırde yapısal bozukluk vardı bende ise pko ama hormonlarım duzgundu yanı saka gıbı olduu doktor bana asılama bıle olmaz deyıp 3 ay dınlenme vermişti ama dınlenme süresinde gebe kalabılırsın demişti agustosta artık asılama yaptırcaktım inşaallah gerek kalmazz biraz kafanızız agrıtıcam bugunlerde cünkü rüyada gibiyim aa dostlarrrrrr

işallah hamilesindir ki öyle gözüküyor
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin kızlar tabi banada

Son düzenleme:
inşaallah canım rabbım hepımıze versinnn hayırlı saglıklı ve uzun ömürlü evlatlarr :nazar:

Harika gidiyosun canım yaaa çokkk sevindim, inşallah böyle devam eder Allah tamamına erdirir inşallahhhh

aşkıtommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım inşaallah inşaallah deger yukselir gene aminnnnnnnnnnnnnnnn iki gün sonra bir daha baktır derya lütfen canım benim eger hamişssen inşaallah diyecegim ki ettiğim dualr kabul oldu sancılarımı çekerken hepinize dualar ettim rabbim inşaallah kabul etmiştir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cok sevindim insallah saglikli huzurlu bi hamilelik gecirirsin
yavrunuzu saglikla kucaginiza alirsiniz
darisi bizlerin basina

selam
hayat süprizlerle dolu evet gebelik görünüyor durumunu dr bildir alman gereken ilaçlar olabilir.adet günne göre değer biraz düşük ama katlanmalar geç döllenme gibide
neyse önemli olan şu anda hamiş olmam lütfen dr git .fitil, yada iğne gibi ilaçlar verecektir. en önemlisi dinlenmede olman gerikiyor ayakta fazla durma su iç.Sağlıklı hamişlik.

Back
X