• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım beta hcg

selam canlarımmm hepınıze ayrı ayrı tesekkurler yarın 10 bucukta randevum varr gidicem inşaallahh hala ınanamıyorumm ben saskınımm robot gibiyimm saracımm dualarımız kabulmu oldu nee :):)

canım ya gebelık varmıdır sence eger olursa benım mucıze olacak okadar sorun varken normal yoldan hamıle kalmış olacagım allahım ne büyüksünnnn

Kızıldenizim canumm benim dualarımızzzz kabul olduuuu hamişsinnn yaşasınnnn oleyyyyy çok sevindimm inşallah değerlerin yükselirrrr:dance::dance::dance:

canım ya gebelık varmıdır sence eger olursa benım mucıze olacak okadar sorun varken normal yoldan hamıle kalmış olacagım allahım ne büyüksünnnn

bak eger iki gün sonra yukselme olursa vardır mutlaka hayatım sen hemşiresin daha iyi bilirsin şimdi zaten usg de görülmez dilerim rbbim güldürür aminnnnnnnnnnnnnn:1hug:

kızıldenizcim başından beri okudum inan bende çok merak ettim umuyorum gebelik vardır ama bizide çatlatma haberdar et şansın açık olsun .allahım annelik mertebesine hepimizi erdirsin tatlımmm.

selam canlarımmm hepınıze ayrı ayrı tesekkurler yarın 10 bucukta randevum varr gidicem inşaallahh hala ınanamıyorumm ben saskınımm robot gibiyimm saracımm dualarımız kabulmu oldu nee :):)

valla merak ettim geldim dr.dan gelmişimdir ne oldu sonucu yaz
işallah hamilesindirfisfisfis

canım b hcg bakılacak canım kan verdım 3 te cıkacak sonuc doktor hala adet olmadıysan hamılesındır dedı ama ben işi garantıye almak ıstıyorum 3 te allahım nasıp edersde yepyenı hamıleyımmmm baslıgı acacagımm :nazar: darısı tüm isteyenlereee aminnnnn

canım b hcg bakılacak canım kan verdım 3 te cıkacak sonuc doktor hala adet olmadıysan hamılesındır dedı ama ben işi garantıye almak ıstıyorum 3 te allahım nasıp edersde yepyenı hamıleyımmmm baslıgı acacagımm :nazar: darısı tüm isteyenlereee aminnnnn

olmadın daha değilmi süper bak
işallah sonuçların güzel çıkıcak bekliyorum

canım benim rabbim umutlarımızı dualarımızı boş çıkarmayacaktır inşallah çok sevindim benim içinde bir ışık oldun:emir_bebek::sm_cool::sm_cool:

Canım sabırsızlıkla haberini bekliyoruzzzz inşallah mucizen seninledirr :)))))):dance::dance:

geldımm kızlarr degerım 76 olmuş :teytey: ve sonunda doktor bana gebesin dedi hiç duyamayacagım sanmıstım bu kelımeyı su an cok tuhaf duygular içindeyım ınanasım yokk allahım herkese nasıp etsın canlar herkeseeeee

geldımm kızlarr degerım 76 olmuş :teytey: ve sonunda doktor bana gebesin dedi hiç duyamayacagım sanmıstım bu kelımeyı su an cok tuhaf duygular içindeyım ınanasım yokk allahım herkese nasıp etsın canlar herkeseeeee

tebrikler canım,hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.kendine iyi bak yorulma,darısı başımıza canım..:dance:

Tekrar tebrik ediyorum canım. Bu başlığın da vardı tabi senin ; emin olamazken hamişliğinden.. Ama Allahım verdi işte. :nazar::nazar::nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım. Darısı bizlerin başına artık.. Takvimin de çok güzle olmuş bu arada. a.s.

CADIARZUkızlar benım normal adetıme 2 gun kala kanda test yaptırdım 6.94 cıktı cok sasırdım genelde 0 cıkıyordu ilaç falanda kullanmadım bu ay dınlemedeydık zaten doktor gec döllenme olmustur dıyo ama ben hemen ümitlenmek ıstemıyorum 3 yıldır bebek istıyorum cunku sasırdım sizce ne olabılır şimdiden hepınıze tesekkurler

Kızıldeniz canım,ne güzel bu olaydan sonra sağlıklı bir şekilde hamileliğin devam etti ve oğluşunu kucağına aldın..:asigim::nazar:

Bana da 6 falan çıksa Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh derim artık..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bademcim inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın .. test günün ne zaman ???
dualarımdasın , Allah yardımcın olsun canım ....

Son düzenleme:
Back
X