- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi Kizil Deniz
selam canlarımmm hepınıze ayrı ayrı tesekkurler yarın 10 bucukta randevum varr gidicem inşaallahh hala ınanamıyorumm ben saskınımm robot gibiyimm saracımm dualarımız kabulmu oldu nee :):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya gebelık varmıdır sence eger olursa benım mucıze olacak okadar sorun varken normal yoldan hamıle kalmış olacagım allahım ne büyüksünnnn
selam canlarımmm hepınıze ayrı ayrı tesekkurler yarın 10 bucukta randevum varr gidicem inşaallahh hala ınanamıyorumm ben saskınımm robot gibiyimm saracımm dualarımız kabulmu oldu nee :):)
canım b hcg bakılacak canım kan verdım 3 te cıkacak sonuc doktor hala adet olmadıysan hamılesındır dedı ama ben işi garantıye almak ıstıyorum 3 te allahım nasıp edersde yepyenı hamıleyımmmm baslıgı acacagımmdarısı tüm isteyenlereee aminnnnn
geldımm kızlarr degerım 76 olmuş :teytey: ve sonunda doktor bana gebesin dedi hiç duyamayacagım sanmıstım bu kelımeyı su an cok tuhaf duygular içindeyım ınanasım yokk allahım herkese nasıp etsın canlar herkeseeeee
CADIARZUkızlar benım normal adetıme 2 gun kala kanda test yaptırdım 6.94 cıktı cok sasırdım genelde 0 cıkıyordu ilaç falanda kullanmadım bu ay dınlemedeydık zaten doktor gec döllenme olmustur dıyo ama ben hemen ümitlenmek ıstemıyorum 3 yıldır bebek istıyorum cunku sasırdım sizce ne olabılır şimdiden hepınıze tesekkurler