- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Mikser mi arzum kılamıyorsunuz mini fırını miBen arzum kullanıyorum memnunum.
günaydınlar :)Hanimlar hayirli sabahlar inşallah bugün sabah koştura koştura mutfağa çeyiz için mini fırın almaya gideceğim acil olarak hangi marka daha iyi lütfen yardımcı olur musunuz eğer param yeterse mikser de almak istiyorum en iyi marka ve kullanışlı olmaları çok önemlialinca iki gün sonra bozulmasını istemiyorum
Fiyatı kaçaydı hatırlıyor musunuz kac tl ye almıştınızFırınım arzum
Bende arçelik olarak düşünmüştüm hemen vazgeçmeliyimgünaydınlar :)
Bende çeyizime alacağım çok iyi olmuş başlık :) Geçen sene arçelikten fırın almıştık çok memnun kalmadık acıkcası, ama mikser olarak braunun buz kıracaklısı var herkes çok anlatıyor bi bak istersen ?
Fiyatı kaçaydı hatırlıyor musunuz kac tl ye almıştınız
Oooo cok pahalı gibi geldi bana425 cnm
Biz herşeyimizi arçelik aldık 1 senede çamasır makinesi, fırın bozuldu yani tövbe ettik öyle söyleyim. Kendi teknik servisleri bile almayın arçelik dedi. Braun ile ilgil yorumlarını bekliyorum cnm çünkü ben de kendime almayı düşünüyorum :))))Bende arçelik olarak düşünmüştüm hemen vazgeçmeliyimbizim evdede suan felix in mikseri var ama sanki çalıştığında traktör dedi gibi çok kötü sesler oluyor braun dediniz merak ettim bir bakayım
Tamam canım çok teşekkürlerHani şu reklamlarda var ya börekcim diye ismini unuttum ablam da ondan kullanıyor çok memnun. Ona da bakabilirsin
Tamam canım aldığımda paylaşırım burada fotoğrafınıBiz herşeyimizi arçelik aldık 1 senede çamasır makinesi, fırın bozuldu yani tövbe ettik öyle söyleyim. Kendi teknik servisleri bile almayın arçelik dedi. Braun ile ilgil yorumlarını bekliyorum cnm çünkü ben de kendime almayı düşünüyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?