Acil yardim Ceyizime mutfak için mini fırın alacağım

atlasirmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
1.207
520
23
Hanimlar hayirli sabahlar inşallah bugün sabah koştura koştura mutfağa çeyiz için mini fırın almaya gideceğim acil olarak hangi marka daha iyi lütfen yardımcı olur musunuz eğer param yeterse mikser de almak istiyorum en iyi marka ve kullanışlı olmaları çok önemlialinca iki gün sonra bozulmasını istemiyorum

günaydınlar :)

Bende çeyizime alacağım çok iyi olmuş başlık :) Geçen sene arçelikten fırın almıştık çok memnun kalmadık acıkcası, ama mikser olarak braunun buz kıracaklısı var herkes çok anlatıyor bi bak istersen ?

Bende arçelik olarak düşünmüştüm hemen vazgeçmeliyim bizim evdede suan felix in mikseri var ama sanki çalıştığında traktör dedi gibi çok kötü sesler oluyor braun dediniz merak ettim bir bakayım

Model model fiyatları değişiyor cnm 200 liraya da var. Kaliteli kullanışlı diye ben bunu aldım.

Fırın için arzum mikser için braun demişti diğer arkadaş bunlara bir bakayım senin başka önerin var mi canım

Biz herşeyimizi arçelik aldık 1 senede çamasır makinesi, fırın bozuldu yani tövbe ettik öyle söyleyim. Kendi teknik servisleri bile almayın arçelik dedi. Braun ile ilgil yorumlarını bekliyorum cnm çünkü ben de kendime almayı düşünüyorum :))))

Hani şu reklamlarda var ya börekcim diye ismini unuttum ablam da ondan kullanıyor çok memnun. Ona da bakabilirsin

Tamam canım aldığımda paylaşırım burada fotoğrafını

Başka düşünceleri olanlar var mi hanimlarrrrrrrer yardimmmmmm

Kızlar hayırlı aksamlar bugün size bir soru sormuştum blender veya mikser ışte her neyse o ve midi fırında hangi markalar iyi diye bugün başka birşey daha alarak günümü kapattım onları paylaşacağım

Bu simlerin midi fırını
Bulunduğum mağazada fiyatı 275 ti kuzenim orda çalıştığı için 220 tl ye aldım
Internetten de ekran fotoğrafını çektim internetteki fiyatida buymuş

Eklentiler

• Screenshot_20160901-184138.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 129
Bu da arzum un ürünü
Teknosa da 139 tl ydı
Inrernetteki fiyatı 99 tl
Ve ben yarın sabah bunu getirttiricem hayırlısıyla inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20160901-105846.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…