Acil yardim Ceyizime mutfak için mini fırın alacağım

Hani şu reklamlarda var ya börekcim diye ismini unuttum ablam da ondan kullanıyor çok memnun. Ona da bakabilirsin
Canım bi ablana sorsana tam adını.bir de keki nasıl yapıyor?sadece börek için mi kullaniyor,yemek de yapiyor mu?ben de böyle bir ürün alabilirim de.

Biranda sürpriz olarak karar verdiğimiz biranda ortaya çıkan kararımızda bu ocak

En düşük ocak 200 civarıydı telefart mi neydi tam olarak hatırlamıyorum öyle markada ocak vardı samsungun yan ürünüymüş hatta daha da ucuzdu ama istemedim cok çabuk bozulur birşeyler olur diye korktum evim kirada oturacağım hayırlısıyla inşallah o yuzden ankastre olanlara bakmadım böyle idare ederim inşallah bu simfer internetteki fiyatı 205 tl normalde bulunduğum yerde 350 tl ye felan var durum böyle
Blender ve bu ocak ı hayırlısıyla inşallah yarın sabah sipariş edeceğiz ve fırınımda ya yarın yada cumartesi eve getireceklermiş inşallah tencere çkç takımı çaydanlık baharatlık almıştım birde üstüne bunlar için çok şükür çok mutluyum

Canım bi ablana sorsana tam adını.bir de keki nasıl yapıyor?sadece börek için mi kullaniyor,yemek de yapiyor mu?ben de böyle bir ürün alabilirim de.
Sizin bahsettiğiniz galiba luxer borekcim miydi neydi L harfi ile başlıyordu bugün teknosada gördüm 139 yada 179 felandi galiba

Sizin bahsettiğiniz galiba luxer borekcim miydi neydi L harfi ile başlıyordu bugün teknosada gördüm 139 yada 179 felandi galiba
Haa evet.annemde de var.sen deyince hatırladım.çok hızlı ısıtıyor.takip etmezsen yanabilir yemek,börek.

Haa evet.annemde de var.sen deyince hatırladım.çok hızlı ısıtıyor.takip etmezsen yanabilir yemek,börek.
Sizdede böyle fırın varmış aynı marka değil ama aynı görevi yapmakta sonuçta borcama yemek koyup bu fırında pişirebiliyor musunuz yada borcamda kek yapılıyor mu ben borcam kullanmak istiyorum annemin ki davul fırıncı bircan onda kullanılmaz ısıya dayanamaz çatlar felan kırılır diye onda hiç yapmadık bu midi fırınlarda borcam kullanılabiliyor mu

Fırın annemin.çok bilmiyorum nasıl kullandığını ama gördüğüm kadarıyla borcam kullanıyordu.hatta kek yapmıştı.az kalsın yakiyorduk.pistiğini anlamamışız.oluverdi birden.kabartmiyor keki.tavsiye etmem ben.sen yeni gelin olacaksın.en iyisini en son çıkan modelini al.sonucta yıllarca kullanıyoruz,bozulana kadar.

Tamam canım çok sagol

Hanımlardır bugün fırınım eve geldi çok şükür hayırlısıyla inşallah internetteki siparişler de biran önce gelir fırınımın resmini paylaşıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20160903-125632.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20160903-125647.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 65
Anlastre
Evinde ankastre varsa kesinlkle almamAnı öneririm.. Kalabalık oluyor !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…