Silik çıktığına göre var canım. Kan testi yaptır.kızlar merhaba 7 aylık bebeğim var ve doğum kontrol hapıyla korunuyordum ama ara kanamam oldu hala da devam ediyor kasıklarım ağrıyordu midem falan bulanıyor şimdi de çok feci gribim ve gece kan ter içinde uyanıyorum bir de ayaklarım kaşınıyordu test yaptım ikinci çizgi çok silik ama var ne yapacağımı şaşırdım hap kullanırken hamile kalan var mı ya da testte böyle çok silik çıkıp hamile olan var mı hemen bir test daha yapacağım ama almayı bekleyene kadar içim içimi yer lütfen cevap yazın
Teşekkürler cevap yazdığın içinOlma ıhtımalı yüksek benımde cok cok silik çıkmıştı .bır fırsatını bulup gıdın kan testı yapın.cok Zaman geçmeden
Teşekkürler Can'ımSilik çıktığına göre var canım. Kan testi yaptır.
Valla o olayları pek anlamıyorum ama sanırım iki hafta sonra daha adetim düzende değil doğumdan bu yana çünküCnm bisey sorsam yanitlarmisin ara kanaman adetten kac gun sonra oldu ve ne kadardir suruyor acaba batina ne kadar var
Kızıma hamileyken nerdeyse bir ay kanamam olmuştu hiç bir sorun yoktu normal demişti doktor ama ben hap kullanıyorum anlamadım iki gün unutmuştum ama o Zaman ilişkiye girmemiştik bebeğim çok küçük ondan çok üzülüyorumYani bebisse kanama normal sayilmaz cnm bi test daha yap yine cikarsa doktra git bnmde yumurtlama donemindeyim kanamam oldu halada damla dsmla bazen geliyo bu ayida degerlendiremiyorum anlayacgn
Yurt dışında yaşıyorum Can'ım hap kullanırken kaldım ya sakat olursa allah korusun hiç bilmiyorum kafam çok karışık önce kesinleşdin sonra artık ne olacak bilmiyorumCanım saglik ocaklarinda idrar testi yapiyorlar imkanın varsa gidip 5 dk yaptirabilirsin. Eger hamileysen aldırmayı düşünmüyorsun degil mi?
1 defa bile unutmamak gerekiyormuş canim o haplarıKızıma hamileyken nerdeyse bir ay kanamam olmuştu hiç bir sorun yoktu normal demişti doktor ama ben hap kullanıyorum anlamadım iki gün unutmuştum ama o Zaman ilişkiye girmemiştik bebeğim çok küçük ondan çok üzülüyorum
Hayırlısı olsun canim benim Allahın izniyle saga salim olur inşallahYurt dışında yaşıyorum Can'ım hap kullanırken kaldım ya sakat olursa allah korusun hiç bilmiyorum kafam çok karışık önce kesinleşdin sonra artık ne olacak bilmiyorum
Sağol Can'ım inşallahHayırlısı olsun canim benim Allahın izniyle saga salim olur inşallah
Ben daha bu sabah test yaptım dikkat etmedim baktım silik bir çizgi var çok rahatsızım ama kasıklarım belim ağrıyor kanamam var24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??
tatlım geçmiş olsun.bi doktora git görün bakalım.bende yeni yeni anlıyorum böyle şeylerden.Ben daha bu sabah test yaptım dikkat etmedim baktım silik bir çizgi var çok rahatsızım ama kasıklarım belim ağrıyor kanamam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?