size bağırıp kavga çıkarması hoş olmamış k.validenizin ama oğlunuzu bırakmışsınız birde hasta olduğu için çocuğa bakamamış onuda size yansıtmamak adına çıkışmış olabilir. ortada çokda büyütecek bir şey yok bence k.validenize gidin hiç bir şey olmamış gibi çorbasınıda yapın ne zamana kadar küs kalacaksınız sonuçta eşinizin annesi ki eşinizde size kötü bir şey dememiş yuvanızı huzursuz etmeyin bana kalırsa....
haklı olan sensin bu durum da
ama büyüklük sende kalsın bence git canım hastaymış
o utansın yaptıklarından
git canım orda yap yemeği, ileride mutlaka yine seni üzecek en azından eşine de kendine de ben elimden geleni yaptım diyebilirsin, yarım saatte yapar çıkarsın zaten boşver, sen eşinin hatrına yap.
ya benim kızdıgım ogluna hiç birşey dediyor neden yolladın oglum sen neden gıtmedın yalnız bıraktın falan demiyor ama bana gelince her defasında bunu yapıyor. yeter ama ben cocuk değilim. gene ben mi gideyim yani. offf
tamam gidicem ama sırf insanlık bende kalsın diye. off off off
peki gidip onda mı yemek yaopıyım yoksa evden goturup verip cıkıyım mi?
o sırada kaynananm aradı nerdesın diye bende suan konusamayacm karakoldayım 5 dk. geliyorum dedim. eve bı gıttım kavga kıyamet koptu. bana bagırmaya başladı. karakol kadın ışı değilmiş erkek işiymiş ben kadın basıma karakolda ne yapıyormuşum. benim kocam adam olsa her işe beni gondermezmiş. arkadaş senin oğlunun değil ki sabıka kaydı benım sabıkamam bakıcaklardı. ben ilk başta sesimi cıkarmadım sonra benım kocamın haberı var sana mı sorcam zaten canım burnumda ayrıca sen bana bagıramazsın dedim. bide benim kocama adam değil diyemezsın oyle deiyecegıne dogurdugum cocugu adam edemedim de ancak ole olur dedim. sonra cocugu aldım eve geldim. eşime anlattım hemde aglayarak.
.
Ben olsam çorbayı kendi evimde yapıp götürürdüm.
Kapıdan uğrayıp geçmiş olsun,nasılsınız,size çorba yaptım,başka birşeye ihtiyacınız var mı derdim.
Yalnız ben seni pek haklı bulamadım.
Kayınvalidene gereksiz çıkışmışsın,demediğini bırakmamışsın.
Bir de üzerine ağlayarak eşine anlatmışsın.
Kayınvaliden,karakola gitmeni uygun bulmayabilir.O kızgınlıkla kendi oğluna laf edebilir.
Sana mı sorcam,kocama öyle diyemezsin,oğlunu adam edememişsin filan...Bunlar ağır ve ayıp sözler.
Kayınvalide ile tartışırken illaki haklı çıkıp bastırmak adına bu kadar söz söylemeye gerek yok.
Neyse anne öyle gerekti,zaten oğlun öyle yapmamı söyledi deyip geçebilirdin.
Aslına bakarsan ta baştan karakoldayım demene bile gerek yoktu.
Evrak işi uzun sürdü,birazdan geliyorum diyebilirdin.
farkında mısın ortada senlik hiçbişey yokken işin sonunda tek suçlu sen oluvermişsin.
k.v kendi oğluna adam değil diyor, hakaret ediyor. ama ne k.v utanıyor bunları kendi evladı için söylemekten,
ne de oğlu annesine darılıyor. ikisi bir gün sonra can ciğer kuzu sarması oluveriyorlar ve sanki
kavga sen ve k.v arasında çıkmış gibi bi hal takınıyorlar. komik gerçekten çok komik..
bunlar için kendini üzmeye değmez. şaka gibiler..
her turlu yoruma acıgım. ayrıca kendımı haklı cıkartmayada calısmıyorum. tamam ben haksızsam oleyımdır kımseye kızmıyorum ve haklı oldoguma ınanıyorum. cunku cahıl bı kaynana ve karısını savunmayan bı es bende oldugu surece kaynananm aklına her estıgınde bana hayvan gıbı bagırabılır. cunku ben gelınınım dımı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?