Acil yardim edin lutfeeen

Sarisinkimyaci

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
37
8
16
29
Ben sevgilimle bi yildir iliskiye giriyorum ve bazi sornlar yasiyorum bu ay adet donemlerimin disinda lekeler ve ara ara kanamalar oldu kimseyede durumumu soyleyemiyorum ne yapmam lazm yada kotu biseymi lutfen bi yardimci olun cok ihtiyacim var :(

Hormonal bir durumdur doktora gidip görüşebilirsin ilişki yaşamanla alakalı olduğunu sanmıyorum

Kısırlıkta böyle durumlar mı ortaya çıkıyor ki

İyide bu aklına nerden geldi korunmuyorda bebekmi istiyodunuzki? Olmayınca kısırlık düşündünüz
Bazen agrilarim oluyor dha once boyle. Bi sikayetim olmamisti en son ki iliskm 2 ay once olmustu uzun sure yapmayinca da bu sekilde oluyormu bilmiyorum oek fazla fikrim yok yok bu konuda o yuzden her kotu sey aklima geliyo :(

Dikkat bu konuda hafif bir kelime partneriniz prezervatif kullanarak korunuyorsa korkmayın hormonal bir sıkıntıdır.

Şekerinize androjen ve östrojen değerlerinize tsh değerinize baktırın.
metformin içerikli insülin direnci için kullanılan ilaçlar ara kanamalar yapabilir aklınızda olsun.

Şekerinize androjen ve östrojen değerlerinize tsh değerinize baktırın.
metformin içerikli insülin direnci için kullanılan ilaçlar ara kanamalar yapabilir aklınızda olsun.
Agri kesiciden baska ilac icmiorm en son 3 ay once tum kontrollermi yaptrmistm doktor cok sagliklisn hersyn normal demisti en buyuk korkum kisirlik onun haricinde mikrop kapma gbi olaylarin oldgnu sanmiorm cok titizimdir bu konuda

Agri kesiciden baska ilac icmiorm en son 3 ay once tum kontrollermi yaptrmistm doktor cok sagliklisn hersyn normal demisti en buyuk korkum kisirlik onun haricinde mikrop kapma gbi olaylarin oldgnu sanmiorm cok titizimdir bu konuda
Ağrı kesiciler de ara kanama yapabilir kısırlık teşhisini neye istinaden koydunuz anlamadım, geçmiş olsun bir jinekolojik muayene olmanızda fayda var.

Bi durumdan daha supheleniyorm bizim iliskimiz cok uzun suruyo 1 saat 45 dk surmuslugu var gunde 4 5 kez yapiorz ve sadece adet gunlermde ara veriorz iliski cok siddetli oluyo bundan dolayida olablirmi

Back
X