Acil yardim edin lutfeeen

Bi durumdan daha supheleniyorm bizim iliskimiz cok uzun suruyo 1 saat 45 dk surmuslugu var gunde 4 5 kez yapiorz ve sadece adet gunlermde ara veriorz iliski cok siddetli oluyo bundan dolayida olablirmi
Pardon!!
Günde dört beş kez ve her biri bir saat 45 dakika!!
Anladım siz Herkül ve zeynasınız!!
O kadar fantastik olduğunuza göre korkacak bir durum yok inşallah ürersinİz dünyayı kurtarırsınız...
Allah aşkına ben de ciddiye alıp yazdım

Valla benim henüz aktif 1 cinsel hayatım yok o yüzden bilemiyorum ama tıbbı makalelere göre mümkündür, fazla zorluyorsanız fln ayrıca yara fln da olabilir iç kısımda, bence bir muayene ettirin emin olun derim ben...

Pardon!!
Günde dört beş kez ve her biri bir saat 45 dakika!!
Anladım siz Herkül ve zeynasınız!!
O kadar fantastik olduğunuza göre korkacak bir durum yok inşallah ürersinİz dünyayı kurtarırsınız...
Allah aşkına ben de ciddiye alıp yazdım
1 saat 45 dk surmuslugu var dedm herbiri demedm . ortalama 1 saattn asagi yapmiyorz gunun toplam 4 saati seksle geciyodu ben dalga gecmeniz icin yazmamistim

Bende sizi ciddiye alip dediklerinizi uygulicaktim 10 dkkalik seks hayatim olmadgi icin beni suclu cikaramazsiniz
Ben dalga geçmedim sizinle gayet dürüst ciddi şeyler yazdım korkmayın uygulayın. Biz fakirlerin ki 10 dakika sizi kıskandık belki de

Back
X