Acil yardim edin lutfen çok uzgunum :(

tomris1717

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2023
7
3
1
33
Ben 9 gün önce asilama yaptim bebek için bugün test yaptım kanda beta 5.55 dedi doktor dedi gebelik yok 5. 55 düşük bir değer değil niye öyle söyledi ümidimi kesmelimiyim nolur bilen biri yazsın çok üzüldüm(

5 ve üzeri gebelik var demektir ama bazı doktorlar 10 ve üzerini gebelik var olarak kabul ediyo siz iki gün sonra tekrar kan verin inşallah gonlunuze göre olur hersey

Belki bu değerinizi aşılamadan kaynaklı görmüş olabilir mi acaba genellikle beşten sonra umutlanilabilir bir kaç gün sonra tekrarlayın testinizi

Testi bugun yaptırmanızı doktor mu istedi sanki daha erkenmiş gibi geldi bana tanıdıklarım 15. günde falan yaptırmışlardı

Son düzenleme:
Testi bugun yaptırmanızı doktor mu istedi sanki daha erkenmiş gibi geldi bana tanıdıklarım 15. günde falan yaptırmışlardı
Hayır benim kasıklarında çok ağrı vardı acile gittim benim doktorum değildi söyledim durumumu test yaptı hamilelik yok dedi karnımdan birde röntgen istedi ben kabul etmedim

5 ve üzeri gebelik var demektir ama bazı doktorlar 10 ve üzerini gebelik var olarak kabul ediyo siz iki gün sonra tekrar kan verin inşallah gonlunuze göre olur çok üzdü beni teşekkür ederim

Belki bu değerinizi aşılamadan kaynaklı görmüş olabilir mi acaba genellikle beşten sonra umutlanilabilir bir kaç gün sonra tekrarlayın testinizi
Bilmiyorum ki sancım vardı acildeki doktor söyledi bunu kadın doğumun acilindeki doktor

Hayır benim kasıklarında çok ağrı vardı acile gittim benim doktorum değildi söyledim durumumu test yaptı hamilelik yok dedi karnımdan birde röntgen istedi ben kabul etmedim
Anladım canım o zaman umutsuzluğa kapılma çünkü varsa bile şuan çıkmaz bayram sonu yaptır kesin sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…