Acil yardim edin lütfen

Pesini birakmaz cunku evindeki rahatligi hic bir yerde bulamaz.
Bu evlilik eninde sonunda biter. Evliliklerde sevgi guven bir kere gidince bir daha gelmiyor.

11 yıllık evliyim eşimle çok gel gitlerimiz oldu ama yinede hep beraberdik en son hamileyken terk ettim babamin evine gittim 5 ay kaldim yalvar yakar getirdi ama simdi benim yuzume bakmıyor kizim 4 aylik toplam geleli 5 ay oldu 4 kez beraber olduk beni arzulamadigini dile getiriyor buda benim canimi cok acitiyor daha onceleri ben kacardim esim isterdii simdi o kaciyor ben istiyorum yoruldum peşinden kosmaktan ne yapmaliyim bosanmayi bile dusunur hale geldim yataklarimizi ayirdi eger sevdigin varsa cikarim hayatindan dedim yok dedi madem yataklari ayiracaktin benden soğudun neden getirdin diyorum sen benim aliskanligim olmusun eve geldigimde gormek istiyorum sadece bu diyor yardim edin lütfen

Adam sizi madem gözden çıkarmış ,kendinide o evden çıkarsın,pılını pırtını toplasın gitsin,
Ne yani !! evcilik mi oynuyor orada ,soğudum ve yatak ayırdı ne demek ya ,
Üstelik sahte hesaptan teklif gönderiyorsunuz eşiniz ise meyilli dünden ve hemen cevap yazıyo ,
Arkanızda kimse yokmu? Şuna ilk darbeyi sizin vurmanız belki kafasında Bir dankk olmasına neden olacak,
Adam rahatlığa resmen alışmış ,böyle evlilik e kadar sürebilirki?

Arzulamıyorsa neden 4 defa da olsa birlikte oluyor.
Bence sadece onun ihtiyaçlarını karşılaman için geri getirmiş seni.
Ve hamile olduğun için.
Ben ortada sevgi göremiyorum.

Cok aci bir sey ya bunlari duymak sevdiginden:KK42:nasil hayat boyle surerki adam aliskanliklarini birakmak istemiyo senide boyle bir iskence gibi ysnindami tutacak sabir et desek ama istemeyen birinin yaninda nasil kalinirki off insan nedese bos bir durumu bu allah yardimciniz olsun:cry:

Bir erkeğin yatağını ayırması hoş olmamış.. çok üzücü.
Ama bu şekilde evlilik olmaz ki. Aile büyüklerinizede konuyu açın. Eğer sizin gelirirniz varsa ayaklarınız üzerinde durabilecekseniz ayrılmayı talep edebilirsiniz. Geçecek gibi durmuyor 5 ay olmuş ayrı yatalı. Allah yardımcınız olsun

Dile kolay 10 yıl sonra yeni bir hamilelik , küçük bir bebek.
İki taraf içinde oldukça zor olmuştur.
Tam ununuzu elemişken yeniden sorumluluklar yüklenmiş ikinize de.
Yeniden yeni bir düzen sizleri bunaltmış olabilir.
Eşinizi yargılamadan ,size yaptığı haksızlıkları , yalnızlığınızı dile getirdiğinizde cevabı size ne oluyor ? Hiç mi düzelme olmuyor konuşmadan sonra ?

Yatakları ne zaman ayırdı ? Telefonu şifreli mi ?

11 yıllık evliyim eşimle çok gel gitlerimiz oldu ama yinede hep beraberdik en son hamileyken terk ettim babamin evine gittim 5 ay kaldim yalvar yakar getirdi ama simdi benim yuzume bakmıyor kizim 4 aylik toplam geleli 5 ay oldu 4 kez beraber olduk beni arzulamadigini dile getiriyor buda benim canimi cok acitiyor daha onceleri ben kacardim esim isterdii simdi o kaciyor ben istiyorum yoruldum peşinden kosmaktan ne yapmaliyim bosanmayi bile dusunur hale geldim yataklarimizi ayirdi eger sevdigin varsa cikarim hayatindan dedim yok dedi madem yataklari ayiracaktin benden soğudun neden getirdin diyorum sen benim aliskanligim olmusun eve geldigimde gormek istiyorum sadece bu diyor yardim edin lütfen
Kaçan kovalanır derler sende yokmuş gibi davran onun beğendiği şekilde gez seksapelini öne koy bacım,dikkatini çek önce sonra ona karşı ilgisiz ol kıskanç bir insansa önünde birileriyle mesajlaş gül kıkırda falan dikkatini çek rahatsız olup merak etsin (yabancılarla erkeklerle değil yanlış anlaşılmasın)annen,kardeşin,bi akraba yada arkadaşınla amaç dikkatini cezbetmek gez kız geceliklerle evde ne kaybedebileceğini hatırlat izinli olduğu gün sen al bebeğini süslen giyin çık dışarı yalnız kalsın bence kadının fendi erkeği yener :))sıkma canını düzelir zamanla minnakın var onla mutlu ol bu dönemde böyle geçsin arada hemen hemen her evlilikte olur böyle şeyler sen tedbirini al taktiri allaha bırak ayrılığıda düşünme güzel haberlerle konu açarsın umarım;)

Back
X