Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçine parmagınımı soktun?
Hadi onu soktun diyelim. Hiçmi acı hissetmedin.
Hem kızlık zaman gectikde kendi kensini kapıo. Boşver dert etme![]()
BiliyomKızlık zarı kendini yenilemez araştırabilirsiniz
doktora git belki zedelenmiştir sadeceya hani kan geliyoms ya ondan iste emin olabiliyorm ama aslnda tam da emin değilim ihtimalle konusuym yani![]()
Biliyom
Fakemi diye kontrol ediom![]()
bilmiyorm yaaBozuldugunu düşünmüyorum bozulduysa da caresi var o kadar takma bnce
fake falan değilim
sizin düsüncenz gidin edin kontrol yeniyim bugün açtm hesabıNasıl yaptığını anlatırsan daha fazla yardımcı olabiliriz
pardonbence fake
3 yıl önce oldu olay .. hatırlamıym çok korkmstm18 yaşında birinin kızlık zarının nasıl bozulduğunu bilmediğine inanamıyorum.
o zaman çekinmeden annene anlatacaksın ve doktora gideceksin bu şüpheyle yaşarım diyosan bilemem3 yıl önce oldu olay .. hatırlamıym çok korkmstm
bilmiyorm iste ileride esime anlatsam sorn olur mu die korkuyorm sadece.. diğer türlü is isten geçtidoktora git belki zedelenmiştir sadece
saçmalama iş işten niye geçsin ki zedelenme olmuştur tabi ondan sonra kurcalamadıysan şimdiden eşini düşünme bence doktora git sen dinle benibilmiyorm iste ileride esime anlatsam sorn olur mu die korkuyorm sadece.. diğer türlü is isten geçti![]()
doktor isinide hani ileriye doğru düsünüyorm gitmeyi simdi utanıyorm iste .. .. inselleh bozlmamıstırsaçmalama iş işten niye geçsin ki zedelenme olmuştur tabi ondan sonra kurcalamadıysan şimdiden eşini düşünme bence doktora git sen dinle beni
insallahAyy tamam önemli bi olay ama abartma bence olan olmus anneme de söyleyemiyorsan ilerde bi caresini bulursun bence
kaç yaşındasındoktor isinide hani ileriye doğru düsünüyorm gitmeyi simdi utanıyorm iste .. .. inselleh bozlmamıstır![]()