Yaa erken değil hızlı testmiş sanırım ama ben hepsini erken biliyordum netten almıştım eczane de anormal pahalıPredictor çok hassas bir test diye biliyorum. Su an 14. Gündesiniz galiba ve silik pozitif bence çok iyi. Ama tabi yine de boşa umut vermek istemem :) inşallah gönlünüzce olur
Yaa erken değil hızlı testmiş sanırım ama ben hepsini erken biliyordum netten almıştım eczane de o kadar pahalı kiPredictor çok hassas bir test diye biliyorum. Su an 14. Gündesiniz galiba ve silik pozitif bence çok iyi. Ama tabi yine de boşa umut vermek istemem :) inşallah gönlünüzce olur
Valla anlamam ki ama bu marka dışında yapmam yani o kadar hüsran a uğratıyorlar kiBen gördüm canım ama iğnenin etkisi olmasın
Selogi gunaydın canım yerlşem ağrın dop kaçtaydı ve nasıl hıssetın. hatırlıyor musun canım.Umut hep var bence. Benim erken yapma sebebim yerleşme ağrısını çok keskin hissetmiştim. Şansa yaptım çıktı. İnşallah pozitifsinizdir
Bende çok merak ediyorumSelogi gunaydın canım yerlşem ağrın dop kaçtaydı ve nasıl hıssetın. hatırlıyor musun canım.
Benım iğneden beri ağrım hiç geçmiyor anlamam mümkün değil meselaSelogi gunaydın canım yerlşem ağrın dop kaçtaydı ve nasıl hıssetın. hatırlıyor musun canım.
Evet doğru ben geçenlerde almıştım ₺200 demişti. Ama negatife ilk onunla gördüm ben. Umudunu kaybetme. Adet olana kadar hep umut varYaa erken değil hızlı testmiş sanırım ama ben hepsini erken biliyordum netten almıştım eczane de o kadar pahalı ki
Dpo7’de başladı. Akşama doğru kasığımda sancı gerilme. Karın altı batma çekilme hissi. Am daha çok yumurtlama gördüğüm sağ taraftaydı. Dpo8’de uyanmıştım ve o kasılma yayılmıştı belime ve bacağıma. 9’da azaldı.Selogi gunaydın canım yerlşem ağrın dop kaçtaydı ve nasıl hıssetın. hatırlıyor musun canım.
Çatlama gününü hala bilmiyorum ki iğneden sonra kontrole gittim de biraz büzüşme var ama çatlamamıs daha dedi . Regl bekle dedi evde ovulasyon testi de bitti takip edemedim akışına bıraktım
tamam canım dop 8de bende aynı ağrı oldu alt karında hafif ağrı bele doğru yayılan hatta regli olucam galıba dedim ama sonra geçti. dop 11deyim suan.Dpo7’de başladı. Akşama doğru kasığımda sancı gerilme. Karın altı batma çekilme hissi. Am daha çok yumurtlama gördüğüm sağ taraftaydı. Dpo8’de uyanmıştım ve o kasılma yayılmıştı belime ve bacağıma. 9’da azaldı.
İnşallah ya hayırlısını nasip etsin rabbimEvet doğru ben geçenlerde almıştım ₺200 demişti. Ama negatife ilk onunla gördüm ben. Umudunu kaybetme. Adet olana kadar hep umut var
Ayyy inşallah yaa içimi rahatlatıyorsun valla siz gebesiniz o zaman değil miBugün tekrar idrar testi yap bence
Pozitif görürsen de testlerle hiç uğraşma direkt kan ver
Normalde bu hafta sonu regli olman gerekiyor ama çatlama günümü bilmiyorum diyorsun regli günü haftaya kaymış olabilir
Herkeste yerleşme ağrısı, kanaması olacak diye bir şey yok
Zaten regli öncesi de hafif ağrılar olduğu için çok ayırt edilmiyor
Ben mesela olan ağrılardan hiç anlamamıştım yerleşmeyi
İnşallah testte gözüktüğü gibi gerçekte de vardır
Yerleşmeyle belirti günün tesadüf değildir bencetamam canım dop 8de bende aynı ağrı oldu alt karında hafif ağrı bele doğru yayılan hatta regli olucam galıba dedim ama sonra geçti. dop 11deyim suan.
inşallah kuzucum allah nasip etsinYerleşmeyle belirti günün tesadüf değildir bencegüzel haberler mi geliyor çiçeğim. Bekliyorum sonucu
Özür dilerim de dop ne demektamam canım dop 8de bende aynı ağrı oldu alt karında hafif ağrı bele doğru yayılan hatta regli olucam galıba dedim ama sonra geçti. dop 11deyim suan.
Ayyy inşallah yaa içimi rahatlatıyorsun valla siz gebesiniz o zaman değil mi
Ayy Allah razı olsun canım ya çok mutlu oldum çok yanlış anlamazsanız numaramı versem size de ordan detaylı konuşsakEvet18+4 bugün
Ovitrelle kullananlar grubunda da konuşmuştuk birkaç gün önce
Tüm kalbimle gerçek pozitif olmasını diliyorum, bugün dua da ettim
Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün tez vakitte inşallah
Nasıl sevindim adınıza maşallahEvet18+4 bugün
Ovitrelle kullananlar grubunda da konuşmuştuk birkaç gün önce
Tüm kalbimle gerçek pozitif olmasını diliyorum, bugün dua da ettim
Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün tez vakitte inşallah
Ya o kadar Umut oluyor ki bu mesajDpo7’de başladı. Akşama doğru kasığımda sancı gerilme. Karın altı batma çekilme hissi. Am daha çok yumurtlama gördüğüm sağ taraftaydı. Dpo8’de uyanmıştım ve o kasılma yayılmıştı belime ve bacağıma. 9’da azaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?