acil yardim hamile bayanlar!

seda123sss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
9
0
1
Merhaba araniza yeni katildim bi sorum olcak 19-20 haftalik hamileliktekarna bastirinca hissedilir mi bebek? Karin ve kasiklar bastirdiginizda yumusakmi olur sert mi?

sert oluyor canım eskisine göre hatta bazı yerler daha sert gelir eline hareketlerini hissediyomusun.

Karnimda kipirti oluyo bazen atma gibi ondan korkuyorum bende ama adet goruyorum her ay duzenli gaz mi acaba psikolojimi bozdu idrar testide negatif cikiyo
kan tahlili yaptır canım..benim annemde olmuştu normal adet görür gibi üstünü görmüştü.. tahlilin negatif gelmiş grçi ama sen yinede kan tahlili yaptır..

kan tahlili yaptır canım..benim annemde olmuştu normal adet görür gibi üstünü görmüştü.. tahlilin negatif gelmiş grçi ama sen yinede kan tahlili yaptır..

Kan tahlili yaptiramiyorum bekarim o yuzden korkuyorum acikcasi sihortamda bitti isten ciktigim icin suan durumum yok sizin 19-20. Haftalarda karniniz cikmis miydi nasil anlayabilirim baska turlu bu olay gercekten psikolojimi bozdu kilo aldim evdeyim o yuzden cok hafif karnim var ama bastirinca yumusak yatincada cikmiyo 16-17. Haftalarda doktora gitmistim kist falan varmi diye ultrasonla acele bakti ama bisey yok dedi acele baksada gozukurdu degilmi birde 9. Haftada safra kesem icin bakmislardi bisey gormemisti

gözükürdü canım her şekilde ultrasonda acele bile baksa görünen bişey adet düzensizliğidir.

Bu nasıl bi konu ben anlayamadım.. 19-20 haftalık mi günlük mu hamileain hamilelikten mi supheleniyorsun?? 19-20 hafta demek 4 ay demek gayet karın cikio bebek de içerden kendini belli edio.. evli değilim kan tahlili yaptiramiyorum demissin bu zamana kadar kaç kere doktora gitmis olmalısın bebek artık kocaman olmustur.. sorun bende mi anlamadım ki..

Kan tahlili yaptiramiyorum bekarim o yuzden korkuyorum acikcasi sihortamda bitti isten ciktigim icin suan durumum yok sizin 19-20. Haftalarda karniniz cikmis miydi nasil anlayabilirim baska turlu bu olay gercekten psikolojimi bozdu kilo aldim evdeyim o yuzden cok hafif karnim var ama bastirinca yumusak yatincada cikmiyo 16-17. Haftalarda doktora gitmistim kist falan varmi diye ultrasonla acele bakti ama bisey yok dedi acele baksada gozukurdu degilmi birde 9. Haftada safra kesem icin bakmislardi bisey gormemisti
dokttorun bebeği gormeme ıhtımalı dıye bırşey olmaz...yazdklarınız çelişkili geldı bana ndense...bekarım dıyorsun bebek varsa eğerkı aldırma zamanında geçmiş...

Back
X