Acil yardım hamile miyim???!!!

Anneli

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2023
9
0
6
29
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 2.5 yıllık evliyim 1 kimyasal gebelik geçirdim daha önce. Bu ay inofolic verdi doktor 17 sinden itibaren düzenli kullandım ve bu ay sürekli kendimi test ettim hamilelik testlerini aşağı bırakıyorum. Pozitif görünce çok sevindim yalnız doktor hcg ve kese görmediğini söyledi sizce hala hamilelik ihtimali varmı ilk defa idrarda pozitif görünce çok sevinmiştim sizce neden böyle oldu doktor tam birşey söylemedi betam 1.2 çıktı ama anlamadım 2 gün geçti adetim gecikmeli bu arada.. Yazarsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden..

Eklentiler

• 20230519_161100.webp
    20230519_161100.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 243
  • 20230518_101719.webp
    20230518_101719.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 244
Beta hcg çok düşük yani betaya göre 1.2 ise negatif demektir. Regliniz 2-3 gün geciktiyse betanın daha yüksek olması beklenir. Hani bizler doktor değiliz tabikii ama kese görünüyor sanki yukarıda ama belki boş gebeliktir doktor da öyle görüp sizi umutlandırmak istememiştir. Şimdş kendimce yorumladım ama kafanız karışsın da istemem

Birkaç gün daha bekleyin bu sürede de iki günde bir kan verin. Yeni oluşuyor olabilir gebeliğiniz. Henüz erken olabilir. Bekleyin bakalım, her şey gönlünüzce olsun
Amin inşallah ilk defa bu kadar umutlandım ama hayal kırıklığı oldu sonucu paylaşırım mutlaka
Beta hcg çok düşük yani betaya göre 1.2 ise negatif demektir. Regliniz 2-3 gün geciktiyse betanın daha yüksek olması beklenir. Hani bizler doktor değiliz tabikii ama kese görünüyor sanki yukarıda ama belki boş gebeliktir doktor da öyle görüp sizi umutlandırmak istememiştir. Şimdş kendimce yorumladım
Beta hcg çok düşük yani betaya göre 1.2 ise negatif demektir. Regliniz 2-3 gün geciktiyse betanın daha yüksek olması beklenir. Hani bizler doktor değiliz tabikii ama kese görünüyor sanki yukarıda ama belki boş gebeliktir doktor da öyle görüp sizi umutlandırmak istememiştir. Şimdş kendimce yorumladım ama kafanız karışsın da istemem
Teşekkür ederim canım bakalım haftaya kesinleşir birde tuhaf bir olay yaşadım kan vermeme rağmen sisteme idrarda diye girmişler iyice şaşırdım şüphelendim o yüzden

Merhaba arkadaşlar ben hala adet olmadım doktor bana tedavi uyguladı ve femera verdi adet olmayı bekleme başla dedi zaten hiç yunutlamamışım 10 gün sonra gittim 2 tane büyük Yumurta oluşmuş dedi çok sevindim en son 3 haziranda gittim ama hala bekliyorum kasıklarım arada ağrıyor ama başka bir belirti yok göğüs VS. Artık çok sıkıldım 10 gün olmak üzere yumurtlama gözlemlendi test yaptım normal kart test negatif E adette olmadım ya hala erken ya da yok ilk defa böyle bir şey başıma geliyor ne yapıcam artık bilmiyorum her gün stresten 2 3 fincan kahve tüketiyorum artık içten içe tüm umutlarımda söndü ne adet oluyorum ne hamile kalıyorum saçma sapan bir düzendeyim hadi hayırlısı allahtan

Back
X