Acil yardım hamile miyim???!!!

Anneli

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2023
9
0
6
29
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 2.5 yıllık evliyim 1 kimyasal gebelik geçirdim daha önce. Bu ay inofolic verdi doktor 17 sinden itibaren düzenli kullandım ve bu ay sürekli kendimi test ettim hamilelik testlerini aşağı bırakıyorum. Pozitif görünce çok sevindim yalnız doktor hcg ve kese görmediğini söyledi sizce hala hamilelik ihtimali varmı ilk defa idrarda pozitif görünce çok sevinmiştim sizce neden böyle oldu doktor tam birşey söylemedi betam 1.2 çıktı ama anlamadım 2 gün geçti adetim gecikmeli bu arada.. Yazarsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden..

Eklentiler

• 20230519_161100.webp
    20230519_161100.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 244
  • 20230518_101719.webp
    20230518_101719.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 245
Merhaba arkadaşlar ben buraya en son 2023 te giriş yaptım o zaman hamile kalmadığım dönemlerdi çok sıkıntılar stresler yaşadım bazıları ters cevaplar verdi moral istediğim zamanlarda bu yazıyı size umut olması için yazıyorum. Ben hamile kaldım hemde tedavisiz bir kız bebeği dünyaya getirdim bazen etrafımda benim gibi bu mucizeyi bekleyenleri görüyorum Allah isteyen herkese nasip etsin. Ama diyeceğim şu ki kimse üzülmesin Allah var gam yok kendinize inanın bizim yaratılışımız buna uygun. Tedavi gerekiyorsa yapın ama sıkıntı yapmayın. Stres çok önemli inşallah sizde benim gibi güzel haberler alırsınız. Bir gün buraya yazma sözü vermiştim kendime benim gibilere moral vermek için. İnşallah başarılı olmuşumdur. Lütfen kendinize inanın.

Merhaba arkadaşlar ben buraya en son 2023 te giriş yaptım o zaman hamile kalmadığım dönemlerdi çok sıkıntılar stresler yaşadım bazıları ters cevaplar verdi moral istediğim zamanlarda bu yazıyı size umut olması için yazıyorum. Ben hamile kaldım hemde tedavisiz bir kız bebeği dünyaya getirdim bazen etrafımda benim gibi bu mucizeyi bekleyenleri görüyorum Allah isteyen herkese nasip etsin. Ama diyeceğim şu ki kimse üzülmesin Allah var gam yok kendinize inanın bizim yaratılışımız buna uygun. Tedavi gerekiyorsa yapın ama sıkıntı yapmayın. Stres çok önemli inşallah sizde benim gibi güzel haberler alırsınız. Bir gün buraya yazma sözü vermiştim kendime benim gibilere moral vermek için. İnşallah başarılı olmuşumdur. Lütfen kendinize inanın.

Sizin adınıza çok sevindim, belirtileriniz neydi acaba? En son adet olamamıştınız uzun bir süre ne oldu? (17 Eylül- 12 Haziran mesajlarınızda demişsiniz)

Back