O da eşini kacirmasaymis kucuk dusmek istemiyosaMerhabalar hemen konuya girmek istiyorum..Bir aydır eşimle ayrı yaşıyorum ve boşanmak istiyorum o bugün mesaj attı diyorki gel buraya bir hafta içinde bosanalim birlikte adliyeye gidelim bir hafta içinde bosaniriz diyor bende nette araştırdım ama mahkeme dilekçeden sonra iki ila üç ay süreden sonra duruşmaya çağırıyormus ama bizim bosanacagimiz yer küçük bir ilçe işlemlerin daha hızlı ilerleyecegini düşünüyorum ama oraya gidip de elim boş dönmek istemiyorum o da pazartesi gel beni çalışanların karşısında küçük düşürme eşi kaçtı gitti demesinler geldiğini görsünler bir hafta içinde bu işi bitirelim diyor .. yorumlariniza ihtiyacim var hanımlar şimdiden vakit ayırıp yorumlayanlara çok teşekkürler..
bu isler nasil oluyor bilmiyorum ama gitmemen gerekiyormus gibi hissettim .Merhabalar hemen konuya girmek istiyorum..Bir aydır eşimle ayrı yaşıyorum ve boşanmak istiyorum o bugün mesaj attı diyorki gel buraya bir hafta içinde bosanalim birlikte adliyeye gidelim bir hafta içinde bosaniriz diyor bende nette araştırdım ama mahkeme dilekçeden sonra iki ila üç ay süreden sonra duruşmaya çağırıyormus ama bizim bosanacagimiz yer küçük bir ilçe işlemlerin daha hızlı ilerleyecegini düşünüyorum ama oraya gidip de elim boş dönmek istemiyorum o da pazartesi gel beni çalışanların karşısında küçük düşürme eşi kaçtı gitti demesinler geldiğini görsünler bir hafta içinde bu işi bitirelim diyor .. yorumlariniza ihtiyacim var hanımlar şimdiden vakit ayırıp yorumlayanlara çok teşekkürler..
Bana birşey yapacağını sanmıyorum sadece kararimdan geri döndürmek için bir kaç söz söyler kararli olduğumu görünce boşanır ben uzasin istemiyorum bir hafta içinde bitsin istiyorum.Anlaşmalı boşanma kısa sürede biter, hele küçük yerlerde 1 haftada bile sonuçlanır da eşinize güveniyor musunuz? Size birşey yapmayacağından emin misiniz?
Sanırım tekrar konuşup kararımda emin olup olmadığimi soracak. Çalışanları karşısında küçük düşmek istemiyormus sonra her yerde anlatır dururlar karısı kaçtı gitti diye diyor gelmezsen beni zor durumda bırakırsın gel söz veriyorum birlikte gidip bir hafta içinde bosaniriz ama gelmezsen sana hakkımı helal etmem diyorGidince onların karşısında küçük düşmeyecek miymiş..
Ne hesap yapıyor bu adam??
Sanırım tekrar konuşup kararımda emin olup olmadığimi soracak. Çalışanları karşısında küçük düşmek istemiyormus sonra her yerde anlatır dururlar karısı kaçtı gitti diye diyor gelmezsen beni zor durumda bırakırsın gel söz veriyorum birlikte gidip bir hafta içinde bosaniriz ama gelmezsen sana hakkımı helal etmem diyor
Eşim bir kurumda çalışıyor ve kaldığı yer mahrumiyet gidersem uzun süre orada kalmaktan korkuyorum iş görüşmem var haftaya oradan da ilçeye araç bulmak zor bir sebep daha var aslında tekrar tekrar bu konuyu konuşmaktan yoruldum bian önce bitsin istiyorum ne kadar karşı karşıya kalır konuşursak ikimizde o kadar üzülürüzKüçük yerlerde anlaşmalı çabuk sonuçlanır. Siz niye gitmek istemiyorsunuz? Çekindiğiniz nedir?
Aslında düşündüğü küçük bir yerde yaşadığı için ve ben evden ayrılmadan önce boşanmak istediğimi onunla konuştum anneme giderken de hiç ona dönmeyeceğimi belli etmedim ki beni göndersin diye bizi çalışanı indirdi ilçeye şimdi onların karısı kaçtı gitti diye düşünmesini istemiyor sanırım. Başka ne planı olabilir kiBir planı var gibi.
Kimsem yokki öyle benimle gelecekYalnız gitme, kardeşin abın kuzenin vs biri varsa senle gelsin
Haklısınız aslında ilçede otelde kalabilirimgitme
karısı kaçtı o istemedi olmasın da
kendi istemedi diye görünsün diye uğraşıyor
ee boşanınca ihtiyacı olacak bu imaja.
işyerine asla gitme akrabanda yada otelde kal gidersen de
Ne kadar sürer acaba bir hafta sürer mı? Tekrar o eve girmek benim için zor olur ancak alıştım onsuzluga değil tabii bir zamanlar evim olan o evden uzak kalmaya yoksa onsuz kalmak beni hiç uzmedi daha huzurlu ve mutluyumKüçük yerlerde anlaşmalı çabuk sonuçlanır. Siz niye gitmek istemiyorsunuz? Çekindiğiniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?