- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
Birlikte gidersek adliyeye aynı gün yada bir hafta içerisinde bosanirmiyiz aslında bunu düşünüyorum birde orada eşyalarım var en azından onları alırım diye de düşünüyorum. Ama onunla bu konuyu tekrar konuşmak onun sözleri beni üzer gitmek de bu yüzden istemiyorumGitmemek için sebeplerin varmış ordan ayrılamamak iş görüşmesi gibi bunları ona söyle düzgünce anlasın seni de. Ayrıca mecbur değilsin duruşma gününde gidersin.
Sanırım tekrar konuşup kararımda emin olup olmadığimi soracak. Çalışanları karşısında küçük düşmek istemiyormus sonra her yerde anlatır dururlar karısı kaçtı gitti diye diyor gelmezsen beni zor durumda bırakırsın gel söz veriyorum birlikte gidip bir hafta içinde bosaniriz ama gelmezsen sana hakkımı helal etmem diyor
Haklısınız aslında ondan da korkuyorum aklımın bir köşesinde de bu yazdıklarınız var gerekirse ilçede otelde kalayım gelsin bosanayim bitsinO adam seni eve kapatır bi daha annene de göndermez. Pazara gidiyoruz poşet taşıtmak için götürüyo diyodun ya onu bile yapmaz telefonu da alır elinden. Bunlar olabilecek en iyi ihtimaller.
Allah korusun zararda verebilir.
Gitme gerekirse 5ayda boşan ama canını koru.
Sorana da anlaşamıyoduk temelli yolladım desin.sonuçta boşanma öyle herkese ilan edilerek bak ben boşanıcam boşanmak üzereyim galiba boşanıyorum vs dye anlatılmaz. Kararı alırsın bitti dersin herkese. Bu şekilde söyle. Gitme sakın
Eski konularınızı okudum da eşiniz hiç normal biri değilmiş, gitmeyin bence birşekilde kurtulmuşsunuz oradan yüz göz olmayın tekrar. Boşanma 2 ay geç sürsün gerekirse ama siz riske atmayın kendinizi. Bulunduğunu yerden açın davanızı.Eşim bir kurumda çalışıyor ve kaldığı yer mahrumiyet gidersem uzun süre orada kalmaktan korkuyorum iş görüşmem var haftaya oradan da ilçeye araç bulmak zor bir sebep daha var aslında tekrar tekrar bu konuyu konuşmaktan yoruldum bian önce bitsin istiyorum ne kadar karşı karşıya kalır konuşursak ikimizde o kadar üzülürüz
Arkadaşının eşini tanıyordum aslındaama numarasını sildim keşke silmeseydim dediğinizi yapardimHelal etmezsen etme çok umrumdu yaz cevaben
Gitme sakın. Adam olsaymış küçük düşmek istemiyorsa. Niyeti cidden boşanmaksa hızlıca ofisinde değil tarafsız bir yerde kafede mesela buluşun getirsin anlaşmayı ama yalnız gitmeyin. Ayağına kesinlikle gitmeyin.
Adamın işyerinde dedikoducu sekreter vb birini tanıyorsanız bir sohbet ediverin whatsapptan bana bunları bunları yaptı canımı zor kurtardım diyin rezil olsun işyerinde de. S.çın ağzına acımayın o size acımadı.
Küçük yerlerde anlaşmalı boşanma çok çabuk oluyor.1 hafta içinde biter.Ancaj direk olarak adliyede buluşun. Siz İnternet'e anlaşmalı boşanma protokolleri var bir örneği kendinize göre doldurun.orada imzalatıp hemen işleme aldırın. Ortak çocuk ve mal paylaşımı olmayacağı için çok çabuk bitecektir.Adliyede işiniz bitince mahkeme gününe kadar orada kalmayın. Mahkeme günü gidersiniz.Adam hiç tekin biri değil.Merhabalar hemen konuya girmek istiyorum..Bir aydır eşimle ayrı yaşıyorum ve boşanmak istiyorum o bugün mesaj attı diyorki gel buraya bir hafta içinde bosanalim birlikte adliyeye gidelim bir hafta içinde bosaniriz diyor bende nette araştırdım ama mahkeme dilekçeden sonra iki ila üç ay süreden sonra duruşmaya çağırıyormus ama bizim bosanacagimiz yer küçük bir ilçe işlemlerin daha hızlı ilerleyecegini düşünüyorum ama oraya gidip de elim boş dönmek istemiyorum o da pazartesi gel beni çalışanların karşısında küçük düşürme eşi kaçtı gitti demesinler geldiğini görsünler bir hafta içinde bu işi bitirelim diyor .. yorumlariniza ihtiyacim var hanımlar şimdiden vakit ayırıp yorumlayanlara çok teşekkürler..
Haklısınız ona söyleyeyim ilçede otelde kalayım gelsin birlikte gidelim taksi tutup eve gideyim eşyalarimi alayım çıkayım bu daha iyi olur sanırım dediğiniz gibi ne olacağı belli olmaz kimsenin içini bilmiyoruz sonuçtaEski konularınızı okudum da eşiniz hiç normal biri değilmiş, gitmeyin bence birşekilde kurtulmuşsunuz oradan yüz göz olmayın tekrar. Boşanma 2 ay geç sürsün gerekirse ama siz riske atmayın kendinizi. Bulunduğunu yerden açın davanızı.
Arkadaşının eşini tanıyordum aslındaama numarasını sildim keşke silmeseydim dediğinizi yapardim
Facebook WhatsApp vs hiç kullanmadım o da izin vermezdi zaten ben de hiç açmadım keşke olsaymis diyorum şimdifacebooktan tıklarsın kankaaaa
2 dedikoducu kadın bulsan yeter gerisini bütün kasaba duyar
Facebook WhatsApp vs hiç kullanmadım o da izin vermezdi zaten ben de hiç açmadım keşke olsaymis diyorum şimdi
Yapma gitme bak. Sen oraya gidince daha otele gitmeden karşına çıkar gel evde kal bilmem ne demeye başlar bi şekilde gitmek zorunda kalırsın ki eşyalarımı alırım demişsin. Gitme alma sadakan olsun eşyalarında. Gitme.Haklısınız aslında ondan da korkuyorum aklımın bir köşesinde de bu yazdıklarınız var gerekirse ilçede otelde kalayım gelsin bosanayim bitsin
Yapma gitme bak. Sen oraya gidince daha otele gitmeden karşına çıkar gel evde kal bilmem ne demeye başlar bi şekilde gitmek zorunda kalırsın ki eşyalarımı alırım demişsin. Gitme alma sadakan olsun eşyalarında. Gitme.Haklısınız aslında ondan da korkuyorum aklımın bir köşesinde de bu yazdıklarınız var gerekirse ilçede otelde kalayım gelsin bosanayim bitsin
Yapma gitme bak. Sen oraya gidince daha otele gitmeden karşına çıkar gel evde kal bilmem ne demeye başlar bi şekilde gitmek zorunda kalırsın ki eşyalarımı alırım demişsin. Gitme alma sadakan olsun eşyalarında. Gitme.
Her şeyi geçtim ordan dönmek için bi şekilde sizi birinin bırakması gerekecek dönüş yolunda bile alıkoyabilir sizi
Haklısınız iyi ki yazmışım yorumlariniz için teşekkürlerYapma gitme bak. Sen oraya gidince daha otele gitmeden karşına çıkar gel evde kal bilmem ne demeye başlar bi şekilde gitmek zorunda kalırsın ki eşyalarımı alırım demişsin. Gitme alma sadakan olsun eşyalarında. Gitme.
Her şeyi geçtim ordan dönmek için bi şekilde sizi birinin bırakması gerekecek dönüş yolunda bile alıkoyabilir sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?