Beni zor durumda bırakırsın diyor millet ne der diyor ben seni zor durumdan kurtardım sen beni zor durumda bırakırsan hakkımı helal etmem diyorKendini düşünüyor bencillik yapıyor yaniii...
Gitmeyin...
Sizi ne durumdan kurtarmış pardon ?Beni zor durumda bırakırsın diyor millet ne der diyor ben seni zor durumdan kurtardım sen beni zor durumda bırakırsan hakkımı helal etmem diyor
Ben ilk evliliğimde boşandığımda dedikodu çok olmuştu eski eşim beni rahatsız ediyordu benimle evlenerek beni bunlardan kurtarmış böyle düşünüyorSizi ne durumdan kurtarmış pardon ?
Bunu sizin yüzünüze vuruyorsa, ozaman yaptığı iyilik değil ş*sizlik oluyor...Ben ilk evliliğimde boşandığımda dedikodu çok olmuştu eski eşim beni rahatsız ediyordu benimle evlenerek beni bunlardan kurtarmış böyle düşünüyor
Aynen öyle milletin gözünde nasıl olacağını düşünüyor bana da diyor pişman olacaksın ben sana ne kötülük yaptım ben seni zor durumdan kurtardım evlendim (sığınti besleme aldı beni tabii) boşanmak isteyen sensin ben de seni zorlayacak değilim diyor insan bir oluruna birşey der o da yokşuna bak ya hala milletin gözündeki durumunu düşünüyo. hayret bişey.. kendi gururunu kurtarmanın derdinde o herif boşanmaktan çok
Aman diyim bacım onun planları var demedi deme. gidersen çok pişman olacaksın gibi doğuyor içime ki yanılmam pekAynen öyle milletin gözünde nasıl olacağını düşünüyor bana da diyor pişman olacaksın ben sana ne kötülük yaptım ben seni zor durumdan kurtardım evlendim (sığınti besleme aldı beni tabii) boşanmak isteyen sensin ben de seni zorlayacak değilim diyor insan bir oluruna birşey der o da yok
Eski konuma nazaran mı dediniz evet tuhaf bir insanAyy cok urpertici esiniz
kesinlikle gitmeyin,
mahkemeye de asla yalniz gitmeyin.
hatta avukatiniza vekalet verin o halletsin.
her an bir sey yapacakmis gibi duruyor esiniz Allah muhafaza.
Kızlar attığı mesajlardan biri bu
Söz veriyorum 1 hafta içinde gideriz mahkemeye, beni burda rezil etme bak çok büyük vebale girersin, eşyaların kalsın orda, millet demesin karısı kaçtı, recep ömrünce söyler durur. Hakkımı helal edeceğim sen yeterki gel. Ailemede bişey demem.
Boşanmak için aynı evde yaşamak olmaz ayrıca evi yokki lojmanda kalıyor ben ondan sadece beni bosamasini istiyorumEşiniz nasıl biri gitseniz size bir şey yapmayacağına güvenebilir misiniz bilmiyorum ama aklımda kalan söyle bir şey var yine bir boşanma konusunda üyenin biri sakın evden ayrılma gerekirse kocanı gönder mahkemede karım evi terk etti diyebilir lehine çevirmek için demişti ama olayın boyutu değişirse geçerli mi bilmiyorum
gitme. boşanma aynı gun bile olur.Merhabalar hemen konuya girmek istiyorum..Bir aydır eşimle ayrı yaşıyorum ve boşanmak istiyorum o bugün mesaj attı diyorki gel buraya bir hafta içinde bosanalim birlikte adliyeye gidelim bir hafta içinde bosaniriz diyor bende nette araştırdım ama mahkeme dilekçeden sonra iki ila üç ay süreden sonra duruşmaya çağırıyormus ama bizim bosanacagimiz yer küçük bir ilçe işlemlerin daha hızlı ilerleyecegini düşünüyorum ama oraya gidip de elim boş dönmek istemiyorum o da pazartesi gel beni çalışanların karşısında küçük düşürme eşi kaçtı gitti demesinler geldiğini görsünler bir hafta içinde bu işi bitirelim diyor .. yorumlariniza ihtiyacim var hanımlar şimdiden vakit ayırıp yorumlayanlara çok teşekkürler..
Gitmek çözüm değil dediğiniz gibi durumu daha kötü hale sokabilir gitmeyecegimi soylemeliyimHakkını helal et etme umrumda değil
Eşyaları da umursamıyorum
Rezil olmayı beni eve hapsetmeden önce düşünseydin. Rezil olmak istemiyorsan rezillikler yapmayacaktın
Senin hakkında da benim hakkımda da millet ne derse desin umrumda değil vebale falan da girmem iftira atmıyorum etmiyorum
Düş yakamdan
Aynen böyle yazın.
Eski konuma nazaran mı dediniz evet tuhaf bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?