Acil yardım hanımlar

Kızlar attığı mesajlardan biri bu

Söz veriyorum 1 hafta içinde gideriz mahkemeye, beni burda rezil etme bak çok büyük vebale girersin, eşyaların kalsın orda, millet demesin karısı kaçtı, recep ömrünce söyler durur. Hakkımı helal edeceğim sen yeterki gel. Ailemede bişey demem.

Ben ilk evliliğimde boşandığımda dedikodu çok olmuştu eski eşim beni rahatsız ediyordu benimle evlenerek beni bunlardan kurtarmış böyle düşünüyor
Bunu sizin yüzünüze vuruyorsa, ozaman yaptığı iyilik değil ş*sizlik oluyor...
Gitmeyin, helal etmezse de etmesin hakkını...

konu sahibi eski konularını bilmiyordum

adam seni eskiden eve hapsetmiş gel dediğinde bi de bunu düşünüyorsun?

kuzum sen aklını peynir ekmekle mi yedin?
istersen 10 senede boşan yine de yanına yaklaşma adamın

bi avukat tut hatta onla halletsin evrakları faxla vs.

şuna bak ya hala milletin gözündeki durumunu düşünüyo. hayret bişey.. kendi gururunu kurtarmanın derdinde o herif boşanmaktan çok
Aynen öyle milletin gözünde nasıl olacağını düşünüyor bana da diyor pişman olacaksın ben sana ne kötülük yaptım ben seni zor durumdan kurtardım evlendim (sığınti besleme aldı beni tabii) boşanmak isteyen sensin ben de seni zorlayacak değilim diyor insan bir oluruna birşey der o da yok

Eşiniz nasıl biri gitseniz size bir şey yapmayacağına güvenebilir misiniz bilmiyorum ama aklımda kalan söyle bir şey var yine bir boşanma konusunda üyenin biri sakın evden ayrılma gerekirse kocanı gönder mahkemede karım evi terk etti diyebilir lehine çevirmek için demişti ama olayın boyutu değişirse geçerli mi bilmiyorum

Aman diyim bacım onun planları var demedi deme. gidersen çok pişman olacaksın gibi doğuyor içime ki yanılmam pek

Hakkını helal et etme umrumda değil

Eşyaları da umursamıyorum

Rezil olmayı beni eve hapsetmeden önce düşünseydin. Rezil olmak istemiyorsan rezillikler yapmayacaktın

Senin hakkında da benim hakkımda da millet ne derse desin umrumda değil vebale falan da girmem iftira atmıyorum etmiyorum

Düş yakamdan

Aynen böyle yazın.

Boşanmak için aynı evde yaşamak olmaz ayrıca evi yokki lojmanda kalıyor ben ondan sadece beni bosamasini istiyorum

gitme. boşanma aynı gun bile olur.
seni kandırıp öpecek bak diyim

Gitmek çözüm değil dediğiniz gibi durumu daha kötü hale sokabilir gitmeyecegimi soylemeliyim

Eski konuma nazaran mı dediniz evet tuhaf bir insan

yoo burdaki yorumlariniza istinaden soylemistim ama simdi baktim eski konunuza hatirladim sizi, o zamanda esinize cok sinir olmustum

bence asla ve aslaaa gitmeyin.
adamin aklinda baska bi sey var gibi geliyor.
hatta dedigimi yineliyorum, mumkunse avukatiniza vekalet verin (yoksa da tutun) o bosanmayi halletsin, siz gitmeyin mahkemeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…