acil yardım/kedim kaçar mı?

cy2580

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
454
1
48
İstanbul
merhaba arkadaslar

sizlere bir şey dansımak ıstıyorum . ıkı uc aylık bır kedım var ama bahcede bakıyorum bahcede yuvası falan herseyı var kapalı kulubesı var

cok kucukken her aksam kulubeye koyuyodum fakat artık kulubede durmak ıstemıyor bahcede bıraksam kacarmı yada bırsey olurmu

hafta sonuda yokum yemını suyunu verıcek ınsan var ama napıcam lutfen cevap verın

Son düzenleme:
buarada bahcenın etrafı cevrılı demırlerle fakat bazen cıkıyo dısarı gunduzlerı hep dısarda zaten ama pek gıtmıyo

Konunuz ilgili bölüme taşındı bilginize..

merhaba geç bir cevap mı olacak bilmiyorum ama aynısının yanıtını ben de arıyordum. zamanla alışıp kaçmayacağını söylediler ve ben de bahçedeki yuvasında ona bakmaya başladım. bu arada evimiz müstakil ve aşırı büyük bir bahçesi var. bahçenin etrafında da korunaklar mevcut. ama sabah bana sevgi gösterileri yapan kedim akşama baktım ki ortalıkta yok. her yeri aradık bulamadık.çok üzüldm köpek olsa gitmez ama kediler çok özgürlük düşkünü oluyor ,her an da gidebilir . bahçede beslediğimiz başka kediler var. onlar da zaman zaman ortalıktan kaybolup zaman zaman tekrar bahçede yaşıyor. kolay gelsin

merhaba geç bir cevap mı olacak bilmiyorum ama aynısının yanıtını ben de arıyordum. zamanla alışıp kaçmayacağını söylediler ve ben de bahçedeki yuvasında ona bakmaya başladım. bu arada evimiz müstakil ve aşırı büyük bir bahçesi var. bahçenin etrafında da korunaklar mevcut. ama sabah bana sevgi gösterileri yapan kedim akşama baktım ki ortalıkta yok. her yeri aradık bulamadık.çok üzüldm köpek olsa gitmez ama kediler çok özgürlük düşkünü oluyor ,her an da gidebilir . bahçede beslediğimiz başka kediler var. onlar da zaman zaman ortalıktan kaybolup zaman zaman tekrar bahçede yaşıyor. kolay gelsin

maalesef kedım kactı daha dogrusu kacmadı bırısı goturdu onu ve cok uzuldum :(

Birinin götürebileceği gibi cins bir yavruysa götürmüşlerdir, küçükse cins olmasa da çocuklar götürür, belki döner, umudunuzu kaybetmeyin ama normalde vızır vızır araba, cadde olmayan bir yerdeyse bir sürü kedi bahçede, balkonda yaşıyor, isterseniz sokaktan sahiplenin bir kedi, Klube de hazırmış

Son düzenleme:
Back
X