acil yardım kızlar kahve lekem geliyo

gülüm hemen telas yapma lütfen

bu kesin eski kandir--eski kan koyu oluyor ya--

hcg degerin hep güzelcene katlaniyormu 28 den beri?

öptüm

canım sakin ol öncelikle. bol bol su iç ve dinlen. sakın ihmal etme. rapor felan ne gerekli ise al. mümkünse tuvalet dışında ayağa kalkma. doktorunla hemen iletişime geç. k.rengi leke her zaman tehlikelidir. sein değirin yüksekti diye biliyorum. fazla endişelenmene gerek yok ama tedbiri elden bırakmamak lazım. tüp bebekte krengi leke çok sık görülmektedir. ama önlemini al. kolay gelsin. rabbim bebeklerini sana bağıslasın.

sağolun ben 10 gün yaptırmıştım 186 idi 12. gün 444 sonrada 3 gün sonrada 1300 bu gece bi daha yaptırcaz bakalım hayırlısı belimde ağrıyorr

canım korkma benimde olmuştu 3 gün sürdü yemek ve tuvalet ihtiyacım dışında pek kalkmadım bol su içtim şerife kırmızıya dönmediği sürece korkma demişti Allaha şükür 3. gün kesildi bak dün ultrasonda bebeğimin hem kesesini hemde kalp atışlarını duydum

canim merak etme benimde cok oldu o kahve rengi lekelnem arzumm79 dedi gibi kirmizi olmadi sürece korkma ama sürekli dinlene ve su ic ben o lekelenmeden dolayi tam 1 ay yatdim...

canim yaaa okudum daha yeni cok üzüldüm gercekten insallah bi daha denemene kalmaz ve normal yolldan hamile kalirsin...

Back
X