Acil yardım.!!!!kızlar!!!

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
33
Kızlar 18 hafta 3 günlük olduk çok şükür.gece kahverengi akinti tarzında lekem oldu ağrım sancim yok çok şükür...daha önce kanama bölgesi olmuştu geçmişti.o dönemlerde bu tarz lekeler atmıştım.acaba ondan mı diyorum??iki gün önce doktordan geldik herşeyin yolunda olduğunu söyledi.benim gibi olanlar oldu mu ???

Evet dun benmde oldu. Sumuk tarzinda kahve akintim oldu. Agladim korkudan. Dr u aradik bu cok nrmal bsy asil korktugumuz sanci ve kirmizi kanama dedi. Yada cok fazla kahve akinti olcak oyle korkcaz sorun yok dedi. Hala korkuyorum.

Evet dun benmde oldu. Sumuk tarzinda kahve akintim oldu. Agladim korkudan. Dr u aradik bu cok nrmal bsy asil korktugumuz sanci ve kirmizi kanama dedi. Yada cok fazla kahve akinti olcak oyle korkcaz sorun yok dedi. Hala korkuyorum.
Bende yeni doğum yapmış ablamı aradım o da çok normal dedi canım rahatladım ya.bebek kendine yer açıyormuş.sanci agri yoksa sıkıntı yokmuş.kirmizi olmadığı sürece rahat et dedi.

Bende yeni doğum yapmış ablamı aradım o da çok normal dedi canım rahatladım ya.bebek kendine yer açıyormuş.sanci agri yoksa sıkıntı yokmuş.kirmizi olmadığı sürece rahat et dedi.
Ay gercektenmi dun dr a sordum o da oyle dedi ama icim rhat etmemisti odum koptu.. iyi bari yaaa acsin kendine yer oh iyi hadi bak nsl rhatladim :)

mutlaka kontrole gidin.bebek kendine yer açıyor flan diye lekelenme olmaz benim bildiğim.
bence kontrole gidin içiniz rahat olsun.
ayni sey baskasininda basina geldi bisey olmadi diye olmayacağı anlamına gelmez.
umarım ciddi bir durum değildir ama riske atılacak bir durumda değil bana göre..
saglikla kucağıniza almanızı dilerim.

Kırmızi aktif kan dan kork ama bunu doktoruna ilet yorulma dinlen dikkat at ama endiselenme kahverengi lekelenme den dikkat et mutlaka

ilk ayda yerleşme lekesi diye tabir edilen bir olay var evet.
bazı kadınlarda olabiliyor.
ama 18 hafta bunun için geçerli değil.
yer acmayida hiç duymadım.
her ihtimale karşı kontrole gidin.
içiniz rahat etsin.bisey kaybetmezsiniz.
diğer türlü sonradan uzulsenizde telafisi olmayabilir.doktorunuzu bilgilendirin mutlaka.
tekrar saglikla kavusmanizi dilerim bebeginize:)

Teşekkürler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…