Sürekli ise ?Tamam işte eğer sancı 5 dakikada bir vuruyorsa git. Ama 1 saatte bir vuruyorsa gitmene gerek yok.
3 Doğum yaptım 3 üde karından üşütme gibi, hafif adet sancısı gibi başladı, bitene kadar karından devam etti. Kişiye göre değişir nereden geldiği sancının.Doğum sancısı sürekli olmaz ara ara yoklar. Saatte 1 yarim saatte 1 gibi . Dakiktir. Sanci girer çıkar.
Belden girer. Doğum yaklaştığı için baskı yapıyordur tahminimce. Sabah erkenfen gidin. Nst vs bakilir.
Nişanın nasıl 2 hafta önce geliyor? O zaman gitmedin mi doktora? Benim bildiğim nişan geldikten en geç 3 4 gün içinde Doğum olur.Nisanım iki hafta önce gelmişti. Malesef erken gitmek istemiyorum
Nisanım çoktan gelmiş iki hafta onceNormal iyice baskı yapıyordur acil bir durum yok. Su nişan vs gelirse acil gidin tabi . Yarın muayene eder doktorunuz açıklığınıza da bakar. Dinlenin.
Sürekli ne demek? Sancı var ve hiç geçmiyor mu?Sürekli ise ?
peki bu dakikayı nasıl tutacağım bazen üç dakikada bir bazen beş dakikada bir geliyor3 Doğum yaptım 3 üde karından üşütme gibi, hafif adet sancısı gibi başladı, bitene kadar karından devam etti. Kişiye göre değişir nereden geldiği sancının.
Evet sabahtan beri agrım varSürekli ne demek? Sancı var ve hiç geçmiyor mu?
Tam onu anlatıyordum. Onca ay adet olmadıktan sonra adet sancısını hatırlatan tek şey doğum sancısının ilk vurduğu anlardı :)Adet sancısı olur ya hafif karin ağrır bazen ay uf dedirtir öyle bir agri
Ilk bebeginiz mi? Inanın herkesin yapısı öyle farklı ki. Kimisi böyle hafif karnim ağrıyor acaba ishal mi olacagim diye düşünürken kontrole gidiyor. 3 cm açılması var.Ama cok agrım yok . Sürekli bir ağrı var ama dakika tutuyorum dakikalarda düzensiz nasıl anliyacam bilmiyrm
Gittim tabiki ama bisey yok dediNişanın nasıl 2 hafta önce geliyor? O zaman gitmedin mi doktora? Benim bildiğim nişan geldikten en geç 3 4 gün içinde Doğum olur.
Valla istisnai bir durum demek ki. Çoğunluk hep belden olduğu için öyle yazdım..3 Doğum yaptım 3 üde karından üşütme gibi, hafif adet sancısı gibi başladı, bitene kadar karından devam etti. Kişiye göre değişir nereden geldiği sancının.
Haklısınız galibaIlk bebeginiz mi? Inanın herkesin yapısı öyle farklı ki. Kimisi böyle hafif karnim ağrıyor acaba ishal mi olacagim diye düşünürken kontrole gidiyor. 3 cm açılması var.
Kimisi saatlerce sancı cekiyor bağıra bağıra, 2 cm bile olmuyor.
Genel bir agriysa bekleyin yarinki kontrolü. Düzenli vurursa zaten uykudan uyandırır
Normalde o kadar kısa aralıklarla olsa dayanılmaz sancı olması gerekirdi.peki bu dakikayı nasıl tutacağım bazen üç dakikada bir bazen beş dakikada bir geliyor
2 hafta değildir o ya. Yada o başka bir şeydir.Nisanım çoktan gelmiş iki hafta once
Yanı doğuruyorum öyle miTam onu anlatıyordum. Onca ay adet olmadıktan sonra adet sancısını hatırlatan tek şey doğum sancısının ilk vurduğu anlardı :)
Ama şuna giderseniz Sunni sancı takarlar. Normal Doğum düşünüyorsanız ılık duş ve bacağı ayırarak eğilip kalkma ( çömelme gibi ) hızlandırır. Baktınız 10-15 dk da bir oluyor ozaman hastaneye gidin kalan süreyi orda geçirin.
Bende anlamadım ama herkes erken gelebilir dedi2 hafta değildir o ya. Yada o başka bir şeydir.
Kız karından erkek belden çektirir der kayınvalidem :) ama tabi genel geçer bişey söylemişler herzaman öyle olmuyor. Ama 3 kızda da karından çektim.Valla istisnai bir durum demek ki. Çoğunluk hep belden olduğu için öyle yazdım..
Kafası karışmasın.
Düzenli değil diyor doğum sancısı düzenli olur acil bir durum yok zannimca.
Şimdi gitsem bırakmazlar beni ve hastanede geçirmek istemiyorum agrilarimiNormalde o kadar kısa aralıklarla olsa dayanılmaz sancı olması gerekirdi.
Kız bebeyi elimize doğurucan, ebesi kk olacak kalk git nst ye gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?