Acil yardım kizlar?

Doğum sancısı sürekli olmaz ara ara yoklar. Saatte 1 yarim saatte 1 gibi . Dakiktir. Sanci girer çıkar.
Belden girer. Doğum yaklaştığı için baskı yapıyordur tahminimce. Sabah erkenfen gidin. Nst vs bakilir.
3 Doğum yaptım 3 üde karından üşütme gibi, hafif adet sancısı gibi başladı, bitene kadar karından devam etti. Kişiye göre değişir nereden geldiği sancının.

3 Doğum yaptım 3 üde karından üşütme gibi, hafif adet sancısı gibi başladı, bitene kadar karından devam etti. Kişiye göre değişir nereden geldiği sancının.
peki bu dakikayı nasıl tutacağım bazen üç dakikada bir bazen beş dakikada bir geliyor

Adet sancısı olur ya hafif karin ağrır bazen ay uf dedirtir öyle bir agri
Tam onu anlatıyordum. Onca ay adet olmadıktan sonra adet sancısını hatırlatan tek şey doğum sancısının ilk vurduğu anlardı :)
Ama şuna giderseniz Sunni sancı takarlar. Normal Doğum düşünüyorsanız ılık duş ve bacağı ayırarak eğilip kalkma ( çömelme gibi ) hızlandırır. Baktınız 10-15 dk da bir oluyor ozaman hastaneye gidin kalan süreyi orda geçirin.

Ama cok agrım yok . Sürekli bir ağrı var ama dakika tutuyorum dakikalarda düzensiz nasıl anliyacam bilmiyrm
Ilk bebeginiz mi? Inanın herkesin yapısı öyle farklı ki. Kimisi böyle hafif karnim ağrıyor acaba ishal mi olacagim diye düşünürken kontrole gidiyor. 3 cm açılması var.
Kimisi saatlerce sancı cekiyor bağıra bağıra, 2 cm bile olmuyor.
Genel bir agriysa bekleyin yarinki kontrolü. Düzenli vurursa zaten uykudan uyandırır

Valla istisnai bir durum demek ki. Çoğunluk hep belden olduğu için öyle yazdım..
Kafası karışmasın.
Düzenli değil diyor doğum sancısı düzenli olur acil bir durum yok zannimca.

Haklısınız galiba

Yanı doğuruyorum öyle mi

Bir 3 dk, bir 5 dk, bir 10 dk geliyorsa düzensiz bu. Ama hep beraber 10 dakikada geliyorsa düzenli. Saate bakacaksiniz tabii ki :) ılık duş alın solunuza yatip uyuyun. Dogum sancisiysa uyandirir sizi. Bebeğin hareketlerinde de olsun kulaginiz

Valla istisnai bir durum demek ki. Çoğunluk hep belden olduğu için öyle yazdım..
Kafası karışmasın.
Düzenli değil diyor doğum sancısı düzenli olur acil bir durum yok zannimca.
Kız karından erkek belden çektirir der kayınvalidem :) ama tabi genel geçer bişey söylemişler herzaman öyle olmuyor. Ama 3 kızda da karından çektim.
İlk sancılar çok düzenli olmaz sıklaştıkça düzene giriyor.

Ay ben bile heyecanlandım ya

Normalde o kadar kısa aralıklarla olsa dayanılmaz sancı olması gerekirdi.

Kız bebeyi elimize doğurucan, ebesi kk olacak kalk git nst ye gir
Şimdi gitsem bırakmazlar beni ve hastanede geçirmek istemiyorum agrilarimi

Sancı geldiğinde hareket edince sancı devam ediyor mu kesiliyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…