Acil yardım kizlar?

Tamam anladım tutacak ben

Şimdi gitsem bırakmazlar beni ve hastanede geçirmek istemiyorum agrilarimi
Hastanede geçirmek daha steril ve sağlıklı olur neden istemiyorsun ki?
Ama şuna belli bişey yok, sancı şiddetin gittikçe arttığını hissedersen git. Ilık duşu almayı unutma canım.

Bende iki kız da belden çektim :)) doğursa anlardı ama ya. Ilk doğum daha sancılı oluyor. Ikinci ve sonrası daha kolay.

Doktora gidin Doğum başladıysa zaten alırlar başlamadıysa neden ağrınız olduğunu tespit ederler. Bana da öyle etraftan ağrını evde çek falan diyorlardı doktorumla paylaştığımda kesinlikle öyle birşey yapma hemen gel dedi. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Keşke bizimde pirt diye çıksa
Çıkar çıkar. Hafif hafif yürüyün açılma hızlanır.. birde uyuyun bence. Benim doğumda geceden başlamıştı sabaha kadar bekledim uykusuz kalmıştım. Doğuma girmeden önce odada uyuya kalmıştım. Uyku onemli

Ben de 32.haftadayim cok heyecanlandim. Inşallah saglikla kolayca kavuştursunuz.
Hurma var mi evde? Hurma yiyin yiyebildiginiz kadar. Rahim kaslarini gevsetmede cok cok iyi. Eğer çok agriniz yoksa apartmanda biraz merdiven inip çıkın yavaş yavaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…