Bide bana sor :)))Kız karından erkek belden çektirir der kayınvalidem :) ama tabi genel geçer bişey söylemişler herzaman öyle olmuyor. Ama 3 kızda da karından çektim.
İlk sancılar çok düzenli olmaz sıklaştıkça düzene giriyor.
Ay ben bile heyecanlandım ya
Tamam anladım tutacak benBir 3 dk, bir 5 dk, bir 10 dk geliyorsa düzensiz bu. Ama hep beraber 10 dakikada geliyorsa düzenli. Saate bakacaksiniz tabii ki :) ılık duş alın solunuza yatip uyuyun. Dogum sancisiysa uyandirir sizi. Bebeğin hareketlerinde de olsun kulaginiz
Hastanede geçirmek daha steril ve sağlıklı olur neden istemiyorsun ki?Şimdi gitsem bırakmazlar beni ve hastanede geçirmek istemiyorum agrilarimi
Bende iki kız da belden çektim :)) doğursa anlardı ama ya. Ilk doğum daha sancılı oluyor. Ikinci ve sonrası daha kolay.Kız karından erkek belden çektirir der kayınvalidem :) ama tabi genel geçer bişey söylemişler herzaman öyle olmuyor. Ama 3 kızda da karından çektim.
İlk sancılar çok düzenli olmaz sıklaştıkça düzene giriyor.
Ay ben bile heyecanlandım ya
EdiyoSancı geldiğinde hareket edince sancı devam ediyor mu kesiliyor mu ?
Evet ilk ve bilmiyorum :)Bende iki kız da belden çektim :)) doğursa anlardı ama ya. Ilk doğum daha sancılı oluyor. Ikinci ve sonrası daha kolay.
Evet sabahtan beri agrım var
Tamam o zaman bekleyin arkadaşların dediği gibi ılık duş alın, Yürüyün, sancı 5 dakikada bir çok şiddetli vurunca nefes kesilecek gibi hah o zaman gidin işte.Gittim tabiki ama bisey yok dedi
Doğum başlamış ozaman. Ilık duş alın. Dinlenin hafif tempo yürüyün. Iyice sıklaşinca gidin.
Aynen. Ama etrafımda bazı ilk bebeğini doğuranlar var pırt diye doğuruyo ne yiyo ne içiyorlar bilmiyorumBende iki kız da belden çektim :)) doğursa anlardı ama ya. Ilk doğum daha sancılı oluyor. Ikinci ve sonrası daha kolay.
TesekkurlerDoğum başlamış ozaman. Ilık duş alın. Dinlenin hafif tempo yürüyün. Iyice sıklaşinca gidin.
Yapı meselesi :)Aynen. Ama etrafımda bazı ilk bebeğini doğuranlar var pırt diye doğuruyo ne yiyo ne içiyorlar bilmiyorum
Keşke bizimde pirt diye çıksaAynen. Ama etrafımda bazı ilk bebeğini doğuranlar var pırt diye doğuruyo ne yiyo ne içiyorlar bilmiyorum
Hemen gidip alıyorum:))Hastanede geçirmek daha steril ve sağlıklı olur neden istemiyorsun ki?
Ama şuna belli bişey yok, sancı şiddetin gittikçe arttığını hissedersen git. Ilık duşu almayı unutma canım.
Bende eşime diyorumki hayır getirme belki doğurmuyorum:)))Çantan hazır mı taze anne herşeyini arabaya indirsin eşin o anın telaşına bırakmayın
Çıkar çıkar. Hafif hafif yürüyün açılma hızlanır.. birde uyuyun bence. Benim doğumda geceden başlamıştı sabaha kadar bekledim uykusuz kalmıştım. Doğuma girmeden önce odada uyuya kalmıştım. Uyku onemliKeşke bizimde pirt diye çıksa
Şöyle düşün 9 aylık merak sıkıntı hepsi bitecek. O hastaneden öyle yada böyle hafiflemiş mis kokulu bi melekle döneceksin ve bitecek inşallah:)Keşke bizimde pirt diye çıksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?