Acil Yardım Kızlar :(

caglamtncglr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
62
7
86
Çanakkale
Kızlar ben yeni üye oldum merhaba deme fırsatı bulmadan direkt sizlerden yardım istiyorum :( Erkek arkadaşımla 2.5 senelik bir birlikteliğimiz oldu ve son birkaç aydır çalkantıdaydı yani beklenen son oldu sanırım ayrılmak istediğini beni artık sevmediğini yorulduğunu onu mutsuz ettiğimi söyleyerek ayrıldı benden :( Ama onu o kadar çok seviyorum ki 1 aydır toparlanamadım ve nasıl toparlanacağımı hiç bilmiyorum ilk aşkım ilk sevdiğim adamdan nasıl kopacağımı bilmiyorum üniversitede aynı sınıftayız. Haftaya sınav için okuluma gideceğim ve onu göreceğim sizden onunla son kez geçireceğim bir günüm olduğunu söylesem bana dönsün en azından sevdiğini söylesin istiyorum ne yapmayalım bir kez olsun tekrar beni sevdiğini duymak için bir şey yapamaz mıyım ? :( lüften onursuz olduğumu düşünmeyin..

eğer ona karşı olan duyguları şu sıralar tekrar belli eder,ona açılır,yeniden deneyelim dersen daha da çok uzaklaşacaktır.. bir müddet zaman ver.. o seninle selamlaşmadığı,konuşmadığı sürece sene konuşma... mümkün olduğunca ona bakma,göz göz gelmemeye çalış...ve onun olduğu ortamlarda asık suratlı değil, güler yüzlü ol..unutma önmli olan zaman-zaman-zaman...oda seninle aynı duygu yoğunluğu yaşıyorsa zaten dönecektir...

Son düzenleme:
Kızlar ben yeni üye oldum merhaba deme fırsatı bulmadan direkt sizlerden yardım istiyorum :( Erkek arkadaşımla 2.5 senelik bir birlikteliğimiz oldu ve son birkaç aydır çalkantıdaydı yani beklenen son oldu sanırım ayrılmak istediğini beni artık sevmediğini yorulduğunu onu mutsuz ettiğimi söyleyerek ayrıldı benden :( Ama onu o kadar çok seviyorum ki 1 aydır toparlanamadım ve nasıl toparlanacağımı hiç bilmiyorum ilk aşkım ilk sevdiğim adamdan nasıl kopacağımı bilmiyorum üniversitede aynı sınıftayız. Haftaya sınav için okuluma gideceğim ve onu göreceğim sizden onunla son kez geçireceğim bir günüm olduğunu söylesem bana dönsün en azından sevdiğini söylesin istiyorum ne yapmayalım bir kez olsun tekrar beni sevdiğini duymak için bir şey yapamaz mıyım ? :( lüften onursuz olduğumu düşünmeyin..

Aranizda neler oldu bilmiyorum ama bana biraz bahane gibi geldi soyledikleri
Seven insan birakmaz bence
Sen onu unutmaya bak
Pisman olursa bir kac zaman sonra doner zaten
O zaman da tekmeyi bas gitsin
Bu sekilde kendine eziyet etmeyi birak sen degerlisin

Simdi sen ne anlarsin ki falan deme
Deli gibi sevdigim insan gecen hafta sinavimin oldugu gece ayrildi benden
Gercekten coook seviyordum
Bana hic ayrilmicaz falan derdi bir suru sey soyleyip inandirdi beni
Sonra hic beklemedigim bir anda yok oluverdi
Hala seviyorum diyor ama inanmiyorum bahane bunlar
Ben sevmiyor muydum seviyordum ama geri donse affetmem bir daha
Sen de oyle yap unut onu ve hayatina bak
Gercekten zor degil
Ben bir haftada toparlandiysam o kadar seviyor halimle sen de yapabilirsin
Sadece uzun sure birlikte olmussunuz onun aliskanligini ustunden atman icin zaman ihtiyacin var :)

Her şeyim oldu benim.. alışkanlık belki ama bugün dayanamadım aradım 1 ay sonra sesini duydum kalbim yerinden çıkacak gibiydi ama onun bana söylediği herşeyin suçlusu sensin ve beni unut devam et hayatına oldu :( Umudum vardı belki o da özlemiştir dedim ama tam tersi bir uçurum girmiş aramıza onu anladım bir kez yıkıldım..

Her şeyim oldu benim.. alışkanlık belki ama bugün dayanamadım aradım 1 ay sonra sesini duydum kalbim yerinden çıkacak gibiydi ama onun bana söylediği herşeyin suçlusu sensin ve beni unut devam et hayatına oldu :( Umudum vardı belki o da özlemiştir dedim ama tam tersi bir uçurum girmiş aramıza onu anladım bir kez yıkıldım..

Eger inaniorsan bol bol dua etmelisin
Geri donsun diye degil
Allahim onu aklimdan ve kalbimden cikart hayirlisi neyse o olsun benim icin de
Bir zaman sonra sen de sogursun zaten
Ama o zamana kadar sabirli ol isyan etme

Sevgilim beni terkettiginde neredeyse kalp krizi geciyordum hastanelik oluyordum yani
Bak su an bana
Mutluyum
Her sey geciyor

Simdi sana bunlari diyebiliyorsa sogumaya simdiden baslayabilirsin

Eger inaniorsan bol bol dua etmelisin
Geri donsun diye degil
Allahim onu aklimdan ve kalbimden cikart hayirlisi neyse o olsun benim icin de
Bir zaman sonra sen de sogursun zaten
Ama o zamana kadar sabirli ol isyan etme

Sevgilim beni terkettiginde neredeyse kalp krizi geciyordum hastanelik oluyordum yani
Bak su an bana
Mutluyum
Her sey geciyor

Simdi sana bunlari diyebiliyorsa sogumaya simdiden baslayabilirsin

Sanırım haklısın o da dedi zaten unut demiyorum sadece düşünme ama büyük bir hayal kırıklığı olduğu kurulan hayaller yaşanılan şeyler o şehir her yerinde o varken bu kadar acıyacakken canım başka çarem yok sanırım :( devam edemiyorsam bile ediyormuşum gibi yapmam gerekiyor :( psikologa gitmeli miyim sence: ?

Sanırım haklısın o da dedi zaten unut demiyorum sadece düşünme ama büyük bir hayal kırıklığı olduğu kurulan hayaller yaşanılan şeyler o şehir her yerinde o varken bu kadar acıyacakken canım başka çarem yok sanırım :( devam edemiyorsam bile ediyormuşum gibi yapmam gerekiyor :( psikologa gitmeli miyim sence: ?

Benim hayat felsefem ne biliyor musun ? (Son gunlerde biraz taviz vermis olsam da:1:)
Beni sevmeyen ve bana deger vermeyen insani ben de sevmem
Beni sevmedigini farkettigim an sogurum ondan
Sen de boyle yap

Surekli goreceksin evet ama onu sevmeyi birakirsan daha kolay olacak
Simdi dusuncelerini biliyorum bi daha onun gibi birini nasil bulurum boyle bi iliskiyi nasil yasayacagim tekrar
Onunla suraya gitmistik bana sunu soylemisti falan
Kafani dagitacak seyler bul onu dusunmemeye calis
Istersen psikologa gidebilirsin tabi
Ama bir cok insan gitmeden de yapabiliyor
Guclu oldugunu kendine kanitla

Bir sonraki iliskin de hayirli olsun diye dua et :)

Benim arkadasim 3 yillik sevgilisinde ayrildi surekli kavga ediyorlardi kiz anladi o cocukla bir gelecegi olmadigini
Hala birbirlerini seviyorlar su an
Kiz cok aci icinde o cocuk icin kac kez ayilip bayildi
Ama kendini de dusunuyor artik
Simdi surekli disarda alisveriste arkadaslariyla birlikte kafasini dagitiyor
Seviyorum ama olmaz elbet bir gun unutucaz dedi
Idolum kendisi :1:

Son düzenleme:
Dediklerin o kadar mantıklı ki sadece bir tanesi bile uygulayabilirsem kar sanırım benim için :( teşekkür ederim cevap verdiğin için acı verse de bu süreç 3 ay sonra o şehre biraz bile olsa güçlü gitmek zorundayım...

Dediklerin o kadar mantıklı ki sadece bir tanesi bile uygulayabilirsem kar sanırım benim için :( teşekkür ederim cevap verdiğin için acı verse de bu süreç 3 ay sonra o şehre biraz bile olsa güçlü gitmek zorundayım...

Yapicaksin inaniyorum ben sana
Allah bizi dogru durust yalan soylemeyen ve gercekten sevenlerle tanistirsin
Bugun de kandil gecesi sanirim
Dualarimiz kabul olunur insallah
Gece uyuma ve degerlendir bence :)
1 yillik kaderimiz yaziliyormus
Yani bu sene ne olacak bitecek hepsi bu gece belli olucak:)

Çok dua edeceğim bu gece hakkımda ve herkesin hakkında hayırlısı neyse onu versin diye Allah umarım kabul olur dualarımız da birazcık da olsa söner içimdeki ateş. :)

Back
X