ACİL YARDIM !!! Kolay doğum Çiçeği

bende yapıcam kendim için..
önce çiçeği suya koyuyoruz sonra çiçek açıyor ve suyunu içiyoruz.. çiçek açtıkca rahimde açılıyormuş
doğum bittikden sonra da çiçeği sudan çıkarıyoruz .. çiçek eski haline qeri dönüyor
yani kapanıyor. rahimde onunla beraber kapanıyor
ben böyle biliyorum arkadaşlar
ama duasını hiç duymadım..

ben de içeyim bari :) herkese sağlıklı kolay doğumlar kaydirigubbakcemile2

canım naptın hamile olan arkadağına götürdün mü çiçeği , doğumu nasıl oldu ?

bende sancım başlayınca kaynatıp okuyarak suyu içmiştim ama faydası oldumu bilmiyorum suni sancı vermediler ama baya acı çektim ilk doğum olduğundan faydası oldumu bilmiyorum belkide olmuştur

bende sancım başlayınca kaynatıp okuyarak suyu içmiştim ama faydası oldumu bilmiyorum suni sancı vermediler ama baya acı çektim ilk doğum olduğundan faydası oldumu bilmiyorum belkide olmuştur

kaynatıp mıbilmiyorumkismile
ben normal kavonoza su dolduruo içinede çiçeği koymayı düşünüyorum
çünkü sapı bayağı uzun
zaten suya konulunca hemen açıyormuşbilmiyorumkismile

ama kaynatıldığını falan ilk defa senden duyuyorum ben bilmiyorumkismile

ben de normal suya konulduğunu biliyorum , kaynatıldığını duymamıştım

dediğin gibi canım zaten normal suya koyunca çiçek açılıyormuş

bilmiyorumki bana veren kişi kaynat demişti ne biliyim bede kaynatıp içtim benimkinin uzun sapı yoktu ilk doğumda nasıl anlaşılacakki faydası olup olmadığı

bende sali günü büyük bir ihtimal suni sanci verip dogum yapacagim...
allah hepimizin yardimcisi olsun:)
mekke cicegini ilk defa duyuyorum...
nette bakdim adi almancada "Hibiskus", acildimi kirmizi degil mi? eger dogru cicegi gördüysem:)
ah keske bendede bir tane olsada bende uygulasam, cok korkuyorum

zilanur Allah yardımcın olsun bir nefeste doğurursun inş. hayırlısıylaa
dua et sende bizee bizimm doğumlarımızda kolay olsunn dualarımm seninle canımm

ben çiçeği kullanma fırsatım hiç olmadı
şuanda normal ağaç yani odun qibi bişey renqide öyle..
kırmızı falan değil yani ama açılınca renk değiştirirmi bilmiorum
isterseniz bi ara çiçeğin resmini çekip buraya ekleye bilirim boshayallersmile
Bu arada allah kurtarsın canım inşallah kolay ve sağlıklı bir normal doğum yaparsın
sancı çekerken aklına qelmeyiz belki ama doğumdan sonra bile olsa aklına qelirsem
banada dua et olur mu çok korkuyorum doğumden bilmiyorumkismile
normal doğum yapmak istiyorum ama bakalım hayırlısı inşallah
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bir nefeste kurtulmak nasip olsn inşallah:Saruboceq:

bilmiyorumki bana veren kişi kaynat demişti ne biliyim bede kaynatıp içtim benimkinin uzun sapı yoktu ilk doğumda nasıl anlaşılacakki faydası olup olmadığı

Tamamen inanç meselesi canım
ben tam olarak itimat edicem inşaallah çiçeğin vesilesiyle allah yardım eder
hemencik rahimim açılır da bir iki ıkınmayla doğururum yaabilmiyorumkismile

Çiçeği buldurdum arkadaşlar bende,Ümreye giden bi ablam getirdi saolsun ama kullanan arkadaşlar daha detaylı bi bilgi verirse sevinirim,mesela, sancıların başlayınca mı yoksa suyun gelince mi çiçeği suya koyucaz ,sonra suyunu içecek miyiz yada ne bileyim sudan ne zaman çıkartacağız? Gerçi benim için daha erken ben 24 haftalık hamileyim henüz,normal doğum olur inşallah..Ama yine de bilgi almak istiyorum..Şimdiden teşekkürler arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…