çiçekçilerde bulabilir miyiz..mekkede mi var sadece..
Mekkede Medinede hangi isimle satılıyor bu çiçek arkadaşlar?
bende ilk defa duydum ilginç birşeymiş
yarın bende doğuma gidiyorum suni sancı verilecek banada dua edin kızlar banada :Saruboceq:
Annanem carsamba günü umre ziyaretine gidiyor. Söyleyimde alsin bari ama kadincagiz orda nasil derdini anlatacak kolay dogurtan çicek diye bilmiyorumkismile
Birde nasil yapicaz, nezaman yapicaz bunu ¿¿¿ Iyi bilen biri anlatabilir mi lütfennn
Annanem carsamba günü umre ziyaretine gidiyor. Söyleyimde alsin bari ama kadincagiz orda nasil derdini anlatacak kolay dogurtan çicek diye bilmiyorumkismile
Birde nasil yapicaz, nezaman yapicaz bunu ¿¿¿ Iyi bilen biri anlatabilir mi lütfennn
bu arada anneannenin umresini ALLAH kabul etsin bizede RABBİM hacılığı nasip eder inşallah (amin)
Amiinn canim, Allah tüm isteyenlere nasip etsin insallah. Saol açiklaman içinde. Sayende çok sey ögreniyorum :lepi:
o çiçeğin suyunu ablamda içmişti doğuma yakın zamanda doğomunun cok kolay olduğunu söyledi normal doğum yaptı bence iç
o çiçeğin suyunu ablamda içmişti doğuma yakın zamanda doğomunun cok kolay olduğunu söyledi normal doğum yaptı bence iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?