Acil yardım lütfen avukat var mı aranızda ne yapmalıyım?

MeltemMelo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
772
136
103
35
Eşimle boşanma aşamasındayız baya sorunlu biri geçici velayet bende bebeğim hastalandı orta kulak iltihabı yarın değil de 3 gün sonra göstereyim dedim rapor da aldım kabul etmiyor . Bebeğimde bana alıştı huysuz bensiz ağlıyor kulağı ağrıyor ateşi cıkıyor bh şekilde bırakmak istemiyorum kabul etmiyor ne yapacağım ben lütfen yardım edin

Avukat değilim ama aklıma takıldı görüşme nasıl yapılıyor yani baba da mı kalıyor sizde yanında oluyır musunuz?

Benim yanında olmam izin verilmiyor baba tatafından baba 7 saat alıyor her ayın 2 günü

Avukat degilim ama verme icra yoluna gidince yada herhangi bir dava söz konusunda raporlarınızı sunarsınız attıgınız hastalık mesajlarını saklayın.

Çok anlayışsız bir adammış
Silahla eşini ve eşinin ailesini korkutan bir adam bu adam.

Kadın da eve gitmeye korktuğu için doktordan yatış isteyen bir arkadas...

Hatta bir akşam evine gitmeye korktuğu icin arabada yatmıştı.

Bu konu sahibinin adını görünce hem çok üzülüyorum. Hem çok öfkeleniyorum.

Bin kere boşanma aşamasına geliyor. Ama katiyen boşanmıyor.

Evden çıkarmasaniz göstermeseniz sizi zor durumda bırakır mı? Hani eve zorla girmeye falan kalkar mı? Haftasonu zaten icra yoluyla alması da mümkün değil. Ya güzelce konuşun sizin yanınıza gelsin ya da siz bebekle birlikte gidin yanında durun. Eğer bunlari da kabul etmezse baska bir gün göstermek istediğinizi tekrar söyleyin. Ha bunu da kabul etmezse bebeği alın onun gelemeyeceği bir yere gidin.

[/QUOT] evet bunları yaşadım boşanma davası coktan acıldı mahkeme kasım ayına duruşma verdi ve boşanmak için her yolu deniyorum konumuz cocuk ve sizin anlattığınız gibi ruh hastası ve cocugumu yarın vermek zorundayım ve bebeğim hastalandı:(

Bu arada hakaret küfür vs etmeden güzelce bir mesaj yazabilirsiniz hani hasta olduğunu birkaç gün sonra gelse daha iyi olacağını. Sonra yargılama aşamasında bana çocuğumu göstermiyor falan demeye kalkamaz böylece.

Çok üzüldüm :( M MeltemMelo Allah yardımcınız olsun, çok çok kötü.. Allah korusun, neler duyuyoruz, neler okuyoruz her gün. İnşallah bebeğinizle birlikte bir an önce kurtulursunuz bu caniden.

Okuduğum kadarıyla vukuatlı bir eşiniz var. Durumu gidip emniyette polislere anlatıp, gerekirse eşinizi onların arayıp arabuluculuk yapmasını isteseniz? En azından duruma şahitlik etmiş, ya da size şiddetin önünü kesmiş olurlar.

Eşinizi en iyi siz bilirsiniz, dediğim onu daha da celallendirecek gibiyse hatrısayılır bir tanıdık araya koyun.

Polise gidip durumu anlatın. Ya da sizi bulamayacağı bir akrabanizin evine gidin 1 günlüğüne. Allahin manyağı silahla sizi korkutabilir yine. Ne yapacağı belli değil.

Ya cok üzüldüm cocuk nasil dayansın bu saçmalığa, polis arabulucu olsa

İnanın polisler karışmak istemiyor hiçbir şeye .kafayı yemek üzereyim bebeğim hasta adam inat derdinde .

İnanın polisler karışmak istemiyor hiçbir şeye .kafayı yemek üzereyim bebeğim hasta adam inat derdinde .
Ya olmaz belki bilmiyorum çocuğu bikac gun hastanede yatirabilir misniz, müsade altında gibi cok mu ütopik bisey ya keşke doktolar yardim etse Cocuk perişan olur hasta hasta

Geçici velayette ayın hangi günleri göreceği açıkça belirtiliyor mu yoksa sadece ‘Ayda 2 gün” ibaresi mi var?

Geldiğinde başka bir yerde olun .
İnsafsız vicdansız korkuluk baba.
Hasta çocuk beeeeee.

Butun bunları yapan adam bebegıne yapamaz mı, niye yapmasın. Ben boyle adamlara cocuk filan vermem. Burada bir suru kadın esıyle bosanıp sıddet ten oturu, cocuklarıda o adama bırakıyor. Onceden yazarlardı sımdı bir koseye sınmıs akıl veriyorlar millete

Back
X