Acil yardım lütfen destek olun

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
Herkese iyi bayramlar. -Arkadaşlar bundan 10 sene önce biriyle netten tanışmıştım şuanda 27 yaşındayım o zamanlar 17 yaşındaydım. Öylesine muhabbet falan derken bana aşık olduğunu falan söyledi kendisi Danimarka'da yaşıyordu Türk bu arada. Oranında vatandaşı ayrıca. bendende büyük sanırım 10 yaş falan. Ailesinin yanına Türkiye'ye geldiğinde Benide görmek istediğini söyledi bende sakınca görmedim buluşmuştuk o zamanlar bana bir sürü çikolatalardan getirmişti hediye olarak. Sinemaya falan gittik. Neyse bu bana baya takık oldu benden fotoğraflar falan istiyordu yıllarca peşimi bırakmadı ben istemiyorum dememe rağmen hatta bundan önceki konularımdada var beni buldu geçen aylarda googleda ismimi aratınca çalıştığım kurumdaki dahili numaramdan beni aradı sesimi dinleyip kapadı Twitter'dan elinde dekolteli resimlerimle beni tehdit etti seni yaşadığın şehirde rezil ederim diye üstelik çıplak resimler var omlarında ben olduğunu iddia ediyor benden müstehcen resimler karşılığında istiyor bunları. Sürekli Twitter'da mesaj atıp duruyor mesajların hepsini saklıyorum hatta yalan söyledim evleniyorum beni rahatsız etme diye. Arkadaşlar size sorum şu bu adamın bana yedirdiğini çikolatalardan sonra benim ilişki konusunda hiç yüzüm gülmedi bana birşeyler yaptığını hissediyorum hatta yakın zamandaki konuşmada ben evleneceğim dediğimde göreceksin bak evlilikler biter çekilmez hale gelecek falan dedi imalı imalı ben bu insanın bana birşeyler yaptığını düşünüyorum çünkü evlilik yolunda hiçbir işim rast gitmedi ve gitmiyor hep sıkıntılar yaşadım herkesin beğendiği biriyim tüm arkadaşlarım evlendi ama ben bir türlü yoluna kıyamadım işlerimi lütfen bana yardım edin bazıları bana şikayet et savcılığa falan demişti ama çok aşırı rahatsızlık verdiği anda edeceğim neler yapabilirim lütfen yardım edin

Son düzenleme:
Büyü olduğunu zannetmiyorum ama içinde şüphe varsa bit hocaya git. En yakın cami hocasına danışabilirsin :))

Diğer konuyla ilgili de, kesinlikle şikâyet etmelisin.

Sana çok basit bir şey söyleyeyim. O korktuğun şey yok, sen var olduğunu düşünüyorsan herşeyi ona yorarsın. Benim de 27 yaşına kadar ilişkilerim oldu, evlenmedim. 27 yaşında eşimle çıkmaya başlayıp evlendim. O zamana kadar da kimsenin çikolatasından yemediğim için bir şeyden şüphelenmedim :-)

Normal bir yapışıp kalma konusu gibi ilerlerken, tam şikayet et yazacaktım ki sıra çikolatadaki büyüye gelince ben şok!

Yapmayın yahu. Çikolata olsa olsa mutluluk hormonu salgılar. Kısmet kapadığı nerde görülmüş. Adam taa danimarkadan büyülü çikolata mı getirmeye uğraşacak.

Normal bir yapışıp kalma konusu gibi ilerlerken, tam şikayet et yazacaktım ki sıra çikolatadaki büyüye gelince ben şok!

Yapmayın yahu. Çikolata olsa olsa mutluluk hormonu salgılar. Kısmet kapadığı nerde görülmüş. Adam taa danimarkadan büyülü çikolata mı getirmeye uğraşacak.
Adamı size tarif Etsemde anlayamazsınız taa Danimarka'dan beni taciz edebiliyor çekinmeden tehdit ediyor herşeyi yapabilecek iğrenç bir yaratık

Adamı size tarif Etsemde anlayamazsınız taa Danimarka'dan beni taciz edebiliyor çekinmeden tehdit ediyor herşeyi yapabilecek iğrenç bir yaratık
Çünkü ben kıt beyinliyim anlamam haklısın!
Gidip taa danimarkadan gelen adamla buluşup dekolte resimler göndermesen taa danimarkadan tehdit edemezdi mesela.

İnsan gibi yorum yapıyorum, yaranamıyorum arkadaş

Onun yüzünden isim ve soymimle hiçbir sosyal hesap açamıyorum ileride ciddi birşey olduğundada karşıma çıkar diye korkuyorum
Bir süre açmayın, sosyal medyasız da idare edersiniz. Sonra evlenince yeni soyadınız ve belirsiz profil resimleriniz ile açarsınız.

İlk defa duyduğunuzla kalın o zaman yarın birgün kocanıza çocuğunuza yapılır yana yakıla çaresini ararsanız o zaman görürüm sizi

27 yaşında işli güçlü koskoca kadınsınız ne büyüsü saçma sapan şeylere inanıyorsunuz

Adam başınıza kendir olmuş işyerini bile arıyor manyak mı ne belli değil. Bu konuya kafa yorun derim boşverin çikolatayı falan

Gerçekten garip bir kafa
Tanımadığın etmediğin hırlı mı hırsız mı belli değil adama dekolte foto at
O adam 5 000 km öteden şantaj yapsın
Sonra çikolatada büyü var mı yok mu kafa yor
?!!?????!!!?
Yorum yok

Çünkü ben kıt beyinliyim anlamam haklısın!
Gidip taa danimarkadan gelen adamla buluşup dekolte resimler göndermesen taa danimarkadan tehdit edemezdi mesela.

İnsan gibi yorum yapıyorum, yaranamıyorum arkadaş
Ben size onu durumun vahimiyetini anlamanız için yazdım size kıtsınız demek aklımın ucundan bile geçmemişti ama anlaşılan beyninize oksijen az gidiyor en ufak bir yanlış anlamada insana hatalarını patır patır yüzüne vurmak kalitesiz kadınların işidir

İlk defa duyduğunuzla kalın o zaman yarın birgün kocanıza çocuğunuza yapılır yana yakıla çaresini ararsanız o zaman görürüm sizi

Ben size onu durumun vahimiyetini anlamanız için yazdım size kıtsınız demek aklımın ucundan bile geçmemişti ama anlaşılan beyninize oksijen az gidiyor en ufak bir yanlış anlamada insana hatalarını patır patır yüzüne vurmak kalitesiz kadınların işidir

e sizinde pek aşağı kalır yanınız yok.. maşallah beddualar hakaretler..
o adama karşı kullanın bu uslübunuzu bence size akıl verenlere değil..

Back
X