- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
Herkese iyi bayramlar. -Arkadaşlar bundan 10 sene önce biriyle netten tanışmıştım şuanda 27 yaşındayım o zamanlar 17 yaşındaydım. Öylesine muhabbet falan derken bana aşık olduğunu falan söyledi kendisi Danimarka'da yaşıyordu Türk bu arada. Oranında vatandaşı ayrıca. bendende büyük sanırım 10 yaş falan. Ailesinin yanına Türkiye'ye geldiğinde Benide görmek istediğini söyledi bende sakınca görmedim buluşmuştuk o zamanlar bana bir sürü çikolatalardan getirmişti hediye olarak. Sinemaya falan gittik. Neyse bu bana baya takık oldu benden fotoğraflar falan istiyordu yıllarca peşimi bırakmadı ben istemiyorum dememe rağmen hatta bundan önceki konularımdada var beni buldu geçen aylarda googleda ismimi aratınca çalıştığım kurumdaki dahili numaramdan beni aradı sesimi dinleyip kapadı Twitter'dan elinde dekolteli resimlerimle beni tehdit etti seni yaşadığın şehirde rezil ederim diye üstelik çıplak resimler var omlarında ben olduğunu iddia ediyor benden müstehcen resimler karşılığında istiyor bunları. Sürekli Twitter'da mesaj atıp duruyor mesajların hepsini saklıyorum hatta yalan söyledim evleniyorum beni rahatsız etme diye. Arkadaşlar size sorum şu bu adamın bana yedirdiğini çikolatalardan sonra benim ilişki konusunda hiç yüzüm gülmedi bana birşeyler yaptığını hissediyorum hatta yakın zamandaki konuşmada ben evleneceğim dediğimde göreceksin bak evlilikler biter çekilmez hale gelecek falan dedi imalı imalı ben bu insanın bana birşeyler yaptığını düşünüyorum çünkü evlilik yolunda hiçbir işim rast gitmedi ve gitmiyor hep sıkıntılar yaşadım herkesin beğendiği biriyim tüm arkadaşlarım evlendi ama ben bir türlü yoluna kıyamadım işlerimi lütfen bana yardım edin bazıları bana şikayet et savcılığa falan demişti ama çok aşırı rahatsızlık verdiği anda edeceğim neler yapabilirim lütfen yardım edin
Son düzenleme: