Tüp Bebek Merkezleri Acil yardım lütfen..Dr.İsmail Çepni

ben uzun zamandır mesajlarınızı okuyorum.çok bilgi sahibi oldum.ben cerrahpaşada 2 defa aşılama oldum.ilk ismail çepniyle görüştük.işinde uzman olduğunu duydum.ssk dan faydalanabilmek için aşılama yaptırdık.şimdi tüp bebek servisisne geçtik martın 9 unda tekrar gideceğim adetin 21.günü gel dediler.endokrin servisi çok güzel çalışıyor.hemşiresi ve doktorları çok çok iyi tavsiye ederim

ahh benim msjlarımımı okuyorsunuz..aslında ben pek yazmıyorum bende sürekli okuyanlardanım:))
bende araştırmak kafası altüst olmuş bir durumdayım.ismail beyi bende duydum cerrahpaşada bir dr önerdi.devlet prosedürü çok uzun galiba ben o kadar beklemek istemiyorum aslında
özelden msn atıyorum

Dr.İsmail Çepnide tüp bebek yaptıran varmı...lütfen yardım edin..kafam artık çok karıştı..

Arkadaslar merhaba. Mesajinizin üstünden cok uzun zaman gecmis fakat yine de sormam gerekiyo. Ismail cepni ile tüp bebek tedavisi oldunuz mu acaba? Tavsiye eder misiniz? Cevaplariniza cok ihtiyacim var, tesekkurler

Arkadaslar merhaba. Mesajinizin üstünden cok uzun zaman gecmis fakat yine de sormam gerekiyo. Ismail cepni ile tüp bebek tedavisi oldunuz mu acaba? Tavsiye eder misiniz? Cevaplariniza cok ihtiyacim var, tesekkurler
Uzun zaman olmus ama ben aralık ayında ismail cepni ile tup bebek tedavisi oldum ve sonuç duble negatif bence tup bebek merkezleri daha iyi laboratuarlarını iyi arastir ın beni gibi ilk denemede hemen ilk
Bulduğunuz yere attlamayın

memnun kalmadın yani...anladım canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…