- Konu Sahibi asigimkralime
-
yani kızlar kendimi çok değersiz hissetmeye başladım 13 kişi okumuş mesajı fakat bir cevap bile yazan yok mafoldumben
bence bolca su iç....kilonu 0.30 ile çarp içmen gerekn su miktarını bulabilirsin...birde yaşın çok küçük gözaltların ne kadar kötü görünsede (sanmıyorum bu yaşta çok kötü olabileceğini) çok fazla makyaj yapmamaya çalış en azından göz çevreni koru ....kısır döngü bence sen kötüyü kapamaya çalışacaksın kapattığın içinde göz çevren dahada kötüleşecek(havasızlık,cildinin nefessiz kalması gibi sebebplerle)....iyi ol :))
selam canım kilom 48.
48*0.30=14,40 lt içmem gerekiyormuş.Bunu öğrenmem iyi oldu.Zaten 1,5lt içiyordum.Ama tabi bu aralar bununda altında içiyorum
Sakın günde 14,40 lt su içeyim demedeli kız su zehirlenmesi olursun vallahi. Bu arada hemoroid kremi tavsiye edebilirim gözaltı şişliklerine ama dikkatli kullanmak şartı ile. Benim teyzem kullanıyor. 2 günde bir mercimek tanesi kadar ve gözüne kaçırmayacak şekilde dikkatli sürmen lazım. Şişliklere çok iyi geliyor. Birde çok uzun zaman kullanmamalısın.
Sakın hemoroit kremi kullanmayın Ablam kullandı Göz altları nenemim göz altına benzedi.
Benim tavsiyem günde 2 LT su ve birtane göz altı kremi var ben çok memnunum
Saygılar,
Resmen kısır döngü...önce makyaj malzemeleriyle bi güzel bozuyoruz cildimizi.sonra da düzeltmek için kremlere başvuruyoruz....nedense kazanan taraf hep kozmetik sektörü!! hep aynı taraf köşeyi dönüyo
Ameliyat olcam.dr istiyorum fatih Dağdelen e olcam galiba. Akın baran düşündüm ama ulaşılmaz tel cvp yok
selma kızlar ben 24 yaşındayım .Gülünce 4-5 aydır göz altı çevremde torbalanma oluştuğunu farkettim. fotoğraf çekilmeyi çok sevdiğim için her ay nerdeyse 10-15 adet fotoğrafım vardım.Ve eski fotoğraflarıma baktım 4-5 ay öncesine böyle birşey yok.son zamanlar hep gülünce göz altımda torbalanma olduğunu farkettim.Bunu nasıl geçirebilrim.Hangi kremi kullnıyorsunuz faydasını gördümüz mü* birde ben bilgisayar başında çalışıyorum onun etksisi olurmu.Göz altıma göz kalemi sürüyorum Flormar marka o yapmış olabiliri mi? lütfen yardım edin psikojim çok bozuldu.senağlama şimdiden herkese teşekkür ederim a.s.
Peki bu gülünce cıkan seyler ne oluyor ?sadece gülünce çkıyorsa torba değil ki onlar, Mimiksiz duruyorsan ve dışarı doğru şiş duruyorsa torba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?