Acil yardım lütfen,hamile miyim?

merve86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
9
0
36
İstanbul
anlatmaya bile çekiniyorum ama okdar çaresiz durumdayımki bunu siz büyüklerime sormak zorundayım. ben 23 yaşında üniv.öğrencisi bir kızım. geçenlerde erkek arkadasımla sadece sürtünme yoluyla bişeyler yaşadık. fakat daha sonra baktığımızda erkek arkadasımdan zevk suyu denen sıvının geldiğini gördük. bundan dolayı hamile kalırmıyım çok merak ediyorum ve içim içim yiyor. nasıl olduda bu kadar cahilce bir hareket yaptım üstümüzde bişeyler yokken yaptık bilmiyorum gençliğimizn kurbanı olduk. acaba o zevk suyu denen sevıdan dolayı hamile kalırmıyım? kesinlikle boşalma olmadı ama o sıvıdan dolayı ihtimalden dolayı erkek arkadasımla beraber çok endişe içerisindeyiz. ne olur bir yorumda bulunun çok fenayız. birde adet olmama 6 gün vardı bu olay olduğunda.

kalmazsın merak etme yaaaaaaaaaa

ınsanlar ne kadar ugrasıyor bebek olsun dıye keske bu kadar kolay olsaydı

dıkkatlı ol bır dahakıne

binde bir ihtimal canım
olmaz ama merak etme
okadar kolay değil hakketen

hem sen üni öğrencisisin akıl vermek bana düşmez canım bi dahakine kendini koru gerçekten
istemediğin bi gebelik hayatına mal olmasın
yazık olmasın size oldumu içini ferah tut şimdi

olmaz diye birsey yok zevk suyundada sperm olabiliyor bazen ama düşük ihtimal birde sürtünme yoluyla ooo çok zor ihtimal bak yapmıssın madem ve pişman olsanda yapacaksında bari önlem al dikkat et ok

yuh yani nasıl böyle şeyler düşünüyorsunuz anlamıyorum.millet burda hamile kalabilmek için kendini paralıyo sizde zevk suyuyla hamile kalınırmı diyosunuz bide üniversite öğrencisisiniz.bide dahada garibi zevk sıvısı dediğiniz şey sadece üstten olmuş içeri bile girmemiş.o sıvının içinde sperm olma ihtimali bu kadar düşükken nasıl düşündünüz böyle bişeyi anlamadım.
hamile falan kalmazsın hiç merak etme.

ihtimal vardır elbet ama ben de hamile olduğunuzu düşünmüyorum
ama yine de emin olmak isterseniz adetiniz geciktiğinde test yaptırırsınız
bi de tam olark ilişki yaşamasanız dahi bence korunun..bu stresi yaşamayın

çok teşk ederim hepinize ama şöle bir durum var internette neler okudum bir bilseniz bu şekilde varmış hamile kalan şaştım kaldım. normalde asla böyle bir şey yapmazdık ama nasıl olduda oldu işte birdaha asla yapmam çok büyükl ders oldu. öyle bir durumda ne yaparız bilmiyorum ikimizde mahvoluruz. adetimin olmasına 6 gün kala oldu birde biyertde okudum adet olmadan bi önceki hafta yumurtlama oluyormuş o yüzden hamile kalınabilirmiş. off hala çok tereddüt içerisindeyiz umarım hayatım kararmaz

şöyle düşünün geri çekilme yöntemi ile ilişki yaşayan insanlar var
sonuçta o zevk sıvısı o zaman içe kadar gidiyor ve bu insanlar bile hamilelik endişesi yaşamıyorlar aksine bunu bi korunma yöntemi olarak görüyorlar
spermler dış ortamda yaşayamıyorlar zaten..yani sizin direkt vajinanızın içine denk gelmiş ise belki ilerleyerek hamilelik riski oluşturabilirler ama dışarıdan sürtünme ile herhangi birşey olacağını sanmıyorum
yine de siz kan testi yaptırırsınız adetininz geçiktiğinde içiniz rahat olur

evet zevk suyundan hamıle kalınır..
ama zaten sürtünmüş sadece..
ıçerde degılmiş..
dıkkat et ..

kan testini yaptırın diyorsunuz yani emin olmak için öylemi risk var öylemi :((((((((((((((((( çok kötü oldum ya
eger ıçerde degılse hamıle kalmassın ..ama ıçerde olmussa..zevk suyu gelmısse olabılır..
ama cok zor bır ıhtımal..

sızınkı sadece surtunme olmus..boyle olunca mumkun degıl..

ben içinizin rahat etmesi açısından test yaptırın dedim
yoksa ben de arkadaşlar gibi hamilelik riski olduğunu düşünmüyorum anlattığınız gibiyse

anlattıklarım kesinlikle olduğu gibi .sadece sürtünme oldu aramızda içeri girme olmadı.kızlığım bozulmadı. ama işte bu konularda bilgisiz olduğum için ve nette okuduklarımdan sonra şüphe oluştu bende. bakireyken bile hamile kalanlar ,regl olcağı gün ilişkiye girip hamile kalanlar ve sadece zevk suyundan bile hamile kalanlar okdar varki içim içimi yedi. şimdi adetimin olmasını bekliyoırum. eğer bi gecikme olursa hemen test yaptırcam. sizin tüm sölediklerinize inanıp test içimi biraz rahatlatmışken birde 3 ay adet olmasına ragmen 4.ay hamile kaldığını okuduktan sonra forumdaki birinin tekrar mahvoldum. gerçekten ne yapacağımı bilemez durumdayım.

Son günlerde açılan 3. başlık bu ve hepsinde de konu ,olay aynı.Şüphe ediorum kesinlikle,üniversite öğrencisi birilerinin bu şekilde mantık dışı tahminlerle yorum yapmaları kusura bakmayın ama çok şüpheli.

Bu başlığa özel söylemiorum ama bu işi yapan kişinin hamilelik riskini de göze almış olması ya da bu riskten haberdar olması gerekmez mi?

Yine söylüorum başlıkların hepsi de aynı tarzda ve şüpheli.

evet haklısınız bu riski bilip bunları göze alıp bazı şeylri yapmak lazım. ve fakat bzen insan bi anlık gaflete yenik düşebiliyor sanırım buda genç oluşumuzdan kaynaklanıyor. umarım beni anlıyorsunuzdur. şüphe denen şeyin ne kadar büyük bir duygu olduğunu sanırım insanlar yaşamadn anlayamıyor

ayrıca şüpheli derken sölediklerimin yalan olmasınımı kastediyorsunuz anlamadım? anlattıklarımın hepsi gerçek ben burda yardım almak için paylaştım . ama hatamı yaptım anlamadım?

Üniversitede okuyan birisniz,hangi dönemde hamile kalınır ,nasıl olur bilmeniz lazım diye diyorum.Zaten belirtim bu başlık için demiyorum ama diğer başlıkları da okuduysanız aynı şeyler yazıor ve dalga geçer gibi yorumlar var,bazen gerçek olduğuna inanmak güç.
Zaten silindi yorumlar yüüznden onlar.
Kimsenin sorgusunu çekecek kişiler değiliz ,danışmak tabiki hakkınız ama bunu yaparken mantığınızı yitirmeyin,bunu sizin iyiliğiniz için bir abla görüşü olarak düşünün o şekilde söylüorum ,şu dert ettiğiniz şeyin ilerde çok saçma olduğunu görüp inanın güleceksiniz ,ben ne kadar basit sanmışım diye .
Cahilliği hepimiz yaptık,ben doktorken ilk aydan hamile klacağımı sandım , şimdi gülüorum o halime ,yani kendi deneyimlerimize göre yardımcı oluyoruz burda biz de mutlaka cahillik evresini geçirdik merak etmeyin.sizin durumunuz çok farklı hiç ihtimal yokken yok yere test işine girmişsiniz.çekilen strese yazık .

inanın bir abla olarak gördüğüm için sizi o yüzden bunları bukadar rahat paylaşabildim bu yüzden çok teşk ederim deneyimlerinizi paylaştığınız ve içimi rahatlattığınız için. eet üniversite öğrencisiyim ama maalesef cinsellik konusunda ülkemizdeki çoğu kişide olduğu gibi çok büyük bir bilgisizlik var. ben zaten ne yapılırsa ne olur az çok biliyorum ama benim kafamı karıştıran bu internette yazan çok gairp şeyler oldu. örneğin devamlı olarak regl olduğunda hamile değilsindir dendi ama bi bakıyorum okuyorum 4.ayına kadar regl olanlar var. hatta bu benim başımada bela olan zevk suyundan hamile kaldım diyen bile okadar çokki. kızlığım bozulmadan hamile kaldım diyenlermi yoksa idrar testinde çıkmadı kan testindede 3 ay sonra sonra hamile olduğum ortaya çıktı diyenlermi okdar çok şey okudumki neye kime inanacağımı şaşırdım. yoksa bende biliyorum sonuçta tam bir birleşme olmadığı sürece hamile kalmanın zor olduğunu ama işte içimizde oluşan ya olduysam şüphesi bir kere girdimi inanın çıkarmak okdar zorki. hele birde öğrenci iseniz ve hala aileniz size bakıyorsa inanın çok ama çok büyük bir sorumluluk. neyseki içimiz çok rahatlattınız şu anda sadece regl olmayı bekliyorum umuyorum ve dua ediyorumki gecikmez. gecikirse test yaptırcam ama gecikmezse hiç gerek bile duymayacam. o yazılan saçma sapan yazılarada inanmıycam. ilgiliz içinçok teşekkür ederim julia ve diğer yorum ypanlar. beni yalnız bırakmayın yinede. umarım evlendiğimdede burdan beraber yazışıpçocuk sahibi olmama yardımcı olursnuz

yok kardeşim olmaz inşaallah bu okadar basit bir konu değil.tedbirli olup inşaallah başına birdaha böyle birşey gelmez.ok yaydan çıkdımı 2 dakikalık bir zevk için 9 ay sen çekersin birde okuyorsun 7 yılda ancak büyür dikkatli ol.erkekler için kolay.sıkıntı ve de aldırırsan günahı yine senin.hamile kalabilmen için spermin içeride olması lazım sende az çok biliyorsundur yumurta okadar kolay döllenmez.söylediğine görede uygun dönemde değilmişsin.ferahla biraz öpüştüm hamilemiyime getirme olayı

Back
X