Acil yardım lütfen... Hamileyim.

bukece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
40
15
3
38
Arkadaşlar 45 gün günüm geçti ve bugün bthcg yaptirdim. 149 çıktı. Ve ben eşim ile iki ay önce birlikte oldum. Eşim dışarda suan iş nedeni ile. Bebeğin sağlıksız bi gebelik olduğunu düşünüyorum dedi doktor. Çünkü değer çok az dedi. Bende bu bebeği zaten istemiyorum. Deger cuma günü tekrar tahlil yapınca yükselirse iğne vurmayacak takip edecekmis. Eğer aynı kalır yada düşerse metotreksat isimli iğneyi vurup gebeliği sonlandırmak istiyor. Bu ilaç kanser ilaciymis ve yan etkileri de çok. Daha önce kullanan varmı yardimci olur musunuz. Panik Atak hastası olduğum için inanin suan yerimde duramıyorum. Ya düşmez ise yq değer yükselir ise bu bebege hiç ama hiç hazır değilim. Korunmus olmama rağmen hamile kaldım. Ne maddi ne manevi nede ruhen hazır değilim. Yıkıldım resmen. Inanin berbat bi yaşantım var. Ne yapacağımı şaşırdım bu bebek düşmez ise. .. yardım ne olur. Bana güzel bişiler söyleyin. Kafayi yiyecem.

Metotreksat isimli iğneyi daha önce bu sebeple kullanan varmı yani düşük olsun diye . Akıl verin ne olur ((

Ufacık cana kıyma asla evlat hasretinle yanıp tutulanlar var

Inan ki anlatmakla bitmeyecek kadar berbat bi Yaşantım var . Oğlum ve kızım büyüdü zaten. Onlar için kan kussam bile belli etmiyorum zaten. Am benim de gücüm kalmadı artık. Bu imtihan da çok ağır geldi artık

Neden bu bebeği istemiyorsun sağlık sorunu olabilir diye mi eşinden dolayı mi yoksa tamamen seninle mi alakalı?

Korunmadınız mı

Neden bu bebeği istemiyorsun sağlık sorunu olabilir diye mi eşinden dolayı mi yoksa tamamen seninle mi alakalı?

Hem sağlıksız olduğu söyleniyor. Hem eşim. Hem maddi hem manevi ama en önemlisi de ben sağlıklı bi anne değilim ki. Psikolojik yardım alıyorum. Panik atak var. Ve ağır geçiyor. Yere düşen bir boncuğu bile saatlerce arıyorum. Ben iyi değilim.

45 gün geçip de değerin 149 olması mümkün mü acaba, çok anlamıyorum ama doktor söylemiş zaten kesin konuşmamış sadece.

Benim 1 gün gecikmede değer 4187 idi seninki cidden çok düşük, doktor haklı bence de,bahse konu igneyi bilmiyorum

Adetiniz biteli mi 45 gün oldu, 45 gün olması gereken zamandan mı geçti anlayamadım. 2. Seçenekse zaten 149 çok saçma. Ben 5 gün geçmişti adetimi değer 1000 civarıydı ve 3 yada 4 haftalık demişti doktorum.

Normali odur zaten bu cok anormal muhtemelen orada gelişmedi. Yada dış gebelik oluştu. Ben iki çocuk annesiyim vw normal olan senin dediğin evet

Bu geç döllenme falan ne kadar geç olabiliyor ki?
2 ay önce birlikte olmuşsunuz en son.

Muhtemelen sonlanacak gebeliğiniz zaten.
Yani bilgim olduğundan değil de normal değil değeriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…