Ben daha once kullanmadim ama sana tavsiyem cocugu aldirma cocuk sahibi olmak isteyipde olamayan milyonlarca insan var Allah herseyin hayirlisini nasip eder ac ellerini due et ona sigin o derdin tasanin icinde belkide gulusunu gorunce nefes alacagin tek an ona bakmak olurkullanan
daha çok gençsin internette araştırıp ve başka doktora daha gidip öyle karar ver derim. çünkü ileride pişman olabilirsin.
Ben daha once kullanmadim ama sana tavsiyem cocugu aldirma cocuk sahibi olmak isteyipde olamayan milyonlarca insan var Allah herseyin hayirlisini nasip eder ac ellerini due et ona sigin o derdin tasanin icinde belkide gulusunu gorunce nefes alacagin tek an ona bakmak olur
Her gebelik kendine has özellikler gösterir. Ne Yorum yapsam boş şimdi. Benim ilk dış gebeligimde değerim 5000 i bulmuştu. Methotrexate ignesi ile dusmedi yükselmeye devam etti. Zaten hastanede yatıyordum yüksek atesim de vardı. Ağrım aşırı siddetlenince ameliyata alındım Nitekim tüp patlamış ve tek tüpum alındı.
2. Dış gebelikte ise değerim 7 ye kadar dustu. Kimyasal gebelik sandık. Ancak bir hafta sonra tahlil verdiğimde değer 110 a çıkmıştı. Methotrexate oldum yine. Tekrar tahlil yapıldığında değer 500 lerde çıktı. 2. Doz methotrexate aldım çünkü ağrım azdı ve kanama görünmedi ultrasonda. 2. Doz ise yaradı ve bhcg düştü.
Ancak dediğim gibi her gebelik kendine hastir. Sizde böyle olacak diye bir şey yok. Belki tek doz ise yarar belki yaramaz. Teshisin doğruluğundan emin olup tedaviye karar vermeniz lazım. Geçmiş olsun
Bu konularda en sinir olduğum.
Vay cani, nasıl aldırırsın, herkes çocuk istiyor vs
De herkesin isteği bu kadını bağlamaz
Bir vazgeçin şu sosyal baskıdan
Karşıdakinin nasıl bir hayatı var bilmiyorsunuz
Sanki siz büyüteceksiniz bebeği
Siz burayı kapatıp hayatınıza devam ederken, bu kadın uğraşacak onunla
Size ne yani, keyfi ister yine aldırır.
Adet geçeli 15 gün oldu. Yani en son 45 gün önce oldum adet. Aynı şeyi çok kez yazdım. Yardımcı olacagin bişi varsa yazarsın yoksa yazma arkadaşım. Face başka konumu bulamadim sanki .adetin geçeli 45 gün olmuş, 1 kere birliktelik olmuş, değerin 149 öyle mi?
böyle bir şey olması imkansız.
fake misin nesin.
adet gecikmesi olmadan bile o değer çıkabilir, hiç mantıklı mı yani?
bu bebeğin sağlıksız olduğunu düşünüyor doktor zaten canım. Bu beni tedirgin ediyor zaten. Napcam bilemiyorum. Hem hazır değilim. Hem değer çok anormal düşük. Kafam bi milyon açıkçası
pardon da yorum yapmak için izin mi istiyorduk?Adet geçeli 15 gün oldu. Yani en son 45 gün önce oldum adet. Aynı şeyi çok kez yazdım. Yardımcı olacagin bişi varsa yazarsın yoksa yazma arkadaşım. Face başka konumu bulamadim sanki .
Inan çok haklısın. Hani derler ya damdan duseni damdan düşen anlar. Ama sağolsun kızlar biraz olsun içim rahatliyo. Çünkü çaresiz olmak çok kötü
Baska bir laboratuvarda tekrar yaptirabilir misin bu testi? Ya da iki gun sonra ayni laboratuvarda?
pardon da yorum yapmak için izin mi istiyorduk?
Adetinin üstünden 45 gün geçmiş ve buna rağmen 149 çıkmış değerin,zaten sağlıklı bir gebelil değil seni zehirlemeden sonlandırman doğrusu tabi ki
Umarım ameliyata filan gerek kalmadan iğne ile kanama olur. Yoksa birsürü iş çıkıyor okuduğum kadariyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?