• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım lütfen... Hamileyim.

Okuduum okudum merak etme.kanser ilacıymış ve yan etkileri çokmuş Daha önce bu ilacı kullananan var mı yardım edin.. ve diyo ki ne yapacağımı şaşırdım bebek düşmezse ne olur güzel bişeyler söyleyin diyo. Amacım kalabalık yapmak ta değil cnm yardım isteyen birinin altında kavga edecek kadar da sığ değilim çemkirme lütfen. Ayrıca niye üstüne alındın okadar insan arasından oda ayrı bi muamma

Okuduum okudum merak etme.kanser ilacıymış ve yan etkileri çokmuş Daha önce bu ilacı kullananan var mı yardım edin.. ve diyo ki ne yapacağımı şaşırdım bebek düşmezse ne olur güzel bişeyler söyleyin diyo. Amacım kalabalık yapmak ta değil cnm yardım isteyen birinin altında kavga edecek kadar da sığ değilim çemkirme lütfen. Ayrıca niye üstüne alındın okadar insan arasından oda ayrı bi muamma
Sen niye ortaya laf atmayı gerek duyuyorsun cevabı gelince rahatsız oluyorsun?hem boş konuşuyorsunuz hem de çemkiremelerinize yanıt gelince sinir olursunuz...

evet iğneyi yaptırdığımda ne yaparım diye soruyorum çünkü iğne zararlı bi iğneymiş . ben antidepresan kullanıyorum. bu arada tarlusal da kullandım adetim yine geçikti diye oda sökmedi. benim tedirginliğim tabiki doğal. hem değer çok düşük . hem o kadar ilaç kullandım . hem her ,lacı içemiyorum mide kanması geçirdin iki kez. hangi birini anlatayım ki . ne olur ön yargılı konuşmayın .

Bu formda herkes fikrini belirtiyor.siz ise aldırma diyenleri eleştirdiğiniz için size cevap yazdım.yani aldır,aldırma denilebilmesinde bir baskı ya da yaptırım yok anlamadığınız bu.herkes fikrini belirtiyor karar konusahibine kalmış...
Geçmiş 14 sayfayı iyi okumanızı öneririm :) Aldırma diyenleri fikirleri açısından eleştirmedim, herkesin fikri farklı olabilir. Sadece konu sahibi bebeği istemediğini ve aldırmak istediğini defalarca belirttiği halde hala devamlı bir şekilde aldırma yönünde sosyal baskı olmasını eleştirdim.

Her neyse, daha fazla karşılıklı konuşmaya gerek yok sanırım.

Hala çemkiriyosun yaa ne deyim ben sana konu sahibi de diyor evet onu sordum die evet evet sen haklısın müthişsin bravo bravooooo pardon ne haddime yorum yapmak pardon yaa

Son olarak umarım gönlünüzce olur herşey arkadaşım tanrı neyi doğru görüyorsa o olsun ruh halinizin bir an önce düzelmesi dileğimle 2 evladınızla birlikte mutlu ömürler

Bence hayata tutanacaksa buna üzülme değerini bil.. Her çocuk nasibiyle geliyor. Kendimden biliyorum.. hamile olduğumu öğrendim eşim işsizdi 3 aydır evde yatıyor ben çalışıyordum.. Memurları kıskandıracak işi oldu.. Patronuda bir okadar iyi. Çözülemeyen 2 yıldır sürünen alacak işlerimiz vardı onlar halloldu. Ne bilim sende hastaymışsın panik atak ama kendine de dikkat et ve bebeğin için daha mantıklı olmaya başlıyorsun hep daha iyisini istiyorsun.. Kanser ilacından bahsetmişsin kardeşimde lösemiyi atlattı kullandığı ilaçlarda kalıtsal izler bıraktı vucudunda ama korkulacak fazla bişey yok bence.. Seni tehlikeye atacak bir duruma gelirsen kullanmaktan çekinme ama dr na panik atağından bahsetmelisin geçmiş olsun şimdiden.. Haberdar et bizi .. Allah yardımcın olsun...

Arkadaşlar 45 gün günüm geçti ve bugün bthcg yaptirdim. 149 çıktı. Ve ben eşim ile iki ay önce birlikte oldum. Eşim dışarda suan iş nedeni ile. Bebeğin sağlıksız bi gebelik olduğunu düşünüyorum dedi doktor. Çünkü değer çok az dedi. Bende bu bebeği zaten istemiyorum. Deger cuma günü tekrar tahlil yapınca yükselirse iğne vurmayacak takip edecekmis. Eğer aynı kalır yada düşerse metotreksat isimli iğneyi vurup gebeliği sonlandırmak istiyor. Bu ilaç kanser ilaciymis ve yan etkileri de çok. Daha önce kullanan varmı yardimci olur musunuz. Panik Atak hastası olduğum için inanin suan yerimde duramıyorum. Ya düşmez ise yq değer yükselir ise bu bebege hiç ama hiç hazır değilim. Korunmus olmama rağmen hamile kaldım. Ne maddi ne manevi nede ruhen hazır değilim. Yıkıldım resmen. Inanin berbat bi yaşantım var. Ne yapacağımı şaşırdım bu bebek düşmez ise. .. yardım ne olur. Bana güzel bişiler söyleyin. Kafayi yiyecem.
Bu kadar istenmeyen bir gebelik ise sonlandırın hanımefendi. Sakin olun, umarım hayatınızdaki her şey yıluna girer. Bir daha da ko uyma konusunda daha KESKin yöntemler kullanırsınız, böyle tatsızlıklar yaşamazsınız.

Çocuk başkasından mı diyeni anında kible, artık iyice arsızlığı ele aldı bazıları, namusa kadar geldi dayandı iş, bu ne canım!

Back
X