• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım lütfen... Hamileyim.

2 ay önce korunmalı sadece bir kere yapılmış ilişki.. Değerlerinizin neredeyse yok gibi düşük olması.. Panik atak olmanız.. :KK20:

Eşim korundu . Ve bundan çokta eminim. :-(
Hamile değilsin boş gebelik ya da kimyasal gebelik iğne vurulan gerek yok kimyasal kendi düşer kese varsa kürtaj olman gerekiyo

Arkadaşlar 45 gün günüm geçti ve bugün bthcg yaptirdim. 149 çıktı. Ve ben eşim ile iki ay önce birlikte oldum. Eşim dışarda suan iş nedeni ile. Bebeğin sağlıksız bi gebelik olduğunu düşünüyorum dedi doktor. Çünkü değer çok az dedi. Bende bu bebeği zaten istemiyorum. Deger cuma günü tekrar tahlil yapınca yükselirse iğne vurmayacak takip edecekmis. Eğer aynı kalır yada düşerse metotreksat isimli iğneyi vurup gebeliği sonlandırmak istiyor. Bu ilaç kanser ilaciymis ve yan etkileri de çok. Daha önce kullanan varmı yardimci olur musunuz. Panik Atak hastası olduğum için inanin suan yerimde duramıyorum. Ya düşmez ise yq değer yükselir ise bu bebege hiç ama hiç hazır değilim. Korunmus olmama rağmen hamile kaldım. Ne maddi ne manevi nede ruhen hazır değilim. Yıkıldım resmen. Inanin berbat bi yaşantım var. Ne yapacağımı şaşırdım bu bebek düşmez ise. .. yardım ne olur. Bana güzel bişiler söyleyin. Kafayi yiyecem.

O igneyi vurdurm doktorun kolayina kaciyor. Bana da aynisini uygulamak istediler once kabul ettim sonra icerigini sordum kanser tedavisinde kullaniliyor denilince kesinlikle istemedim. Yurt disinda yasiyorum kabul etmedigin hic bir tedaviyi uygulayamazlar.

Igne yerine hap kullandim siddetli bel agrisiyla evde adet olarak dusuk olayini tamamladim malesef :( Igneyi kabul etmeyip hapla gebeligi sonlandirabilirsin. Degerinin tamamen sifir oldugundan emin olana kadar kan testi yaptirmayi unutma

Valla kurtaj vs ye cok karşıyım. Ama o çocuk doğup zor zaman geçirecekse o da zor. Bilemedim. Allah bir kolaylik versin size.

Ya bu bebek sağlıklı dünyaya gelirse?
Ya mis kokusunu içine çekmeye doyamazsan?
Ya yaslandığında tek dayanağın bu çocuk olursa?
Ya ahiret? Hesap? Masum bir can?
Kıyma!

Ya bu kadin o üvey anne gibi cocuklarini döverse? Ya bu cocuk hir gür, sürekli tartisma olan bir evde büyürse? Ya konu sahibi zaten depresifli hali ile bide dogum sonrasi iyicene depresyona girip kendine, yada cocuga birsey yaparsa?

Bir cocuk ne kadar büyük bir sorumluluk, haberin varmi? Herkes o uykusuzluga, sürekli ilgi vermeye dayanamaz. Cocuk icin iyi bir psikoloji ve es ile saglikli bir iliski temeldir, sarttir.

Burda kac konu acildi, mutsuz kadinlar, ergenler tarafindan. Hayat sadece nefes almak degil, annelik ve hayat vermek sadece dogurmak ile olmuyor, anlatabildim mi?

Konu sahibi, degerleri yükselirse bile, bence aldirmak en iyisidir. Iyi degilim diyorsun, lütfen bir cocugu bozulmus psikolojine ve mutsuzluguna dahil etme :(

Ya bu kadin o üvey anne gibi cocuklarini döverse? Ya bu cocuk hir gür, sürekli tartisma olan bir evde büyürse? Ya konu sahibi zaten depresifli hali ile bide dogum sonrasi iyicene depresyona girip kendine, yada cocuga birsey yaparsa?

Bir cocuk ne kadar büyük bir sorumluluk, haberin varmi? Herkes o uykusuzluga, sürekli ilgi vermeye dayanamaz. Cocuk icin iyi bir psikoloji ve es ile saglikli bir iliski temeldir, sarttir.

Burda kac konu acildi, mutsuz kadinlar, ergenler tarafindan. Hayat sadece nefes almak degil, annelik ve hayat vermek sadece dogurmak ile olmuyor, anlatabildim mi?

Konu sahibi, degerleri yükselirse bile, bence aldirmak en iyisidir. Iyi degilim diyorsun, lütfen bir cocugu bozulmus psikolojine ve mutsuzluguna dahil etme :KK43:
Siz bu dünyadaki olasılıkları düşünerek bir bebeğe anne karnındayken yani sizden bizden hiçbir farkı olmayan bir canın öldürülmesini isteyecek kadar merhametsiz misiniz?Konusahibi doğum kontrol yöntemini sağlamlaştırmalıydı.
ALLAH öldürme diyor...

Siz bu dünyadaki olasılıkları düşünerek bir bebeğe anne karnındayken yani sizden bizden hiçbir farkı olmayan bir canın öldürülmesini isteyecek kadar merhametsiz misiniz?Konusahibi doğum kontrol yöntemini sağlamlaştırmalıydı.
ALLAH öldürme diyor...
Evet haklısın Can'ım

Kûn fe yekûn! hiç bişey hiç kimsenin elinde değildir.

Merhaba,

Bu süre zarfında kendi ruh sağlığınız için lütfen kendi doktorunuza gitmeyi ihmal etmeyiniz. Panik atak krizlerinin tekrarlanmaması için yardım alınız. Psikologunuz lada daha iyi bir karar vermek için bebeği aldırma kararını pişman olmamak adına tartışıp öyle alınız. Geçmiş olsun.

Sevgiler,

ben ve benım gbı o kadar cok arkadasım varkı aylardır bebek ugruna savaşlar verıyoruz .......... günlermiz gecelermiz bilip bilmedgmzz şifa nıyetıne yediğimizz bitkisel kürlerle doktorlarla ilaçlarla gecıo her ayy umutlanıoruzz yıne hüsrannnnnnnnnnnn sen haline yat kalk şükret ki cocuk sahibi olabılıyorsun

yeni bir gebelige benziyor 45 gun gecmis ve iliski 2 ay once olduysa o deger 149 olmaz. iliskiden en fazla 4 hafta sonra bu deger olur ve kendiliginden duser. vucut bu kadar uzun sure tutmaz. bi anneymissin zaten bencede aldirma

benim adetim gecikeli 1.5 ay olmustu betaya baktiii doktor 2 gunluk dedi dis gebelik olabilir dedi ama kese ultrasonda gozuktu 1 hafta sonra tahlilden sorun olabilit bebekte dedi testler yapildi normal su an kizim iki yasinda ve saglikli cok sukur Allah herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin oluyor yani boyle seyler dis gebelik degilsede aldrma sakin bebegi yada dusurtme Rabbim verdyse mutlaka bi sebebi vardr

Senin yerinde olsam cumayi beklemez başka bir doktora giderdim.değer çok düşük. Ben gebe olduğuna bile inanmıyorum. Allah hakkında hangisi hayırlısı onu nasip etsin.

Cuma günü gel ver ve ben çıkan değere göre gerekeni yapcam dedi. Ultrason filan bakmadi. Çünkü bu değere göre sağlıklı bebek en fazla 15 günlük bi bebek oluyor. Onbeş günlük bebekte de ne kese ne kalp atışı olur. Bu yüzden bakmadi sanırım.

Ultarasondan da bakmak zor mu gelmiş doktoruna? Kesinlikle başka doktora da gitmelisin..

Canm bana çok saçma geldi metotreksan ignesini biliyorum mol gebelik sonrasi tedavide kullanılıyo ve önemli birsey doktorun detayli bir sekilde anlatmasi lazim ve bir patoloji sonucu olmadan mol olduguda anlaşılmaz başka doktora git eğer mol gebelikse cok onemli birsey takip edilmezse kansere kadar gidiyor çok geçmiş olsun

Görümcem aynı iğneyi kullandı ama Onun ki dış gebelikti.Sonrasında amliyat oldu.

Bebek baska bırındenmı?
149 deger cok yenı bı gebelıgı ıfade eder
ayrıca neden kurtaj degılde dusuk saglayan bır ıgne? ayrıca adınıda acık acık yazmıssını

Zaten belliki sagliksiz gebelik.igneyle dusmezse illaki sonlandircak bi yontem uygular doktorunuz merak etmeyin
neden 45 gundur dusmeyen ( doğal düşük ?) bebeği iğneyle düşürsün ki doktor
kürtaj yapmalı
ya da bir üsteki arkadasın yazdıgı gibi mol gebelik olabilir ve acıklanmamış olabilir konu sahibine

Back
X