Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimyasal gebeliktir yüzde doksa benımde senın gıbı olmustu ıkı sene once 159 139 hatırlamıyorum ama boyle bısey cıktı doktorum yükselmezse 1 kac güne adet olursun dedı gercektende 3 gun sonra oldumarkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum manevi desteğiniz için. birazdan başka bi doktora gideceğim . sizlere sonuçları yazacağım. hoşçakalın ...
Metotreksat isimli iğneyi daha önce bu sebeple kullanan varmı yani düşük olsun diye . Akıl verin ne olur((
cnm muhtemelen dış gebelik yaşıyorsun çünkü banada bu iğne yapıldı zaten bu iğneyi sağlıklı bir gebelikte kullanmazlar...kanla sökülüyor içindeki et parçasını söküp kanla atıyorsun geçmiş olsun....arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum manevi desteğiniz için. birazdan başka bi doktora gideceğim . sizlere sonuçları yazacağım. hoşçakalın ...
Hazır değilseniz aldırma hakkınız her zaman var. Bakmayın buradaki tepkilere. O çocuğu siz büyüteceksiniz, başka kimse değil. Bayılıyorum "çocuk sahibi olamayanlar varken sen nasıl doğurmazsın"a. Sanırsın çocuk sahibi olamayan insanlar var diye diğer herkes doğurmak zorunda.
Her koyun kendi bacağından asılır, kürtajdan kaynaklanan günah varsa da forumda kimseye yazılmıyor merak etmeyin. Aklı başında kocaman kadınlara parmak sallaya sallaya inanç empoze etmeyin artık. Sanki konu sahibi bilmiyor neyin ne olduğunu.
Hakkınızda hayırlısı olsun konu sahibi, gönlünüzden ne geçiyorsa öyle olur umarım.
Aslında burada parmak sallayıp hatta dini yükünü belirtenleri gözüne soktunuz parmağınızı.eğer hamile ise aldır diyorsunuz o zaman bu formdaki kadını yanlışa neden sevk ediyorsunuz diye sorarım size.konusahibi doğum kontrolü sağlamlaştırmamasının bedelini bebek ödememeli.Hazır değilseniz aldırma hakkınız her zaman var. Bakmayın buradaki tepkilere. O çocuğu siz büyüteceksiniz, başka kimse değil. Bayılıyorum "çocuk sahibi olamayanlar varken sen nasıl doğurmazsın"a. Sanırsın çocuk sahibi olamayan insanlar var diye diğer herkes doğurmak zorunda.
Her koyun kendi bacağından asılır, kürtajdan kaynaklanan günah varsa da forumda kimseye yazılmıyor merak etmeyin. Aklı başında kocaman kadınlara parmak sallaya sallaya inanç empoze etmeyin artık. Sanki konu sahibi bilmiyor neyin ne olduğunu.
Hakkınızda hayırlısı olsun konu sahibi, gönlünüzden ne geçiyorsa öyle olur umarım.
Inan ki anlatmakla bitmeyecek kadar berbat bi Yaşantım var . Oğlum ve kızım büyüdü zaten. Onlar için kan kussam bile belli etmiyorum zaten. Am benim de gücüm kalmadı artık. Bu imtihan da çok ağır geldi artık
Sizin aksinize ben "aldır" diye dayatmıyorum farkındaysanız. "İstiyorsanız aldırabilirsiniz" diyorum. "Aa nasıl aldıracaksınn, aldırma sakınn, doğurr" diye kendimce baskı yapmıyorum.Aslında burada parmak sallayıp hatta dini yükünü belirtenleri gözüne soktunuz parmağınızı.eğer hamile ise aldır diyorsunuz o zaman bu formdaki kadını yanlışa neden sevk ediyorsunuz diye sorarım size.konusahibi doğum kontrolü sağlamlaştırmamasının bedelini bebek ödememeli.
Psikolojik bir rahatsızlığınız nedir?kullandığınız ilaçlar mı var? Hamileyken ilaç almazsanız sonuç ne olur?bazı arkadaşlar. çocuk başkasından mı . doğruyu anlat. cok saçma gibi yorumlar yapmışlar. cvp vermeye gerek bile duymuyorum. herkes ne yaşadığını kendisi bilir. bende bebek aldırma taraftarı değilim çünkü. iki evladım var cümlemizin içinde Allah onlarıda bana bağışlasın . nasipte ne yazılmışsa onu yaşıyoruz zaten ama. bunu ifade edemiyorum sanırım . ben sağlıklı bi anne değilim diyorum açıkça. ben bilinçsiz ve cahil birisi değilim ama bazen öyle çaresiz kalıyorsun ki uçan kuştan medet umar hale geliyoruz. bu çocuğu doğurup gerekirse devlete vermemi söyleyenler bile var. bu çocuğun alınması ile sokağa atılması arasında bi fark yok bence. ha sokağa atmışım ha devlete bi kuruma bırakmışım yada alınmış bu çocuk bi fark yok . ben daha ölmedim yurda çocuk bırakacak kadar. ben bu kadarsoruna rağmen bile gayet iyi bir anne olmaya çalışan bi kadınım . bi çok kadının hatta erkeğin bile taşıyamayacağı seyler yaşadım ve yaşıyorum.
Bu formda herkes fikrini belirtiyor.siz ise aldırma diyenleri eleştirdiğiniz için size cevap yazdım.yani aldır,aldırma denilebilmesinde bir baskı ya da yaptırım yok anlamadığınız bu.herkes fikrini belirtiyor karar konusahibine kalmış...Sizin aksinize ben "aldır" diye dayatmıyorum farkındaysanız. "İstiyorsanız aldırabilirsiniz" diyorum. "Aa nasıl aldıracaksınn, aldırma sakınn, doğurr" diye kendimce baskı yapmıyorum.
Aldırabilir, aldırmayabilir, tamamen kendi kararı. Ben eğer doğurmak istemiyorsa aldırabileceğini söylüyorum sadece.
Bence siz tekrar okuyun o iğneyi yaptırınca düşmezse ne yaparım??diyor.herkes kendince cevaplıyor size ne oluyor? Siz kalabalığı arttırmayın da...Ztn aldırayım mı doğurayım mı die sormuyo iğne hakkında bilginiz mi var mı diye soruyo bilen varsa yazsın yoksa yazmasın bu kadar basit kalabalık yapıp kadının kafasını yormayın daha fazla